Ahojte,
som zúfala a mám už z toho aj psychické problémy. Chalani ma majú iba na sex. Hocijakého chalana spoznám, buď mi to hneď napíše alebo naznačí, že sa mu páčim, ale chce ma iba na sex. Dokonca mi aj ponúkajú peniaze keď s nimi pojdem. Je mi z toho zle. :((
Ale to je ten lepši prípad - hneď viem na čom som a neriesim takych , ale stáva sa mi aj to, že sa mi páči chalan, on ukáže, že aj ja jemu, ale je to iba o tom istom - , iba o sexe. Nič viac riešit nechce. Aby ste si nemysleli, že som nejaká povolná, to nie, ja s nikym hneď tak ani nejdem, ked uz sa tak rozhodnem musim citit, ze to takto naozaj chcem. Ja by som sa chcela rozprávať, spoznávať sa, ale to niektorých nebaví a už sa mi na druhý krát neozvú, niektorý hej ale to sú tí chronický klamári už, ktorý aj vydržia nejaky ten čas klamat (u jedneho to bolo 5 mesiacov a keď sme mali sex už sa mi neozval nikdy, možno, že to bolo práve koli tomu :D neviem :( , ale povedal mi, že som moc zdržanliva a on keď nevidel snahu u mňa tak sa porozhliadol po inej, ) jeden zas bol, ze som sa s nim poriesila moc skoro, teraz ma to mrzi, ale vtedy som to tak citila a v podstate ja už iba tak viem, či ma niekto chce alebo ma celý čas klamal a išlo mu iba o to. A vlastne ten mal doma aj priatelku ako som neskor zistila a citila som sa koli tomu strasne. Vsetko je to iba o tom istom - iba o klamstve a o sexe. A ja by som tak velmi tuzila po normalnom vztahu. Neviem co robit uz, ja som uplne normalne dievca a som uz z toho na dne :( bojim sa tych chalanov uz a ako sa hovori coho sa bojime to pritahujeme. Uz naozaj neviem ako si najst priatela, nejakeho normalneho, ktory by mi bol aj sympaticky a aj by mi s nim bolo dobre a neslo by mu iba o jedno. Takychto tiez poznam a som s nimi kamaratka, ale iba to - iba kamaratka. Oni by ma aj chceli, ja to viem, ale ja s nimi zas riesit okrem kamaratstva nechcem nic. Nic ma k nim netaha a hlavne nic viac ako priatelstvo k nim necitim. Zacarovany kruh to je :( PORADTE MI PROSIM co robim zle, co mam zmenit lebo ja uz naozaj neviem. Nieco asi robim zle, ked tych ludi pritahujem iba na jedno. A pritom som obycajne dievca, mam 25, chodim na vysku, nezaujimam sa iba o sminky, kabelky a love, mam rada prirodu, turistiku, milujem tatry, mam rada zvieratka, citam rada, atd. Este aby som nezabudla neni som ziadna mucina, snazim sa normalne prezentovat, normalne spravat, normalne obliekat, mam vela kamaratov, tym zatial nic take radikalne, kedy by som sa nad sebou fakt zamyslela, nevadi, a stale mi hovoria, ze mam ostat aj tak sama sebou, oni ma maju radi taku aka som a ze nemam riesit ostatnych a ze ten pravy ma bude mat rad taku aka som. A vlastne to je aj odpoved na ten moj problem .. Som sa chcela asi iba vykecat .. musim si pockat, tak snad raz, ale pri mojom stasti a zlych skusenostiach ho poslem prec, lebo si budem mysliet, ze to je zas daky typek co mu ide iba o sex :(
Som zúfala, chalani ma majú iba na sex
EmEf - skus vyhodnotit, ake povahove typy sa ti pacia. Tam je tvoja chyba. Bud uprimna, ty sama pises ze chces niekoho kto neklame - priorita cislo jedna. Je to somarina - lebo ked sa na niekoho pozries vies ci sa ti paci alebo nie, a na zaklade toho ocakavas povahove vlastnosti, zejo? Tie podla mna velmi tazko zmenis, vyzor zmenis lahsie.
Podla toho co pises a kolko places by si uz mala vediet koho mas rychlo poslat doprdele a koho nie.
Dalsia somarina je to, ze nevies ci ten dotycny, ktory ide na teba dost agresivne - co keby si sa im vyhla? (aj hlupak ocakava ze dotycna osoba, dobre vyzerajuca, svalovec, sportovec, je klamar) niekoho dalsieho nenahana alebo nema doma. Chodis na vysoku a kolkymi vetami si sa nechala obalamutit? Zrataj mi to. Lebo teraz sa da velmi lahko zistit co kde kto ako robi.
A co keby si dala aj ty nieco zoseba ked niekoho chces? Nielen si nechala vtlkat hluposti do hlavy.
Duchovny dav, a poznas uskalie predmanzelskeho sexu? ludia v nom zvacsa pokracuju aj v manzelstve, teda je to taky predskokan nevery. Inak si samozrejme nemyslim, ze sex je len na plodenie deti - deti su skor takou tou ceresnickou na torte ci dodatocnym darom z nebies.
emef... a napadlo Ta, ze sex je len na plodenie deti, ked sa rozhodnes mat manzela, zalozit rodinu a mat dieta? Ze mozno druha strana ma pravdu, nie sodoma-gomora?
Najdi si takeho, ktoremu ide IBA vyhradne o lasku, teda sex nepotrebuje. To musi byt zbozny clovek a skutocny muz viery. Nejde to bez Boha, ver tomu. Lebo aj medzi veriacimi najdes vela prasiat. Nedaj sa oklamat touto sodomou gomorou, Boh chce iba lasku. Je to klam, ze chce sex na potesenie, a urcite to nechce mimo manzelstva. Inymi slovami, Ti hovorim, ze uz si smilnila, nechala si sa dobehnut a z toho bude este vela problemov. Z laskou budu stale vacsie a vacsie problemy. Musis sa ocistit od smilstva, modlitbami a pokanim, tak, aby si bola zase cista, ako panna,a potom cakat na pravu lasku. Ver tomu, ze prava viera Ta k nej dovedie. Ak veris, pritiahnes si ju, ale lasku rozdava Boh a je cista, nevinna, neposkvrnena. Rovnaka musis byt aj Ty v dusi, aby si si ju pritahovala. V dnesnej dobe je zatial najviac skusana, takze potrebujes pevnu vieru. A inak, lepsie je ostat sama ako panna, iba cisto v Bohu, nez sa nechat poskvrnit sexom, a hlavne predmanzelskym. Tak Ti radim ja.
Vela stastia Ti prajem.
ja by volila rozhodne celibat, aby ked sa ma dalsi pako spyta s kym som spala, tak poviem, ze posledne 3 roky vobec s nikym
ale aj v tebe musí byť chyba, keby si to tým chlapom nedovolila tak by ťa nemali len na sex
EmEf. A ked niekoho spoznas, nevies z neho vycitit skutocne jeho pohnutky?? Necitis to? Vraj kazda mame intuiciu instinkt citaky 6zmysel. Ja to aspon citim. Nemozem sa stazovat, ku mne su muzi velmi uprimni slusni mili a galantni. Ty musis zrejme nieco robit "zle". Vysielat dake blbe signaly ci co) Lebo nie je mozne nonstop stretavat len rovnake typky kt.ide u teba vzdy iba o to jedno jedine. Bud tych fajn normalnych muzov prehliadas, nedavas im ziadne sance, alebo stale letis na rovnaky typ muzov kt.ta mozno pritahuju, ale tym ide iba o tvoje pretiahnutie a nie o vztah lasku. Tak potom si to robis, sposobujes sama. A zas pozri. Stretavaj sa s muzmi, trav s nimi cas - no nesexuj s nimi. Ak im ide iba o to jedno s tebou, rychlo sa spakuju a odidu. Ale ak bude mat daky muz o teba skutocny vazny uprimny zaujem, tak zotrva vydrzi a nevzda to. Ide mu totiz o teba a s takym potom maj vztah lasku. No ti nepravi sa rychlo prejavia o co im skutocne ide
fojo
Veď o tom je celá táto diskusia! Veď už hneď na začiatku tohto nášho "vzťahu" vedia, čo iba odomňa chcú, o čo im ide. Keby im nešlo iba o to, tak by povedali pravdu - sory mam doma priatelku, mozme byt iba kamarati alebo paci sa mu teraz niekto iny, riesme iba priatelstvo.. Lenze u nich su to vyslovene namotavacky, typu pacis sa mi, mozeme spolu zajst na kavu, spoznat sa, riesit spolu nieco viac, ja teraz momentalne nikoho nemam a bla bla bla.
A ked do tohto so mnou sli, tak len s tym ze iba na !! sex, !! veď doma maju priatelku, alebo sa riesia s inou .. cize podla mna vobec nejde o to, ze som pre nich nezaujimava (a po prve; vzhladom asi musim byt cimsi zaujimava, lebo ja osobne aspon z mojho pohladu by som sa nevyspala s niekym kto ma odpudzuje, alebo kto mi je vyslovene nesympaticky, ale prave naopak s niekym kto ma vzhladovo pritahuje ked teda riesime iba vzhlad ano?! ) -bohuzial. A po druhe kedze ma maju iba na jedno, tak im je sumafuk co mna bavi, co mam rada, cize je to tak, ze niektore veci jednym uchom dnu - druhym von, sak kto by si vsetko pamatal nie? Uz len to co mu rozprava oficialna partnerka, milenka, dalsia milenka atd. Takze to neni v tom, aka som povahovo, ale asi aka som vyzorovo, alebo ja neviem uz naozaj ... Preto som to tu aj napisala, lebo fakt neviem uz .. Neviem co robim napr. ja zle a cim to proste je, ze si zacnem vzdy s dakym kto to nemysli vazne. A nechapem co im to da, ked ma oklamu a spravia so mna hlupanu. Ved to je nanajvis trapne a ubohe sa takto spravat k druhym ludom a len ukazuju aky oni naozaj su. A o ich priatelkach ani nehovorim, tie lutujem asi viac ako seba. Ja aspon viem na com som, ale oni? hmmm ...
fojo
Veď o tom je celá táto diskusia! Veď už hneď na začiatku tohto nášho "vzťahu" vedia, čo iba odomňa chcú, o čo im ide. Keby im nešlo iba o to, tak by povedali pravdu - sory mam doma priatelku, mozme byt iba kamarati alebo paci sa mu teraz niekto iny, riesme iba priatelstvo.. Lenze u nich su to vyslovene namotavacky, typu pacis sa mi, mozeme spolu zajst na kavu, spoznat sa, riesit spolu nieco viac, ja teraz momentalne nikoho nemam a bla bla bla.
A ked do tohto so mnou sli, tak len s tym ze iba na !! sex, !! veď doma maju priatelku, alebo sa riesia s inou .. cize podla mna vobec nejde o to, ze som pre nich nezaujimava (a po prve; vzhladom asi musim byt cimsi zaujimava, lebo ja osobne aspon z mojho pohladu by som sa nevyspala s niekym kto ma odpudzuje, alebo kto mi je vyslovene nesympaticky, ale prave naopak s niekym kto ma vzhladovo pritahuje ked teda riesime iba vzhlad ano?! ) -bohuzial. A po druhe kedze ma maju iba na jedno, tak im je sumafuk co mna bavi, co mam rada, cize je to tak, ze niektore veci jednym uchom dnu - druhym von, sak kto by si vsetko pamatal nie? Uz len to co mu rozprava oficialna partnerka, milenka, dalsia milenka atd. Takze to neni v tom, aka som povahovo, ale asi aka som vyzorovo, alebo ja neviem uz naozaj ... Preto som to tu aj napisala, lebo fakt neviem uz .. Neviem co robim napr. ja zle a cim to proste je, ze si zacnem vzdy s dakym kto to nemysli vazne. A nechapem co im to da, ked ma oklamu a spravia so mna hlupanu. Ved to je nanajvis trapne a ubohe sa takto spravat k druhym ludom a len ukazuju aky oni naozaj su. A o ich priatelkach ani nehovorim, tie lutujem asi viac ako seba. Ja aspon viem na com som, ale oni? hmmm ...
Tak este je tu aj moznost, ze si pre muzov nezaujimava nicim inym , len mozno tym sexoma to ze ta namotavaju si len domyslas.