Spoznala som sa s jednym úžasným muzom, ktory je iny ako ostatní. Je iny svojim zmyslanim, ktorym ma uplne dostal, sprava sa velmi pokorne a s uctou, je scitany, nepotrebuje zo seba struhat frajera ako to vacsina dnesnych ma vo zvyku. Mame celkovo rovnake nazory na svet ako taky, je medzi nami 13 rocny vekovy rozdiel, no sam mi povedal, ze je ohromeny aka som rozumovo vyspela. Jedna jeho kamaratka mi povedala, ze ma ma rad a on sam mi to svojim spravanim daval nepriamo najavo, no vzdy si drzal akysi odstup. Ja vsak od zaciatku citim ze je medzi nami energia, aku ludia bezne medzi sebou nemaju. Boli sme spolu von, na co mi napisal ze to bolo carovne. Neskor sme si spolu vyrazili aj na party do mesta, kde bolo tiez super. V kontakte sme boli kazdy den, pisali sme si stale, no zrazu z jeho strany - totalna odmlka. Uz je to par tyzdnov.. stve ma to a som z toho smutna lebo som k nemu zacala nieco citit, co sa mi stalo druhykrat v zivote po jednom velkom sklamani vo vztahu z pred niekolkych rokov.. raz sa zmienil ze lutuje ze ma tolko rokov, hoci uz nemame ani jeden nast, nemyslím ze je to az taky problem.. ale tiez som sa dozvedela ze jeden moj znamy, ktory ma o mna dlhsi cas zaujem, je zaroven aj jeho bratranec, no on vie ze medzi nami nikdy nic nebude lebo som mu to jasne a slusne niekolkokrat vysvetlila, takze tam by tiez nemal byt problem, iba ak oni to beru inak..
Takze moze byt jeden z dovodov bud ten vek alebo ten jeho bratranec? Odmlka prisla fakt zo dna na den, vsetko vyzeralo byt v najlepšom poriadku :-(
Preco zrazu prerusil kontakt?!
Suhlasim s poslednym prispevkom, podla mna je strasne detinsky nazor, ze pokial by si od neho chcela vysvetlenie, tak sa mu vtieras a stracas hrdost. Ved ste spolu nieco zazili preboha, mas pravo vediet, preco zrazu zmenil spravanie. Vtieranie by bolo, ak by ti jasne povedal, ze nema zaujem a ty by si ho otravovala dalej.
Ja by som sa ho normalne spytala co sa stalo bo ja by som nezaspala bez vysvetlenia. Nie je to vnucovanie sa toto spytat. Ja sa riadim tymto: čo dvoch spojí, tretí rozdelí" . Pre to vztah nemam :)
Pred par mesiacmi sa rozviedol, ale prislo mi ze sa tym skor oslobodil, vyzeral byt vyrovnany..
bagration - ano viem ze rozum neprichádza vekom, clovek ho bud ma alebo nema :-) ale viem ze on prave patri k tym, ktori ho maju preto nechapem co sa stalo, no nech je to akokoľvek, myslim ze ozaj aspon to vysvetlenie by som si zasluzila.. alebo to mozno od zaciatku nebral nijako viac ako kamaratstvo a len ja som si to vsetko zle vysvetlovala, ale prejavy naklonnosti a sympatií este snad viem rozoznat :-(
psychologicka - mas pravdu a vraj zeny su komplikovane, pritom kolkokrat chlapi su stokrat menej citatelni ako my :-)
psychologicka
je mi naozaj luto, ze sa ku tebe takto chovaju muzi, ale pises, akoby to bola uplne charakteristicka vlastnost muzov. Ja sa takto nechovam napriklad.
nechapem muzov preco musia toto robit ze si namotaju babu a potom ju nechaju tak do prdele bude mi je niekto sympaticky a pisem si s nim stretavam sa alebo nieje a necham ho tak... nerozumiem preco toto musia vzdy spravit... a po case ked sa na babu vykaslu sa ozvu zas lebo im to nevyjde s druhou/tretou... ach boze
ja ti celkom rozumiem, ale nikdy nezabudni na toto: o desat a viac rokov starsi muz este nemusi znamenat aj zrely muz. Tento napriklad bol zrely len naoko.
A nemas zaco :) Naozaj sa drz. Ine, ako zabudnut ti neostane. Skor by som podotkol, ze mozes byt rada, ze sa vyfarbil este pocas zoznamovania sa a nie az vo vztahu. Vtedy by si naozaj mohla mat oci pre plac. Teraz sa tes, ze si sa takeho zbavila :)
On prispevky na fb nepridava takmer vobec :-) ale je pravda ze obcas mrknem, kedy bol online.. otrasiem sa a idem dalej..
vrátil sa späť k svojej žene....nebol by prvý čo by to spravil....
Dakujem krasne za podporu :-)
Ano je fakt ze v dnesnej dobe aj clovek za ktorého by sme dali ruku do ohna, dokaze napokon klamat a sklamat..
Pokial ide o ten vek, mna pritahuju zreli muzi, co vedia čo chcu od zivota a maju zrely pohlad na svet... tiez fyzicky ma nepritahuju mladi chlapci co si geluju vlasy a snazia sa uputat "driftom" a hlasnou hudbou v aute :D pride mi ze to ja som sa mala narodit minimalne o desat rokov skor :-)
"Blokovat si ho tiez nebudem, to mi pride tiez dost detinske, jednoducho sa budem snazit ho vymazat z mysle... :-( "
A to, co spravil on, je potom co, ked blokovanie je detinske? Ako si ho chces vymazat z mysle, ked pri prvej prilezitosti len budes sledovat, ci je online.. budes vidiet jeho prispevky atd..
Viem, ze este stale dufas, ale podla mna nestoji za to, aby si mu davala sancu. Ale ty to musis vediet najlepsie. Drz sa, nech uz sa rozhodnes akokolvek.