Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tak toto ma dorazilo...

Príspevok v téme: Tak toto ma dorazilo...
KE

Mam kamarata, pozname sa uz par rockov a zdielame spolu radosti aj starosti. Zdoveruje sa mi aj so svojimi tajnymi ci skutocnymi laskami. Co ma ale dorazilo v poslednej dobe je ze som ho videla ako si kraca mestom s jednou slecnou ktoru moc nemusel. Nesli ruka v ruke, ale sli spolu a vysmiati cize vyzeralo to ze im je dobre a spolu chodia. Totiz obcas ju objal okolo pasa, potom pustil, smiali sa, objal okolo pliec a tak kym sa mi nestratili z dohladu. Bola som totiz na drink s kamoskami. A preco ma to dorazilo? Lebo on tu slecnu od kedy zpoznal vnimal dost negativne, moc ju nemusel, ohovaral ju ked prisla rec na nu, pouzival nepekne pomenovania ako kur*a, stetka, hlupana, jeb*uta, pi*a, kritizoval ju ze nic nevie, je neschopna, nesamostatna, neskusena jednoducho vkuse ju zahrnal negativnymi nazormi a kritikou. Oni sa poznali uz predtym a ked nahodou bola nablizku stale vyryval do nej, provokoval, urazal aj ked trochu jemnejsie ako mimo jej pritomnosti. A zrazu toto? Ako co to ma byt. Si poviete neries, nestaraj sa, je to ich vec, lenze ako mam ja teraz reagovat ked ich nahodou stretnem ruka v ruke v meste? Ako toto neviem pochopit ze tu ma na nu take nazory a zrazu si kracaju vyskereny obaja mestom ako dvaja holubkovia? Ako preco zrazu ten obrat? Ta zmena? Koho tu oblbuje? Ju ci mna a kamaratov? Co z toho je pravda? Ako ja tu slecnu osobne poznam len trochu a mne sa zdala v pohode vzdy aj ked trosku pojasena a on stale na nu kydal a zrazu? Nie nebola som opita ak by vam toto napadlo lebo vtom case som este len cakala kedy mi drink prinesu :)
Dakujem

KE

nie, nic s nim neriesim. Ja mam priatela a ked som aj jemu povedala co som videla tak povedal mi na to ze hmm.. co uz asi si k sebe cestu nasli. Ja som co sa mna tyka len v kamaratskom vztahu s nim, nic viac. Je to dobry kamarat. Ako frajera by som ho nebrala to viem od zaciatku, nic take neriesim v hlave. Len to ze tu sa o nej tak vyjadruje a sprava a zrazu toto. Takze taka haluzacke spravanie mi to dost pride.

riki 5

a je to z tvojej strany len kamarat?mozno by si s nim mala nieco poriesit aby ti ho nevzala uvidis ako sa to vivinie ved ty vies ako to s tebou je voci nemu ale ked ste si taky blizky alebo mozno uz na niecom pracuje a on asi zacina citit naklonnost ku slecne .ak k nemu necitit nieco viav tak ti to moze byt uplne jedno a pust to cele z hlavy ved kazdy sa bavi s kym chce a on ked sa s nou zacal bavit tak sa jednoduch s nou zacal bavit a bodka.