Chcela by som vás poprosiť o názor. S priateľom sme spolu ešte len krátko, cca 2 mesiace. Poznáme sa viac ako 2 roky, z toho asi rok a pol to bolo medzi nami také, že sme mali k sebe blízko, no vždy to boli len bozky, objatia, pred tým sme spolu nespali. On vzťah nechcel, nikdy mi to poriadne nevysvetlil, nechcel o tom ani hovoriť.
Nakoniec sme sa nejak dali dokopy, bolo to na podnet z mojej strany, už som potrebovala vedieť ako to medzi nami vlastne je.
Priateľa veľmi ľúbim. Myslím že aj on mňa, hneď ma predstavil aj rodičom, zobral ma na rodinnú oslavu.
Problém je, že mi z jeho strany chýbajú také veci ako napr. že by mi len tak doniesol kvety, alebo nejakú drobnosť, že by mi napísal že mu chýbam, že ma ľúbi. On sa mi niekedy neozve aj 3-4 dni. Neviem kde je, čo robí. On hovorí že nie je na takéto vypisovanie a podobne. Napíše alebo zavolá vtedy keď sa potrebujeme dohodnúť že niekam ideme alebo tak.
Ja sa potom trápim, namýšľam si že ma už možno neľúbi, alebo že ma ani nikdy neľúbil, že možno je so mnou len preto že mi nevedel povedať nie.
Chcela by som z jeho strany viac cítiť lásku, veď oficiálne sme spolu ešte len krátko, nemal by to byť ešte taký ten stav zamilovanosti? Ja mám niekedy pocit ako keby sme boli manželia po 20 rokoch manželstva. Neviem čo mám robiť, nechať to tak, neriešiť to? Má vôbec zmysel taký vzťah keď som stále nespokojná? Čo mám robiť aby som mu trochu chýbala? aby chcel byť radšej so mnou ako s kamarátmi?
Môže mať budúcnosť takýto vzťah?
Mne by teda vadilo, kebyže sa mi môj priateľ neozval 3-4 dni...tak potom o čom je ten vzťah...
Nemá budúcnosť ... si predsa na pochybách už teraz na začiatku, kedy sa ľudia najviac snažia ..tak ako sa budeš cítiš neskôr ? Pozri to, že sa niekedy neozve 3-4 dni ..hovorí za všetko .keď človek chce tak čas si vždy nájde ..asi k tebe skrátka necíti to čo ty k nemu ..alebo aspoň nie v takej silnej miere ..neospravedlňuj jeho správanie ...
Ona písala , že u neho necíti to, čo ona k nemu...
jasné, že môže mať budúcnosť. Sama píšeš: "keď sme spolu je všetko v pohode" a kaziť si to začínaš SAMA: "a potom keď som pár dni bez neho začnem mať pochybnosti." Veď trochu ži aj svoj vlastný život a nevis len na chlapovi. Keď nie ste spolu, prestaň si namýšľať blbosti (že ťa neľúbi). Spomínaj na to, ako vám bolo spolu dobre (ako sa správa ked ste spolu?) a teš sa, že sa o chvíľu uvidíte. Venuj sa kámoškám, domácnosti, sebe... Ja som baba, ale som rovnako.. hmm stručná alebo praktická? ako on, neviem drístať a vypisovať hlúposti. To sa radšej neozývam a nepíšem. A nedomýšľam si nič - ani v pozitívnom, ani v negatívnom svetle. Je vám spolu fajn?? JE! Tak to prestaň kaziť!
A tiež, on je dospelý chlap, nie malé decko, čo potrebuje aby naňho niekto dával pozor a vedel kde je, čo robí. Snáď sa vie o seba postarať. Načo to je tebe vedieť nechápem. Ja to napríklad o partnerovi vedieť nepotrebujem. Hovoríme si čo, kde bol/bude keď sme spolu. Takéto denno denné hlásenia kde som bola a čo som robila by mi išli na nervy. Nie som väzeň aby som sa spovedala niekomu z každého môjho kroku a hlásila kde a kedy som si prdla. Možno tak nejak podobne to vníma aj tvoj priateľ, neviem.
Povedz mu priamo, že by ťa potešilo, keby ti niekedy doniesol kvety, nejakú drobnosť (daj aj konkrétny príklad - fidorku), napísal sám od seba, že ťa ľúbi.
Ak si stále nespokojná - je to kvôli jeho správaniu, keď ste spolu alebo kvôli tvojmu domýšľaniu, keď ste od seba? Lebo za sprostosti, čo si ty domýšľaš on nemôže, to je tvoje maslo a len ty s tým môžeš niečo robiť. Jednoducho s tým prestaň.
Ak mu chceš chýbať - rob si aj svoj vlastný program, venuj sa aktivitám aj bez neho, buď si vedomá svojich kvalít, rozvíjaj sa, spievaj si, proste ži. A nerob zo seba chudiatko, čo bez chlapa nemôže ani dýchať. Ble.. to je dosť odpudzujúce.
Chcieť aby bol radšej s tebou ako s kamarátmi. To je ako chcieť iba jesť a na pitie sa vykašľať, a pritom aj jesť aj piť TREBA. Byť občas aj s kamarátmi je pre obe strany vo vzťahu +. Aj ty by si mala chodievať na babské jazdy a neodpisovať kámošky len preto, že máš chlapa. Je s tebou málo? Chceš aby ste boli spolu častejšie?
Možno má toho veľa v práci ak sa neozve 3-4 dni, a ked mal priateľku len krátko tak to by mal vedieť čo k tebe cíti, ak necíti to čo ty k jemu..tak to potom už dlho nevydrží...
ved ona pisala o tom, ze sa poznaju vyse 2 roky a su spolu 2 mesiace. Tak aka kratka doba? Ja tiez som neskocil do vztahu po tyzdnovej znamosti, ale po roku spoznavania sa (a aj po rokoch ju lubim). A tak to je u vacsiny ludi. Tak ako mozes vediet, ci niekto iny lubi alebo nelubi?
Skutočnú lásku musíš jednoducho spoznať, je rozdiel byť zamilovaný a ľúbiť. Ako môžeš ľúbiť človeka, ktorého pomaly nepoznáš? (toto je jej kamarát, bol tak to je iný prípad). Teraz ľúbim jedného človeka, je to dlhá doba a je to niečo iné.
screes
ty si myslis, ze ludia si zamienaju zamilovanost za hormony? :D
ok, je to tvoj nazor.. a prezrad.. bol/a si niekedy zamilovany/a, alebo to boli len hormony?
asi preto je toľko rozvodov, lebo ľudia si mýlia lásku s hormónmi :-))
screes
tak ked si este nemiloval/a tak sa necuduj. Ako sa da niekoho milovat po 2 mesiacoch? Raz to mozno zazijes. Je to krasny pocit.