Mam kamarata, pozname sa uz par rockov a zdielame spolu radosti aj starosti. Zdoveruje sa mi aj so svojimi tajnymi ci skutocnymi laskami. Co ma ale dorazilo v poslednej dobe je ze som ho videla ako si kraca mestom s jednou slecnou ktoru moc nemusel. Nesli ruka v ruke, ale sli spolu a vysmiati cize vyzeralo to ze im je dobre a spolu chodia. Totiz obcas ju objal okolo pasa, potom pustil, smiali sa, objal okolo pliec a tak kym sa mi nestratili z dohladu. Bola som totiz na drink s kamoskami. A preco ma to dorazilo? Lebo on tu slecnu od kedy zpoznal vnimal dost negativne, moc ju nemusel, ohovaral ju ked prisla rec na nu, pouzival nepekne pomenovania ako kur*a, stetka, hlupana, jeb*uta, pi*a, kritizoval ju ze nic nevie, je neschopna, nesamostatna, neskusena jednoducho vkuse ju zahrnal negativnymi nazormi a kritikou. Oni sa poznali uz predtym a ked nahodou bola nablizku stale vyryval do nej, provokoval, urazal aj ked trochu jemnejsie ako mimo jej pritomnosti. A zrazu toto? Ako co to ma byt. Si poviete neries, nestaraj sa, je to ich vec, lenze ako mam ja teraz reagovat ked ich nahodou stretnem ruka v ruke v meste? Ako toto neviem pochopit ze tu ma na nu take nazory a zrazu si kracaju vyskereny obaja mestom ako dvaja holubkovia? Ako preco zrazu ten obrat? Ta zmena? Koho tu oblbuje? Ju ci mna a kamaratov? Co z toho je pravda? Ako ja tu slecnu osobne poznam len trochu a mne sa zdala v pohode vzdy aj ked trosku pojasena a on stale na nu kydal a zrazu? Nie nebola som opita ak by vam toto napadlo lebo vtom case som este len cakala kedy mi drink prinesu :)
Dakujem
Tak toto ma dorazilo...
Nezavid im a nechlasci.
Vzdy som spozornela, ak sa niekto podobne vyjadroval o dakej babe, zene (mozno bez tych invektiv urazok nadavok). A vzdy som vedela, ze je zvacsa do nej)) bud po nej tuzil, pokukoval, netrufal si na nu, ai)
Lebo prejav tolkych emocii ai k niekomu, koho nemusi, nechce, je mu na haku??) Omyl. Opak pravdou totiz byva)
A ty?) Zi a nechaj zit. Neries a nehas, co ta nepali. Tak ak ich aj stretnes spolu, pozdrav ich, usmej sa, pod dalej akoby nic alebo prehod s nimi par viet fraz. A je) Naco to pitvat rozoberat analyzovat? Dolezite su aj tak skutky ciny realita a nie jedna babka povedala)
JJ, ziarlis. Vadi ti ze zaujal blizkost voci inej, aj ked je to len kamarat.
Toto su tie zeny co chcu vsetko vediet a riesit
Ty to este aj s priatelom rizoberas?Naco?Potrebujes mat vsetko v rukach?Kamarat mozno nasiel nejake pozitivum na tej babe.Keby spolu aj boli...je to jeho rozhodnutie...jeho zivot.Ak si dobra kamaratka ako pises...nemontuj sa do toho.Teba sa to netyka.
Uz len ta otazka ze co mas robit ked ich stretnes mi pride dost detska.Pekne sa pozdravit a chovat sa akoby nic.Hlavne to neries s dalsim okolím.Je to kamarat tak to respektuj.Skor by som povedala ze ziarlis.
co je to skadliva?
a co ak tu nenavist a odpor k nej len hral?
hanbil sa pred okolim dat najavo ze sa mu ta slecna paci.
T
tak ako zeny aj muzi su sama pretvarka a falos.
ja vždy hovorievam
ČO SE RADO MÍVA, TO SE ŠKADLÍVA ;-)
Aj mne by prišlo také správanie divné.
celebrita a mozno by si skoncila predsa na tej posteli mozno.treba skusit samozrejme nie s kazdym.
celebrita a mozno by si skoncila predsa na tej posteli mozno.treba skusit samozrejme nie s kazdym.
Ale no, však buď rada, že má inú a že nebalí teba. Aspoň máš od neho pokoj. Mňa osobne vždy poteší, keď nejaký chlap nablízku balí hociktorú, len nie mňa. Keby ma niekto dovliekol k sebe a chcel do postele, hádam by som sa mu od hanby pod posteľ schovala alebo do úložného priestoru vliezla, len aby nemusel byť sex :)