Ahojte,
som zúfala a mám už z toho aj psychické problémy. Chalani ma majú iba na sex. Hocijakého chalana spoznám, buď mi to hneď napíše alebo naznačí, že sa mu páčim, ale chce ma iba na sex. Dokonca mi aj ponúkajú peniaze keď s nimi pojdem. Je mi z toho zle. :((
Ale to je ten lepši prípad - hneď viem na čom som a neriesim takych , ale stáva sa mi aj to, že sa mi páči chalan, on ukáže, že aj ja jemu, ale je to iba o tom istom - , iba o sexe. Nič viac riešit nechce. Aby ste si nemysleli, že som nejaká povolná, to nie, ja s nikym hneď tak ani nejdem, ked uz sa tak rozhodnem musim citit, ze to takto naozaj chcem. Ja by som sa chcela rozprávať, spoznávať sa, ale to niektorých nebaví a už sa mi na druhý krát neozvú, niektorý hej ale to sú tí chronický klamári už, ktorý aj vydržia nejaky ten čas klamat (u jedneho to bolo 5 mesiacov a keď sme mali sex už sa mi neozval nikdy, možno, že to bolo práve koli tomu :D neviem :( , ale povedal mi, že som moc zdržanliva a on keď nevidel snahu u mňa tak sa porozhliadol po inej, ) jeden zas bol, ze som sa s nim poriesila moc skoro, teraz ma to mrzi, ale vtedy som to tak citila a v podstate ja už iba tak viem, či ma niekto chce alebo ma celý čas klamal a išlo mu iba o to. A vlastne ten mal doma aj priatelku ako som neskor zistila a citila som sa koli tomu strasne. Vsetko je to iba o tom istom - iba o klamstve a o sexe. A ja by som tak velmi tuzila po normalnom vztahu. Neviem co robit uz, ja som uplne normalne dievca a som uz z toho na dne :( bojim sa tych chalanov uz a ako sa hovori coho sa bojime to pritahujeme. Uz naozaj neviem ako si najst priatela, nejakeho normalneho, ktory by mi bol aj sympaticky a aj by mi s nim bolo dobre a neslo by mu iba o jedno. Takychto tiez poznam a som s nimi kamaratka, ale iba to - iba kamaratka. Oni by ma aj chceli, ja to viem, ale ja s nimi zas riesit okrem kamaratstva nechcem nic. Nic ma k nim netaha a hlavne nic viac ako priatelstvo k nim necitim. Zacarovany kruh to je :( PORADTE MI PROSIM co robim zle, co mam zmenit lebo ja uz naozaj neviem. Nieco asi robim zle, ked tych ludi pritahujem iba na jedno. A pritom som obycajne dievca, mam 25, chodim na vysku, nezaujimam sa iba o sminky, kabelky a love, mam rada prirodu, turistiku, milujem tatry, mam rada zvieratka, citam rada, atd. Este aby som nezabudla neni som ziadna mucina, snazim sa normalne prezentovat, normalne spravat, normalne obliekat, mam vela kamaratov, tym zatial nic take radikalne, kedy by som sa nad sebou fakt zamyslela, nevadi, a stale mi hovoria, ze mam ostat aj tak sama sebou, oni ma maju radi taku aka som a ze nemam riesit ostatnych a ze ten pravy ma bude mat rad taku aka som. A vlastne to je aj odpoved na ten moj problem .. Som sa chcela asi iba vykecat .. musim si pockat, tak snad raz, ale pri mojom stasti a zlych skusenostiach ho poslem prec, lebo si budem mysliet, ze to je zas daky typek co mu ide iba o sex :(
Som zúfala, chalani ma majú iba na sex
Ahoj Adr1a,
no skúšala som už všeliako.
Pred pár rokmi sa mi aj začal páčiť kamarát mojho kamaráta a aj sme začali spolu všetci 3 častejšie chodiť von, spolu si sadnúť na kofolu, party alebo sa len tak prejsť a pisali sme si casto. A neskor som zistila, že on to takto ťahá z viacerými, vela bab namotáva a to mi až otvorila oči uplne cudzia baba, ktorú som videla prvý krat v živote a aj ju takto namotaval v tom case kedy aj mna. Odvtedy sa s tym chalanom nebavim, ale zas som ziskala velmi dobru kamaratku. A to som si tiez myslela, ze ked je kamaratov kamarat nebude nejaky klamar, sak sa navzajom vsetci pozname .. No hold ..a ked som sa toho svojho kamarata na to pytala preco mi to nepovedal aky je on suknickar povedal iba, ze on o tom nevie. Sa divam a to je tvoj najlepsi kamarat? Tak asi neni alebo teba ja vobec tiez nepoznam. :(
Alebo ked som sa chcela spoznat s dalsim kamaratom kamarata, on nemohol, lebo toto si kamarati proste nerobia a zaklincoval to tym, ze sa pacim tomu nasmu spolocnemu kamaratovi. Lenze ten spolocny kamarat, je fakt iba pre mna kamarat, ja tam necitim nieco viac a to chodime spolu casto von a byt s niekym nasilu vo vztahu iba preto, ze som sama - nechcem. Proste ani tak, ani tak :(
Ale uz si nad tym coraz menej a menej lamem hlavu a nechavam to tak, potrebovala som sa iba vykecat a pocut nazory aj inych a trocha si o tom popisat, lebo ja verim tomu, ze co sa ma stat - stane sa. A ked ho mam stretnut, tak ho stretnem - len si musim pockat. Dovtedy vypocut este vela klamstiev, vela nespravnych chlapov stretnut, aby som sa dostala k tomu nejlepsiemu.
Ahoj EmEf. Je to naozaj zvlastne ze mas smolu prave na takychto jedincov. Pises o tom sporte. Skusala si cez ten sport napr. niekoho spoznat? Ved byvaju rozne turisticke cyklisticke ai spolky) A je to tam mix, cize zeny aj muzi. Skus sa s niekym zblizit a spoznat ho blizsie najskor cez kamaratstvo. Spoznat ho pocas sportovych aktivi, zaujmov zalu, pracovne studentsky, lebo ako sa sprava k inym, pocas stresov, vypatych situacii, ked ho poprosis o pomoc ai vela o dotycnom napovie. V skole nic? Ani ak niekde robis, brigadujes? Tak potom skus cez ten sport. Alebo cez svojich znamych kamartov co mas - lebo kazdy ma nejaky okruh ludi okolo seba. Ci uz rodinu kamaratov priatelov kolegov spoluziakov ai. A hlavne nezufaj, neries. Ono je pravda, ze ked zrovna nikoho a nic nehladas, tak prave vtedy to pride)
Ahojte,
v prvom rade Vám ďakujem za vaše názory a rady.
Bola tu otázka aký muži sa mi páčia? Hmm .. ak mám byť úprimná - páčia sa mi muži, ktorý v prvom rade neklamú a nepotrebujú si ženu získať iba svojimi klamstvami, tam kde ju vlastne aj chcú mať, lebo vedia, že si ju možu získať aj tým, že k nej budú úprimný a keď sa nebudú na nič hrať.
Lenže .. ako viem alebo zistím, že mi neklame? Veď láskyplné sms ti može posielať aj klamár, len aby ťa čo najrýchlejšie oblbol, dostal ťa do postele a tým aj ukončil to, o čo mu vlastne išlo.
A až potom ti to celé dopne ..jaj ja sprosta :D :D A takto si niektorý muži robia z normálnych žien iba rohožky, čo sa veľmi rýchlo aj rozšíri a si stratená, lebo nikoho nebude zaujímať, že on ťa oklamal, tebe sa pácil a chcela si riešiť niečo viac a že to bola taká prešpekulovaná lož, že to si dávno nevidela a že si si myslela, že keď si ty k nemu úprimná bude aj on ku tebe, ale skončíš aj tak ty najhoršie. Presne moje prípady.
Práve o tomto som sa včera rozprávala so svojim dlhoročným známym a on sa na mňa len neveriacky díval a krútil hlavou, že - prečo by ti mali klamať? Hmm, no veru prečo? No ale klamú .. A keď odomňa dostanú aj tak raz to čo chcú zmyznú, a keď nedostanú- aj tak zmyznú. :D
A vzhľadovo aký muži sa mi páčia? Neviem, niečo čo sa nedá špecifikovať, ale zaujme ma to na prvý pohľad na ňom. Páči sa mi, keď má muž vyšportované telo, ale tak v normále, niektorí to preháňajú a páčia sa mi športovci, pretože sama sa venujem dosť športu a fakt by ma nebavilo s niekym len kvasiť doma pri telke. A hlavne príjemne vystupovanie a niaké vnútorné naladenie, ktoré ma zaujme. Je to veľmi tažké špecifikovať presný typ, v podstate sa mi možu páčiť všetci muži, ale charakterovo iba maloktori, a charakter sa ukaze az po case, alebo az po preveleni klamstva. A to bud uz ten chlap davno zmyzol alebo sme sa stali iba kamarati, lebo to akosi stagnovalo a uz to nebolo take ako predtym.
muheha - ??? nerozumiem reči tvojho kmeňa :D
Ak muž nechce mať so ženou sex tak to nemusí znamenať vôbec to, ž ju neľúbi, skôr naopak!!!
Ak by mi žena povedala, že chce sex, tak by som ju zaručene na 100% odmietol. Pretože ja nesexujem ale sa milujem a len s tým sa milujem, koho naozaj ľúbim alebo nemu niečo cítim.
Ak muž nechce mať so ženou sex, tak je neľúbi. Ten kto je falošný si ty dievča. Najlepšia hláška tohto typu je "sex až po svadbe", ideálne po pôrode kedy už nebude dlho a naisto. :-D
Ja som sa svojim priatelom, ktory sa mi uz pacil predtym aj vyse roka, aj to medzi nami iskrilo, vyspala hned na prvom rande. Nerobim take veci, ale tiez som to tak citila a on tiez. A sme spolu momentalne vyse troch rokov :)
autorka zatial nekomunikuje, ja by som si počkal na jej vyjadrenia.
Tiez si myslim, co Jax (ved ako zvycajne :D). Pozri, ked ti niektory muz take nieco naznaci ci povie, tak dovi dopo tesilo ma a je) cize v skratke, adios
Nic tazke. A nesnazila by sa niekoho cielene hladat. Skus sa zamerat na studium zaluby zaujmy konicky a myslim, ze tam najdes vhodny objekt, aj ked nebudes nikoho hladat. A ak si chces cielene niekoho najst, tak prave cez tie sposoby ako som ti uz pisala. A ak si chces dat prip.inzerat, tak jasne ze dat do kolonky hladam si vazny seriozny vztah. A ako sa inak obliekas spravas prezentujes navonok? A aky typ muzov sa ti paci a pritahuje ta? Lebo aj to dost napovie
Tiez si myslim, co Jax (ved ako zvycajne :D). Pozri, ked ti niektory muz take nieco naznaci ci povie, tak dovi dopo tesilo ma a je) cize v skratke, adios
Nic tazke. A nesnazila by sa niekoho cielene hladat. Skus sa zamerat na studium zaluby zaujmy konicky a myslim, ze tam najdes vhodny objekt, aj ked nebudes nikoho hladat. A ak si chces cielene niekoho najst, tak prave cez tie sposoby ako som ti uz pisala. A ak si chces dat prip.inzerat, tak jasne ze dat do kolonky hladam si vazny seriozny vztah. A ako sa inak obliekas spravas prezentujes navonok? A aky typ muzov sa ti paci a pritahuje ta? Lebo aj to dost napovie