Dlhodobá nespavosť

Príspevok v téme: Dlhodobá nespavosť
Námesačník

Zdravím všetky zblúdilé duše, z názvu ste sa už asi dovtípili aký je môj problém Nespavosť ... tento problém som mal už od detstva a nikdy mi to neprekážalo, nikdy to netrvalo dlho nemal som až taky problém z únavou... no teraz je to všetko inak .. už asi 3 mesiace som poriadne nespal, nedokážem sa už na nič sústrediť.. cítim ako sa mi všetko zlieva dokopy už pomaly neviem čo je realita čo sa stalo a čo nie, hrozne zabúdam.... potreboval by som radu ak by mi niekto vedel pomôcť bol by som naozaj vďačný.

lLily

no bez pocitu bezpecia sa asi tazko zaspava....jeden sa ti otocil chrbtom, za druheho si sa citil zodpovedny

taktiez v tom badat isty kontrast medzi - byt prijimanym a zaroven potrebnym

Námesačník

No povedzme že asi ide o zmes udalosti plus hlavný problém pohnúť sa z miesta, ja mam dosť veľký problém dôverovať ľudom ale jednej osobe som plne dôveroval spravil by som pre ňu asi všetko... ,no zrazu sa ta osoba začala meniť chradnúť pred mojimi očami snažil som sa jej pomôcť ale nešlo to viem že si to musí vyriešiť sama, lenže potom nastalo to že som jej prestaval dôverovať bol to zvláštny pocit sklamania a smútku. Pred par mesiacmi som prišiel aj o jedného s najlepších kamarátov úplne sa mi otočil chrbtom. Ďalšie je že sa poroste nedokážem nasmerovať na správnu cestu, cítim ako vo mne rastie hnev z mojej vlastnej bezmocnosti....

lLily

a co sa stalo pred 3 mesiacmi? musi tam byt nejaky suvis, nejaka nespracovana udalost ci vec, ktorej nechces ci nevies celit a tak ti to narusa aj pokojny spanok. Ja spinkam odjakziva jak babatko....len ked mam stresy, tak mi to nejde alebo ked spi ktosi pri mne.

lLily

a coze ta v detstve trapilo - nejake vycitky ci strach?

mna vzdy zakonite uspi kniha ci telka

inak som citala, ze aj kava ma uspavacie ucinky, len po jej vypiti musis mat oci zatvorene dlhsie nez 20 minut, inak sposobi opacny efekt. Moja mama zvacsa zaspi po kombinacii kavy a telky.

celebrita FB

úprimne: mne sa raz za 4 roky stane, že prídu dve noci, kedy neviem zaspať. Ináč nespavosťou netrpím a ani som nikdy netrpela, nikdy som nebrala lieky na spanie a nikdy ich ani nebudem potrebovať, to viem na 100%. Iba ak v starobe po 80tke niekedy, ak sa náhodou dožijem:)
...Jedna závistlivá kamarátka kradla mame Lexaurin, bez neho nezaspala jedinú noc. Neustále sa ma snažila presvedčiť, že ona je O. K. a že nespavosťou trpím ja a nie ona a vraj by som mala brať psychiatrické lieky. Bez dôkazu sa ma snažila o tom presvedčiť. Lebo závidela. Jej problém, jej sračka, taký človek nepatrí viac do môjho života. Nikto nikdy nedosiahne, aby som si vsugerovala, že mám blond vlasy a modré oči, ked skutočnosti som hnedooká brunetka. Načo sa teda zdržiavať v prítomnosti ľudí, ktorí si myslia, že mi môžu vymyť mozog?
...ja samú seba niekedy rada dobrovoľne stiahnem do trapasu, aby sa iní zasmiali. Kto je pri mne, stiahnem ho so sebou. Je to moja povahová črta, nie psychická vada. Nepoznám pocit hanby :)