Chcela by som vás poprosiť o názor. S priateľom sme spolu ešte len krátko, cca 2 mesiace. Poznáme sa viac ako 2 roky, z toho asi rok a pol to bolo medzi nami také, že sme mali k sebe blízko, no vždy to boli len bozky, objatia, pred tým sme spolu nespali. On vzťah nechcel, nikdy mi to poriadne nevysvetlil, nechcel o tom ani hovoriť.
Nakoniec sme sa nejak dali dokopy, bolo to na podnet z mojej strany, už som potrebovala vedieť ako to medzi nami vlastne je.
Priateľa veľmi ľúbim. Myslím že aj on mňa, hneď ma predstavil aj rodičom, zobral ma na rodinnú oslavu.
Problém je, že mi z jeho strany chýbajú také veci ako napr. že by mi len tak doniesol kvety, alebo nejakú drobnosť, že by mi napísal že mu chýbam, že ma ľúbi. On sa mi niekedy neozve aj 3-4 dni. Neviem kde je, čo robí. On hovorí že nie je na takéto vypisovanie a podobne. Napíše alebo zavolá vtedy keď sa potrebujeme dohodnúť že niekam ideme alebo tak.
Ja sa potom trápim, namýšľam si že ma už možno neľúbi, alebo že ma ani nikdy neľúbil, že možno je so mnou len preto že mi nevedel povedať nie.
Chcela by som z jeho strany viac cítiť lásku, veď oficiálne sme spolu ešte len krátko, nemal by to byť ešte taký ten stav zamilovanosti? Ja mám niekedy pocit ako keby sme boli manželia po 20 rokoch manželstva. Neviem čo mám robiť, nechať to tak, neriešiť to? Má vôbec zmysel taký vzťah keď som stále nespokojná? Čo mám robiť aby som mu trochu chýbala? aby chcel byť radšej so mnou ako s kamarátmi?
Môže mať budúcnosť takýto vzťah?
Tak možno bude problém tam...
Vladka01 - áno mal vzťah ale už to budú 3 roky čo sa rozišli
Nemal náhodou predtým nejakú priateľku, pred tebou?
to nei je vzťah, ked nevieš kde je 3 dni... kludne moze byt aj s inou...
a čo že ta zoznamil s rodičmi... mna minule uz druhy kamos zoznamil s mamou a čo..??? za to si nič nenamýšlaj že ta zoznami s rodičmi...
pred nimi sa ako choval k tebe...? nie je to ten pravý a neviem na čo si sa do toho pustila ked si to tak necítila...?! len preto aby si s niekym akože chodila...? to je tak ked zeny nepočuvaju svoj "inštinkt" 6 zmysel...
Pokial mu ani ty nic nenosis. ako pozornost. tak je to v poriadku. Zrejme sa zameriavas hlavne na seba a nie na neho vo vztahu. V takom pripade staci. ak sa ozve raz za 4 dni.
myslím, že nemá :-) mala som podobný vzťah a hoci bol iniciátorom on, krátky čas po tom ako sme sa dali dokopy, bol schopný presne tohto istého. Možno naozaj taký nie je, nemá to v povahe. Ale myslím, že na začiatku a v stave zamilovanosti to aj toho najtvrdšieho chlapa zlomí spraviť niečo pekné a milé pre milovanú osobu. Čiže to možno ešte necíti tak ako ty :-)
ahoj, je mi to luto, ale podla mna nemoze mat buducnost takyto vztah.
Ja tiez nebyvam so svojou priatelkou, ale casto sme spolu, piseme si, volam jej, zaujimam sa o nu. A velmi casto jej hovorim, ze ju lubim, casto s nou chodim von, kupujem jej rozne dobrosti, obcas aj nieco vacsie, ale ona si nepotrpi na drahe darceky, ale na drobnosti venovane s laskou.
Je jasne, ze ty si ho doslova dostala do vztahu aj napriek jeho voli (mozno ta len nechcel stratit, tak si vybral "mensie zlo"). Ale teraz vytriezvel a mozno aj lutuje, ze sa nechal nahovorit. Su muzi, ktori nechcu vztahy, chcu len babu, s ktorou si lahnu (nehovorim, ze to je aj vas pripad) alebo proste len chcu mat niekoho poruke, ak by nahodou chceli prejavit city. Po 2 mesiacoch by ta mal nosit na rukach a byt stastny, ale skor mi to pride, akoby ste boli spolu nie 2 mesiace, ale 20 unudenych rokov. A to sa bude len zhorsovat, ak teda samozrejme nenastane nejaky mensi zazrak.
ked sa ti uz po dvoch mesiacoch 4 dni neozve tak je to take no ze nema naozaj zaujem...