Dlhodobá nespavosť

Príspevok v téme: Dlhodobá nespavosť
Námesačník

Zdravím všetky zblúdilé duše, z názvu ste sa už asi dovtípili aký je môj problém Nespavosť ... tento problém som mal už od detstva a nikdy mi to neprekážalo, nikdy to netrvalo dlho nemal som až taky problém z únavou... no teraz je to všetko inak .. už asi 3 mesiace som poriadne nespal, nedokážem sa už na nič sústrediť.. cítim ako sa mi všetko zlieva dokopy už pomaly neviem čo je realita čo sa stalo a čo nie, hrozne zabúdam.... potreboval by som radu ak by mi niekto vedel pomôcť bol by som naozaj vďačný.

Námesačník

Ďakujem za info skúsim si objednať. Navyše som veľký milovník čajov takže aj keby nepomohlo tak sa to nestratí :)

andy228

Namesacnik este by som ti mohla odporucit Himalajske ajurvedske caje, ktore si mozes objednat na nete alebo kupit v nejakej bio predajni. Vhopdny by bol pre teba caj s nazvom Prana alebo Ashwagandha. Skus fakt najprv prirodne veci a ak by sa veci dalej zhorsovali nevahaj a navstiv odbornika. Link na tie caje: www.everest-ayurveda.cz

Námesačník

Ano po zdravotnej stránke som v poriadku, ja to mam už od detstva ale nikdy to nebolo take ako je to teraz... hlavné mi robí problém že sa nedokážem sústrediť to mi prekáža najviac a že prestávame myslieť triezvo a nedokážem si poriadne utriedit myšlienky

okoloiduci

inac zdravotne si v poriadku?
ja som nemohol spavat a ak som zaspal, tak som sa furt budil, ked som mal helicobaktera.

inac v lekarnach predavaju melatonin - je to volnopredajny preparat. mozes vyskusat.

Amadea

ak nie psychiater, tak aj neurológ ti vie predpísať lieky na nespavosť :)
Skúšal si sa nejako fyzicky vyčerpať- športom, pohybom napr ,aby si vytvoril zásobáreň endorfínov v tele? Tie potom spôsobujú príjemné pocity a tiež podporujú pozitívne myslenie aj pred spaním, ak sa na to vieš upnúť.
Teda, neviem, kvôli čomu mávaš nekvalitný spánok...ale trvá to už pomerne dlho a ak je narušená fyziológia tvojho organizmu, tak bude potrebná zrejme ozaj chémia do tela aby sa to znova urovnalo