Neznasam svoje telo

Príspevok v téme: Neznasam svoje telo
FoDi

Ja uz neviem ako dalej. Chcela som schudnut iba nejake tri kila a odvtedy nemozem prestat chudnut. Vzdy som bola tucna a ked som zacala chudnut (BEZ mojho zasahu, rastla som, prisla puberta) tak sa mi to zapacilo ale stale som si dopriala moje oblubene jedla a ani som nejak nesportovala. Lenze potom sa mi do hlavy usadila myslienka schudnut z noh a brucha lebo to su partie ktore na sebe neznasam. Z 57kg som sa dostala na 47 cez tieto prazdniny. Vyzeram ako chodiaca kostra ale na bruchu mi tuk vysi stale. Stratila som menzes a bojim sa jest.placem ked sa pozeram do zrkadla lebo to uz nezvladam. Je tu niekto s podobnou situaciou?

bambi31

Ahoj, ja by som ti z vlastnych skusenosti poradila co najskor vyhladat psychologa, ak tvoja vaha este viac klesne, budes v ohrozeni zivota a potom pride hospitalizácia a zasah psychiatra, treba hladat korene tvojho problemu a v tom ti pomoze jednoznacne skuseny odbornik, ci uz psycholog alebo psychiater, ktory ma skusenosti s poruchami prijmu potravy. Prajem vela stastia.

nata24

HLavne je potrebné navštíviť odborníka psychológa/psychiatra a potom bude tvoj život omnoho krajší :) držím palce