Chcela by som vás poprosiť o názor. S priateľom sme spolu ešte len krátko, cca 2 mesiace. Poznáme sa viac ako 2 roky, z toho asi rok a pol to bolo medzi nami také, že sme mali k sebe blízko, no vždy to boli len bozky, objatia, pred tým sme spolu nespali. On vzťah nechcel, nikdy mi to poriadne nevysvetlil, nechcel o tom ani hovoriť.
Nakoniec sme sa nejak dali dokopy, bolo to na podnet z mojej strany, už som potrebovala vedieť ako to medzi nami vlastne je.
Priateľa veľmi ľúbim. Myslím že aj on mňa, hneď ma predstavil aj rodičom, zobral ma na rodinnú oslavu.
Problém je, že mi z jeho strany chýbajú také veci ako napr. že by mi len tak doniesol kvety, alebo nejakú drobnosť, že by mi napísal že mu chýbam, že ma ľúbi. On sa mi niekedy neozve aj 3-4 dni. Neviem kde je, čo robí. On hovorí že nie je na takéto vypisovanie a podobne. Napíše alebo zavolá vtedy keď sa potrebujeme dohodnúť že niekam ideme alebo tak.
Ja sa potom trápim, namýšľam si že ma už možno neľúbi, alebo že ma ani nikdy neľúbil, že možno je so mnou len preto že mi nevedel povedať nie.
Chcela by som z jeho strany viac cítiť lásku, veď oficiálne sme spolu ešte len krátko, nemal by to byť ešte taký ten stav zamilovanosti? Ja mám niekedy pocit ako keby sme boli manželia po 20 rokoch manželstva. Neviem čo mám robiť, nechať to tak, neriešiť to? Má vôbec zmysel taký vzťah keď som stále nespokojná? Čo mám robiť aby som mu trochu chýbala? aby chcel byť radšej so mnou ako s kamarátmi?
Môže mať budúcnosť takýto vzťah?
Áno dá sa....
prosím vás vysvetlite mi ako sa dá po dvojmesačnom vzťahu niekoho milovať :-)))
Radšej sa na neho nespoliehaj....ak je to takto ako píšeš...neviem síce koľko máš rokov, ale skús si nájsť niekoho, kto bude stáť za to.m..ak máš pochybnosti..podľa mňa sa len vyhovára...možno fakt čaká asi na nejakú inú...
vyzera to ze ta nemiluje ak ti to nijako nedava najavo ani cinmi ani slovami
je s tebou len aby s tebou bol a preto lebo to chces ty ani nietak on
to si len ty myslíš že je to dlha doba aby sa z toho dostal...pokial bola jeho "osudova" ja som zabila 10 rokov zivota moja zlata s takym chlapom..ktory sa len vyhovaral ze sa uz nechce sklamat... a aha zrazu sa objavila jedna piča a rychlo zmenil názor... si len jeho náplasť...! len dočasná zastávka kým kym sa presunie inde... asi tak
Priateľku mal len chvíľu, čo viem tak ju ľúbil. Spoznali sme sa len pár mesiacov po tom čo sa rozišli, práve preto nechcel ísť hneď do vzťahu. Aj ja som pred tým mala priateľa, moli sme spolu rok a pol. No myslím si že 3 roky je dosť dlhá doba na to aby sa človek z toho dostal.
Ja neviem, keď sme spolu je všetko v pohode a potom keď som pár dni bez neho začnem mať pochybnosti.
a pokial mal pred tebou priatelku ktoru mal rad a sklamala ho, veri tomu! ze ty si pre leho len dočasná náplasť, kým si nenájde inú.... žial viem o čom hovorím....
Vieš ked necítiš z jeho strany lásku asi si nemala nasilu mať s ním vzťah. Viem že ho ľúbiš, ja si myslím, že on ešte nezabudol na tú predchádzajúcu..Mala som niečo také podobné.A to ešte dobré , že nie je tvoj kolega...
Vladka01 - prečo myslíš že by to mohol byť problém? sme spolu väčšinou cez víkend
Tak možno problém bude tam.A ste spolu často?