Zdravím všetky zblúdilé duše, z názvu ste sa už asi dovtípili aký je môj problém Nespavosť ... tento problém som mal už od detstva a nikdy mi to neprekážalo, nikdy to netrvalo dlho nemal som až taky problém z únavou... no teraz je to všetko inak .. už asi 3 mesiace som poriadne nespal, nedokážem sa už na nič sústrediť.. cítim ako sa mi všetko zlieva dokopy už pomaly neviem čo je realita čo sa stalo a čo nie, hrozne zabúdam.... potreboval by som radu ak by mi niekto vedel pomôcť bol by som naozaj vďačný.
Dlhodobá nespavosť
Dnes som spal o hodinku viac ako zvyčajne ...pokrok :D
Nie dobrý nápad :D
...za štamperlík pred spaním :) a bude dobre :)
Ďakujem za info skúsim si objednať. Navyše som veľký milovník čajov takže aj keby nepomohlo tak sa to nestratí :)
Namesacnik este by som ti mohla odporucit Himalajske ajurvedske caje, ktore si mozes objednat na nete alebo kupit v nejakej bio predajni. Vhopdny by bol pre teba caj s nazvom Prana alebo Ashwagandha. Skus fakt najprv prirodne veci a ak by sa veci dalej zhorsovali nevahaj a navstiv odbornika. Link na tie caje: www.everest-ayurveda.cz
Ano po zdravotnej stránke som v poriadku, ja to mam už od detstva ale nikdy to nebolo take ako je to teraz... hlavné mi robí problém že sa nedokážem sústrediť to mi prekáža najviac a že prestávame myslieť triezvo a nedokážem si poriadne utriedit myšlienky
inac zdravotne si v poriadku?
ja som nemohol spavat a ak som zaspal, tak som sa furt budil, ked som mal helicobaktera.
inac v lekarnach predavaju melatonin - je to volnopredajny preparat. mozes vyskusat.
vyhladat odbornika je to najmenej co mozes urobit a moze ti to velmi pomoct
ak nie psychiater, tak aj neurológ ti vie predpísať lieky na nespavosť :)
Skúšal si sa nejako fyzicky vyčerpať- športom, pohybom napr ,aby si vytvoril zásobáreň endorfínov v tele? Tie potom spôsobujú príjemné pocity a tiež podporujú pozitívne myslenie aj pred spaním, ak sa na to vieš upnúť.
Teda, neviem, kvôli čomu mávaš nekvalitný spánok...ale trvá to už pomerne dlho a ak je narušená fyziológia tvojho organizmu, tak bude potrebná zrejme ozaj chémia do tela aby sa to znova urovnalo
Skúsim ten ľubovník bodkovaný a ak to nepomôže tak pôjdem....