Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco zrazu prerusil kontakt?!

Príspevok v téme: Preco zrazu prerusil kontakt?!
?????

Spoznala som sa s jednym úžasným muzom, ktory je iny ako ostatní. Je iny svojim zmyslanim, ktorym ma uplne dostal, sprava sa velmi pokorne a s uctou, je scitany, nepotrebuje zo seba struhat frajera ako to vacsina dnesnych ma vo zvyku. Mame celkovo rovnake nazory na svet ako taky, je medzi nami 13 rocny vekovy rozdiel, no sam mi povedal, ze je ohromeny aka som rozumovo vyspela. Jedna jeho kamaratka mi povedala, ze ma ma rad a on sam mi to svojim spravanim daval nepriamo najavo, no vzdy si drzal akysi odstup. Ja vsak od zaciatku citim ze je medzi nami energia, aku ludia bezne medzi sebou nemaju. Boli sme spolu von, na co mi napisal ze to bolo carovne. Neskor sme si spolu vyrazili aj na party do mesta, kde bolo tiez super. V kontakte sme boli kazdy den, pisali sme si stale, no zrazu z jeho strany - totalna odmlka. Uz je to par tyzdnov.. stve ma to a som z toho smutna lebo som k nemu zacala nieco citit, co sa mi stalo druhykrat v zivote po jednom velkom sklamani vo vztahu z pred niekolkych rokov.. raz sa zmienil ze lutuje ze ma tolko rokov, hoci uz nemame ani jeden nast, nemyslím ze je to az taky problem.. ale tiez som sa dozvedela ze jeden moj znamy, ktory ma o mna dlhsi cas zaujem, je zaroven aj jeho bratranec, no on vie ze medzi nami nikdy nic nebude lebo som mu to jasne a slusne niekolkokrat vysvetlila, takze tam by tiez nemal byt problem, iba ak oni to beru inak..
Takze moze byt jeden z dovodov bud ten vek alebo ten jeho bratranec? Odmlka prisla fakt zo dna na den, vsetko vyzeralo byt v najlepšom poriadku :-(

bagration

je mi to naozaj luto, ale bude naozaj najlepsie, ked si ho zablokujes a zabudnes nahno. Ked ti toto spravil raz, aj keby sa stal zazrak a obnovil by znamost, toto ti moze spravit hocikedy. To este nemozes vediet, ci nejaku ma. Mozno sa len s nejakou zoznamuje a cestuje za nou, za nejakou, o ktorej nikto iny nevie. Neboj sa, urcite si najdes chlapca co nevidiet.. a hlavne hladaj vekom tebe primeraneho :) 13 rokov je uz celkom citelny vekovy rozdiel.

?????

Len mi to pride ozaj dost zvlastne, nepatrim k ludom ktori druhym doveruju, skor naopak som velmi placha a nedoverciva a on vo mne vzbudil uplny pocit istoty, co som uz davno nezazila, citila som sa v jeho pritomnosti tak inak... ale tiez nemam pocit ze by mal nejaku inu, to by som sa mozno aj dozvedela.. vrta mi to v hlave ale ozaj sa mu nechcem vnucovat.. tak sa musim otriast a spamatat zo sklamania..

bagration

obavam sa, ze nie je predsa len tak vyzrety a uzasny, ako si si myslela. Ak chodi na socialnu siet aj nadalej a proste ta uz doslova ignoruje, je iste, ze si nasiel iny objekt svojho zaujmu. Len nenasiel v sebe dost odvahy a charakteru, aby ti to oznamil hoci aj v sprave.
Najlepsie, co ti viem poradit je: zablokuj si ho a uz mu nedaj sancu, aj keby prisiel k rozumu. Predpokladam, ze sa jedna o facebook, tam sa da osoba zablokovat a v zivote ti uz nenapise, ani si nepozrie tvoj profil. Pises spravne- nema zmysel sa mu vnucovat. Mas predsa svoju hrdost.

?????

Nechcem byt ta, ktora ho vyhlada, ked sam uz sa viac neozval, nechcem sa mu vnucovat..

Ano zo dna na den mi prestal odpisovat, pisali sme si denne na soc. sieti, posielali fotky..a vidim, ze tam chodi.. viem sice ze tam netravi vela casu lebo je velmi zaneprazdneny, ale odpisat na jednu spravu zaberie ozaj len chvilu a je to myslim si otazka priorit, ktorou prenho ja ocividne nie som..

bagration

a proste len tak koniec? Uz ti na nic neodpovedal? Nedvihol hovor? Ak to tak je, v kazdom pripade sa nezachoval ako zrely muz. Teda, ak naisto vies, ze sa mu nic zavazne nestalo..