Ahojte,
som zúfala a mám už z toho aj psychické problémy. Chalani ma majú iba na sex. Hocijakého chalana spoznám, buď mi to hneď napíše alebo naznačí, že sa mu páčim, ale chce ma iba na sex. Dokonca mi aj ponúkajú peniaze keď s nimi pojdem. Je mi z toho zle. :((
Ale to je ten lepši prípad - hneď viem na čom som a neriesim takych , ale stáva sa mi aj to, že sa mi páči chalan, on ukáže, že aj ja jemu, ale je to iba o tom istom - , iba o sexe. Nič viac riešit nechce. Aby ste si nemysleli, že som nejaká povolná, to nie, ja s nikym hneď tak ani nejdem, ked uz sa tak rozhodnem musim citit, ze to takto naozaj chcem. Ja by som sa chcela rozprávať, spoznávať sa, ale to niektorých nebaví a už sa mi na druhý krát neozvú, niektorý hej ale to sú tí chronický klamári už, ktorý aj vydržia nejaky ten čas klamat (u jedneho to bolo 5 mesiacov a keď sme mali sex už sa mi neozval nikdy, možno, že to bolo práve koli tomu :D neviem :( , ale povedal mi, že som moc zdržanliva a on keď nevidel snahu u mňa tak sa porozhliadol po inej, ) jeden zas bol, ze som sa s nim poriesila moc skoro, teraz ma to mrzi, ale vtedy som to tak citila a v podstate ja už iba tak viem, či ma niekto chce alebo ma celý čas klamal a išlo mu iba o to. A vlastne ten mal doma aj priatelku ako som neskor zistila a citila som sa koli tomu strasne. Vsetko je to iba o tom istom - iba o klamstve a o sexe. A ja by som tak velmi tuzila po normalnom vztahu. Neviem co robit uz, ja som uplne normalne dievca a som uz z toho na dne :( bojim sa tych chalanov uz a ako sa hovori coho sa bojime to pritahujeme. Uz naozaj neviem ako si najst priatela, nejakeho normalneho, ktory by mi bol aj sympaticky a aj by mi s nim bolo dobre a neslo by mu iba o jedno. Takychto tiez poznam a som s nimi kamaratka, ale iba to - iba kamaratka. Oni by ma aj chceli, ja to viem, ale ja s nimi zas riesit okrem kamaratstva nechcem nic. Nic ma k nim netaha a hlavne nic viac ako priatelstvo k nim necitim. Zacarovany kruh to je :( PORADTE MI PROSIM co robim zle, co mam zmenit lebo ja uz naozaj neviem. Nieco asi robim zle, ked tych ludi pritahujem iba na jedno. A pritom som obycajne dievca, mam 25, chodim na vysku, nezaujimam sa iba o sminky, kabelky a love, mam rada prirodu, turistiku, milujem tatry, mam rada zvieratka, citam rada, atd. Este aby som nezabudla neni som ziadna mucina, snazim sa normalne prezentovat, normalne spravat, normalne obliekat, mam vela kamaratov, tym zatial nic take radikalne, kedy by som sa nad sebou fakt zamyslela, nevadi, a stale mi hovoria, ze mam ostat aj tak sama sebou, oni ma maju radi taku aka som a ze nemam riesit ostatnych a ze ten pravy ma bude mat rad taku aka som. A vlastne to je aj odpoved na ten moj problem .. Som sa chcela asi iba vykecat .. musim si pockat, tak snad raz, ale pri mojom stasti a zlych skusenostiach ho poslem prec, lebo si budem mysliet, ze to je zas daky typek co mu ide iba o sex :(
Som zúfala, chalani ma majú iba na sex
Jax ti dobre poradil.
To bude tym ze vy zeny vobec nedate sancu normalnemu milemu chalanovi. Ale len drzemu, arogantnemu, 10/10 "rytmusovi".
Od takeho vernost necakaj.
Nabuduce sa skus poobzerat po obycajnom typkovi, ktory ma podobne zaujmy ako ty. Hoci aj na nejakej debilnej zoznamke.
Peace.
Je to asi dobou.Dnes sa pomaly kazda zena sprava sexisticky.Akoby vsetky boli na love .Sa divim, ze ich policajti neodchytavaju ako exhibicionistky.
ries si skolu, prácu, bývanie... na chlapov kasli.... nie si jediná ktorej za to nukaju peniaze... stačí aby som sa prihlasila na pokec a hned mam rp od uchylov....
Dnes je taká doba každy si chce iba nezáväzne užívať, nič neriešiť...
neviazať sa´, striedať,.. týpci s nizkym sebavedomim si tak niečo dokazuju... asi to bude aj tym že chlapi sa boja mudrych zien...
chodiš na vš,.. oni možno nie, maju pocit menejcennosti...atd.... je toho plny net... prečo si mudre pekne zeny nevedia najst chlapa a kazdy ich len na sex chce....
mne to pride skôr logicke ze ta skupina co ta bude chciet len na sex bude vacsia ako ta druha, kedze si nemyslim ze chciet od vacsiny naookolo, aby s tebou bola schopna budovat vztah a byt na take daco kompatibilna a k tebe nieco citit, je realna poziadavka...
ale ked hned v prvej vete tvrdis ze z toho mas uz aj psychicke problemy, tak skus vyhladat psychoterapeuticu pomoc..
A to je take tazke povedat im podme na bike, na hory, pokecat do cajovne ale ziadny sex bez vztahu nebude?
Skor asi bude problem v tom, ze tebe sa pacia mačo debili a suknickari a chlap co nema v hlave nasrate je pre teba nepritazlivy...
Je nas kopu co chceme v prvom rade Zenu, tak sa dobre rozhliadni okolo
Tak v prvom rade máš 25 a myslím, že by si mala porozmýšľať o tom, či neskúsiť radšej osloviť mužov, ako ,,chalanov,, :D
Neviem, trošku som sa zamyslel nad tým všetkým a aj nad prvým príspevkom. No a zistil som, že je vlastne celé úplne zbytočné a je úplne nepodstatné nad tým premýšľať. Aj mne prichádzajú do života tie isté typy žien a bohužiaľ som ešte nepochopil prečo. Čo ak práve ja hľadám niekoho, ako si ty? Je možné, že práve to, čo si prajeme, nedefinujeme zrozumiteľne a tí, ktorí nám prichádzajú do života nás majú niečo naučiť. Prečo chceš niečo mať s tými, ktorí nie sú tvojimi kamarátmi a kamarátov automaticky posielaš preč? Vieš aké je to pekné ak z kamarátstva vznikne láska? Prečo na to nejdeš touto cestou? Aj mne prichádzajú do života úplne iné typy žien a je to na dve veci....a teraz premýšľam či som naozaj taký, ako je to čo priťahujem a či naozaj nemám ľuďom čo ponúknuť ak si pritiahnem vždy takéto typy? Kto vie?
Ahoj :)
Zažívam niečo podobné ako ty :) Ak chceš prečítaj si moju predchadzajúcu tému "Ani jeden jediný chlap pri mne nevydrží - nechápem prečo .."
A dám ti radu, čím viac sa budeš kôli tomu trápiť, rozoberať to, beznadejne túžiť po normálnom vzťahu, ale zároveň vnútorne budeš očakávať len nejakých sexustivých chlapov , tým to bude horšie ...
V prvom rade si musíš všetko utriediť vo vnútri,pomôže ak si vypíšeš čo od vzťahu chceš, aký by mal byť tvoj nastavajúci, aby si v tom mala jasno.. Nepremýšlaj o tých, ktorých si už stretla ...Každá aspoň trochu pekná žena sa s takýmito debilmi stretáva denno denne...Musíš byť voči ním imunná...Koniec koncov aj ten ideálny vysnený, ktorý s tebou bude chcieť mať vzťah, bude chcieť aj sex a bude si ho s tebou predstavovať už od začiatku aj keď ti to nepovie ako ostatný ( takže bacha aby si nezanevrela úplne voči sexu a nejakým spôsobom sa voči nemu nezablokovala - pretože, si na dobrej ceste k tomu, sex je predsa krásny a obaja z toho majú príjemný pôžitok , nie len chlap ).
Ďaľšou vecou je zrkadlenie, tzn. človek priťahuje iba takých partnerov, s ktorými jeho energia rezonuje.Laicky povedané aký si vo vnútri, čo dokážeš ponúknuť, to si pritiahneš vo svojom partnerovi. Ak ty od neho vyžaduješ lásku a odovzdanie, vernosť a oporu, tak si najprv uvedom či ty sama si schopná mu to dať ...Keďže sa ľudia často vnútorne nemenia a za svoje nešťastie hľadajú okolité príčiny, za ktoré nenesú zodpovednosť, tak budu neustále priťahovať jeden a ten istý typ človeka ..
Ak ťa zaujalo to čo som ti napísala a si schopná pozrieť aj z takéhoto uhla pohľadu, že hm asi možno ma aj pravdu a práve toto je mojím problémom, tak si môžeme popísať :)
Tiež som na ceste rozvoja :) A rada to budem s niekým rozoberať :)
Veľa šťastia :)