Mam kamarata, pozname sa uz par rockov a zdielame spolu radosti aj starosti. Zdoveruje sa mi aj so svojimi tajnymi ci skutocnymi laskami. Co ma ale dorazilo v poslednej dobe je ze som ho videla ako si kraca mestom s jednou slecnou ktoru moc nemusel. Nesli ruka v ruke, ale sli spolu a vysmiati cize vyzeralo to ze im je dobre a spolu chodia. Totiz obcas ju objal okolo pasa, potom pustil, smiali sa, objal okolo pliec a tak kym sa mi nestratili z dohladu. Bola som totiz na drink s kamoskami. A preco ma to dorazilo? Lebo on tu slecnu od kedy zpoznal vnimal dost negativne, moc ju nemusel, ohovaral ju ked prisla rec na nu, pouzival nepekne pomenovania ako kur*a, stetka, hlupana, jeb*uta, pi*a, kritizoval ju ze nic nevie, je neschopna, nesamostatna, neskusena jednoducho vkuse ju zahrnal negativnymi nazormi a kritikou. Oni sa poznali uz predtym a ked nahodou bola nablizku stale vyryval do nej, provokoval, urazal aj ked trochu jemnejsie ako mimo jej pritomnosti. A zrazu toto? Ako co to ma byt. Si poviete neries, nestaraj sa, je to ich vec, lenze ako mam ja teraz reagovat ked ich nahodou stretnem ruka v ruke v meste? Ako toto neviem pochopit ze tu ma na nu take nazory a zrazu si kracaju vyskereny obaja mestom ako dvaja holubkovia? Ako preco zrazu ten obrat? Ta zmena? Koho tu oblbuje? Ju ci mna a kamaratov? Co z toho je pravda? Ako ja tu slecnu osobne poznam len trochu a mne sa zdala v pohode vzdy aj ked trosku pojasena a on stale na nu kydal a zrazu? Nie nebola som opita ak by vam toto napadlo lebo vtom case som este len cakala kedy mi drink prinesu :)
Dakujem
Tak toto ma dorazilo...
...MRACNO ....toto je skutocna udalost...ziaden film....uz to asi nikdy nezazijem...bolo to kraaasne....zacal som tym ze som ju oslovil a prirovnal k divej svini...vies je atraktivna ale ja som jej skor otrasne prirovnania daval...ona sa neurazila a chytila sa na dialog...:))...dotahovanie doberanie sa pokracovalo...
janco z po dobreeee :-D
mracno: pointa sa týka tejto témy. Chcel ju, ale bol presvedčený, že ho odmietne. Proste si myslel, že na ňu nemá.
@Messje prajem aj Tebe pekný deň
košičanko sluchaj, chlop keď sa na niejakú babu zamerá tým že jej nadáva, ohovára, nepekne mená jej dáva ako si opísala je len jasným signálom že ho daná baba niečim zaujala. A to tým čo už popísali ľudze podomnou. Buď še mu ľúbi a on z nejakého dôvodu není shopný ju zbalic alebo sebe chlopec neverí že by ju zbalic pripadne pozvac dakde mohol alebo jej dačo závidzi- peňeži, postavenie pracovné, zázemie rodinné alebo neznam krásu?
Keď to sebe zhrneme tak z toho vychádza že je to budz láska alebo závisť alebo oboje. A jedno sebe uvedom že už len to že chlop furt na dajakú myšli v dobrom abo v zlom tak tam ta závisc či láska budze. Bo na koho furt myšlíme a spomíname v reči tak to ne len tak z nudy. Nééé. To furt ma svuj dôvod. A kedz je chlop frustrovaný že dajakú mac nemôže ta z toho vznikajú potom také nadávky že pi*a, kur*a a tak. Lebo kto nám je ukradnutý ta na toho len tak často nespomíname a ten na ktorom nám záleži spomíname furt. Žeby ši znala hej do budúcnosti to sebe vysvetlic. Ty me rozumíš bo ši košičanka ostatní nemusia ;-)
FilipTT
dobry vtip ale kde je pointa?
Danceman
to vazne? Ja som doteraz vidil len zopar takychto filmov kde to medzi dvoma iskrilo ale okolie si myslelo ze sa velmi nemusia a nakoniec takto skoncilo ako opisujes. Lenze v realite neviem ci to takto funguje naozaj. Myslim ze to mas tiez z filmu :-D
Filip :-)
Ja na vtipy nie som ale toto si musim zapamätať. Krasny vikend
:))..spravne pisete...ci zena ci muz ked robi "zle" pripadne ohovori opacne pohlavie ..tak tuzi....vlastna skusenost...vzajomne sme si robili naschvaly s jednou babou...niekedy to hranicilo so zdravym rozumom...a raz sme na seba pozreli v jeden moment...pozerali sa dlhsie hlbsie do oci a spontanne sme sa pobozkali v sekundu a bozkavali a bozkavali...nieco krasne...vasnive...teplo nam bolo obom...o sexe ani nehovorim....to bolo to prave orechove spoznavanie a finale a pokracovanie......a ty moja mila akceptuj kamarata ze ju asi lubi....
Ešte ma napadol taký vtip:
Ide Mišo k Ferovi požičať si sekeru a po ceste uvažuje:
Fero má tu sekeru novú, on mi ju určite nepožičia. Nie, nepožičia mi ju. Já to viem, on mi ju nepožičia.
Keď príde k Ferovi, otvorí dvere a kričí:
Se.em na tvoju sekeru a každému poviem aký si blbec!
Súhlasím s Adriou. Keď je niekto na niekoho moc vysadený a ten mu nič nespravil, tak je za tým niečo vzťahového.
Podľa mňa ju chcel ale myslel si, že na ňu nemá, to ho frustrovalo a prenášal to na ňu.
Neda mi sa sem este nevratit...pises
"ale sli spolu a vysmiati cize vyzeralo to ze im je dobre a spolu chodia. Totiz obcas ju objal okolo pasa, potom pustil, smiali sa, objal okolo pliec"
Sama si napisala ze vyzeralo ze im bolo spolu dobre.Tak bud stastna ze on je stastny
Ale napisat ze..."toto co ma byt?"
Nikto ti nepatri a nikoho nemozes riadit.Neries a nerob intrigy.Ked s nim budes,mozes sa ho opytat ze si ich spolu videla ze co tak ze posobili ako par...ale nic viac.