Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosím o radu v začínajúcej láske :D

Príspevok v téme: Prosím o radu v začínajúcej láske :D
zaľúbkaný

Páči sa mi jedná holka, chcem jej dať nenápadne najavo že po nej idem a zaľúbil som sa do nej. Chcem to dať najavo pesničkou ktorú uvediem na FB ako verejné aby jej to došlo že je to len jej venované aj keď to bude verejné. Nechcite po mne aby som jej to poslal ako správu to nie. Nato gule nemám a ja to chcem tak nenápadne. Ako niečo jej už naznačujem správaním sa voči nej aj s dialogom s ňou ale teraz to chcem dať piesňou. Mám rád hudbu takže to je dôvod. Aby si uvedomila čo k nej cítim. Prosím neriešte tu moju voľbu prečo tak a nie inak. Lebo. Chcem len aby ste pokiaľ máte ochotu dali sem link na pesničky ktoré by k tomu šli, ktorou by bol pre ňu odkaz odomňa že ju mám rád ináč ako ostatné. Ona už niečo myslím tuší takže si myslím že je slečna natoľko inteligentná že bude vedieť o čo ide. Opakujem, neradte mi iný spôsob ja som sa rozhodol pre tento. Chcem byť originálny takto.
Piesne môžu byť aj ľudové ale skôr moderné aj z 90 rokov pokojne.
Prosím len v českom a slovenskom jazyku kedže neviem či by sa jej chcelo prekladať piesne zahraničné a ani neviem na akej úrovne pozná jazyky.
Dík ;-) Máte to u mňa

rastamen

Adr1a.prosim ta uz si tu prestan vymyslat. Uz si fakt trapna. Jasne vsetci chlapi ti lezia pri nohach, skladaju basne, piesne a pre to si stara dievka dlhodobo bez chlapa, lebo ta ziadny nechce. Alebo si sama chlap.
Navstiv uz psychiatra, lebo nerozoznavas realitu.

adr1a.

Pises, ze mas rad hudbu a chces byt originalny. Tak preco nieco ty sam pre nu nestvoris a nevymyslis? Pre mna uz zlozili akoze basne piesne text aj hudbu) A boli to vsetko originaly, ze iba pre mna) Toto sa ocenuje vacsmi - snaha, osobny vklad, autentickost originalita ai, nez nieco iba prebrate a uz pocute. Takze aj ked sa mi mozno nieco nezdalo, ze sa to zrovna neviem ako rymuje, ladi ai, neriesila som to)) Lebo islo o originalitu usilie a snahu dotycneho nieco iba pre mna vytvorit a stvorit zlozit. To je to ONO) A tiez rovnako aj ja opacne, ked som zas ja sama nieco zlozila vytvorila urobila iba ja sama pre niekoho ineho)

rastamen

No len aby to ta trupka pochopila. Paci sa ti, ale ani nevies, ci je sprosta, alebo ci vobec pochopi tak logicku vec a po anglicky dnes uz vie kazdy dement, len ta tvoja trupka nie. By ma zaujimalo na zaklade coho si sa vlastne do nej tak strasne zalubil? Naspulenej huby? Ceckov?
Chces byt originalny a posles jej otrepanu pesnicku, ktoru ani len sam nevies vybrat.

ivobrick

Skus sa vzit do koze tej dievciny.

"you were tagged with Jozko Mrkvicka - i love you" 3 min. ago

Co si asi pomysli? Ked to vsetci z jej priatelov uvidia? Ty si jasny, ona nie. Postavis ju pred jednoznacne rozhodnutie. Ty mas teda gule. A nemusi sa ti to vyplatit.

Ak nastavis sukromie iba na ju a seba, je to to iste akoby si jej to poslal messengerom - aky je v tom zmysel? > rozdiel? Alebo sa to da aj inak? > pouc ma, mozno sa mi to niekedy zide. Iba ak by si ju netagol a to nieje nenapadne naznacenie :)

Take pesnicky si podla mna nechaj na neskvor. Nenapadne to nieje, iba ak ju mas za hlupu.

Pises ze nemas "nato gule" jej to poslat (do spravy), to by ma fakt zaujimalo kde sa s nou aktualne vidis. Lebo podla mna, v tom lepsom pripade, sa nunkate niekde na gauci pri tych pesnickach ze?

Radsej ju niekam zavolaj, lebo vylozit hned karty na stvol ta moze znicit. Skus byt realnejsi, moj nazor.

Filip TT

Hej, viem ze je to nevhodne. Ale viem, ze text tej pesnicky ma svoju pravdu aj u muzov.

Vhodna sa mi zda ta Duricova Mandolina, ak s nou naozaj chces prezit zivot.....