Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco zrazu prerusil kontakt?!

Príspevok v téme: Preco zrazu prerusil kontakt?!
?????

Spoznala som sa s jednym úžasným muzom, ktory je iny ako ostatní. Je iny svojim zmyslanim, ktorym ma uplne dostal, sprava sa velmi pokorne a s uctou, je scitany, nepotrebuje zo seba struhat frajera ako to vacsina dnesnych ma vo zvyku. Mame celkovo rovnake nazory na svet ako taky, je medzi nami 13 rocny vekovy rozdiel, no sam mi povedal, ze je ohromeny aka som rozumovo vyspela. Jedna jeho kamaratka mi povedala, ze ma ma rad a on sam mi to svojim spravanim daval nepriamo najavo, no vzdy si drzal akysi odstup. Ja vsak od zaciatku citim ze je medzi nami energia, aku ludia bezne medzi sebou nemaju. Boli sme spolu von, na co mi napisal ze to bolo carovne. Neskor sme si spolu vyrazili aj na party do mesta, kde bolo tiez super. V kontakte sme boli kazdy den, pisali sme si stale, no zrazu z jeho strany - totalna odmlka. Uz je to par tyzdnov.. stve ma to a som z toho smutna lebo som k nemu zacala nieco citit, co sa mi stalo druhykrat v zivote po jednom velkom sklamani vo vztahu z pred niekolkych rokov.. raz sa zmienil ze lutuje ze ma tolko rokov, hoci uz nemame ani jeden nast, nemyslím ze je to az taky problem.. ale tiez som sa dozvedela ze jeden moj znamy, ktory ma o mna dlhsi cas zaujem, je zaroven aj jeho bratranec, no on vie ze medzi nami nikdy nic nebude lebo som mu to jasne a slusne niekolkokrat vysvetlila, takze tam by tiez nemal byt problem, iba ak oni to beru inak..
Takze moze byt jeden z dovodov bud ten vek alebo ten jeho bratranec? Odmlka prisla fakt zo dna na den, vsetko vyzeralo byt v najlepšom poriadku :-(

?????

dakujem krasne :-) ale asi momentalne opat na nejaky cas ostanem uzavreta, mna taketo veci vedia dost poznacit, pocit zalubenia sa u mna nastal ako som pisala, po troch rokoch, uz som myslela ze to ani nikdy nepride.. no a po dalsom sklamani sa, netusim kedy sa to zase udeje, asi mi to nie je sudene :-)

?????

Dakujem baby za reakcie, rozhodla som sa ze ozaj vysvetlenie ziadat nebudem, ale spravim presne tak, ze prestanem cakat kym sa ozve.. doteraz ma to fakt dost trapilo a som rada ze som to sem napisala, ja som to niekde v kútiku duse aj vedela, ze nema vyznam čakať a ze ked cloveku na niekom zalezi tak to dava najavo a nerobi to ze ignoruje...len som to asi potrebovala pocut alebo skor precitat si nazor inych aby som sa v tom utvrdila :-) ..budem sa venovat sebe a svojim prioritam, momentalne mam toho celkom dost comu sa venovat, tak koncim so stracanim casu zamyslanim sa preco a podobne, zivot ide dalej! :-)

?????

Dakujem baby za reakcie, rozhodla som sa ze ozaj vysvetlenie ziadat nebudem, ale spravim presne tak, ze prestanem cakat kym sa ozve.. doteraz ma to fakt dost trapilo a som rada ze som to sem napisala, ja som to niekde v kútiku duse aj vedela, ze nema vyznam čakať a ze ked cloveku na niekom zalezi tak to dava najavo a nerobi to ze ignoruje...len som to asi potrebovala pocut alebo skor precitat si nazor inych aby som sa v tom utvrdila :-) ..budem sa venovat sebe a svojim prioritam, momentalne mam toho celkom dost comu sa venovat, tak koncim so stracanim casu zamyslanim sa preco a podobne, zivot ide dalej! :-)

cat512

ahooj mne sa stalo presne toto iste...a dam ti dobru radu... nech sa ti zda akokolvek uzasny necakaj na neho zoznamuj sa s novymi ludmi nestracaj cas cakanim na chlapa.. nikdy ale fakt nikdy.. pretoze to ako sa k tebe zachoval sa vobec nerobi a je to od neho necestne predpokladam ze ma asi tak +- 30 vtedy by uz chlap mal aj troska vediet ako sa ma chovat a co povedat. .

nika1920

autorka temy zvykaj si ze chlapi su tak posrani ze nedokazu priamo do oci povedat ci si nasiel inu alebo co proste oni jedine co vedia je odmlcat sa a myslia si ze tym ze sa budu schovavat sa vsetko vyriesi same... poznala som strasne vela takych muzov... ale najvtipnejsie je to ze vzdy sa kazdy z nich zacal po case ozyvat ked mu stroskotal vztah ako keby sa nic nestalo a cakal ze som na neho cakala a budem este mila a privetiva...