Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo by ste robili na mojom mieste lebo ja túžim už lne po smrti

Príspevok v téme: Čo by ste robili na mojom mieste lebo ja túžim už lne po smrti
v koncoch

mam 31 a uz som stratila vsetku nadej na lepsi hodnotnejsi zivot. Doteraz som nemala frajera, som skareda a muzom nepritazliva chcu ma len opilci ked maju vypite, nikdy ma nikto nepobozka. nepomiloval, nikdy nepocitim co je to byt tehotna aj ked toto by nebol asi problem nechat sa nabuchat nejakym alkoholikom ci bezdomovcom ze? Ale potom netuzim az taka zufala po dietati niesom. Ako viem aj ja poznam zeny ktore maju viac ako ja rokov a su stastne aj tak aj ked nemaju rodinu cize muza a deti, su stastne lebo nasli zmysel zivota v nicom inom alebo ich taky slobodny zivot bavi ale ja medzi tieto stastne zienky nepatrim a tuzim uz len zomriet. Nikto ma nema rad, nikto po mne netuzi, nikdy ma nikto nepozval na rande, nepritiahol ma k sebe, neobjal okolo pasa tak milenecky, vasnivo nepobozkal a nestrcil jazyk do ust, nepovedal milujem ta a chcem si ta vziat. Nikdy nikto a teraz viem ze ani sa to nikdy nestane. Som proste nie idealna zena najma vzhladom pre muzov. Nikdy ani na skole som nikoho nepritahovala. Mam 31 a som v koncoch. Uz nemam chut zit, nemam preco zit, nemam dovod zit, nemam buducnost, nemam perspektivu, nemam ciel. Skusala som zoznamky, pokec, FB, chodila som medzi ludi, na festivaly, podujatia, koncerty, zabavy, grilovacky, cestovala som, kupila som si bike, korcule, ze niekoho stretnem tam lenze vsetci akoby boli sebou zaujati a nik sa ku mne neozval. Chodila somsama a uz nechodim lebo samu ma to nebavi. Aj ked mi pohyb robil dobre ked som prisla domov opat ma obklucil smutok a zufalstvo zo samoty. Chcela som psa ale byvam s mamou a jej druhom a oni to neschvalili. Ani praca ma uz nebavi, chodim ako bez duse, len smutok je mojim spolocnikom. Nebavi ma rano vstat a mat silu sa obliect do prace, nebavi ma to uz ani tam. Najradsej by som dala vypoved lebo mam strasnu nechut do prace a to tam robim uz 6 rokov. Hm co bolo pred 6 rokmi... to som bola este plna nadeje ze sa moj zivot zlepsi k lepsiemu. A teraz? Som na dne. Nik ma nema rad. Nikomu nechybam. Preco mam este zit? Ved ani vlastna matka ma nema rada podla toho ako sa ku mne casto sprava. Ja uz vazne nemam ziadny dovod tu ostat. Pomyslala som nad samovrazdou ale nemam odvahu to urobit. Najlepsie keby existovali najomni vrahovia aby ma niekto rychlo zabil. Tak velmi by som to ukoncila. Len toto je uz moj ciel. Poviete si mas len 31 ale nie, nic sa uz nezmeni, po tolkych snazeniach vidim ze sa veci nepohli dalej. Nic sa nezlepsilo. Je zo mna osamela troska ochotna zomriet. Kiez by ma niekto zabil. Ano surove a drsne napisane ale je to tak. Len v tom vidil ciel a riesenie. Teraz je vonku krasne a je piatok a ja? Sedim doma a premyslam nad smrtou. Druhi si ziju lebo maju dovod a ja som sama so svojou samotou. Ani pes po mne nestekne lebo aj tomu som ukradnuta. Nedavajte mi falosne nadeje. Uz v ziadnu neverim. Zisitila som ze nikomu niesom dost dobra.

lLily

kafe, ja zas citam knihu o muzovi menom Martin Pistorius (ochrnuty) a ten nasiel svoju zivotnu lasku v 32 rokoch.... predtym nemal vobec ziadnu vzajomnu skusenost so zenou, pretoze ho vsetky len lutovali, dokonca aj ta, ktora mu spomedzi vsetkych rozumela najviac.

denisaf.

kafe ako vzdy super prispevok a hlavne 100% pravdivy. Ja len dodam ze naozaj neexistuje nic na com by sa v zivote nedalo popracovat len ludia sa musia snazit nie ze teraz nemam toto a toto tak sa hodim o zem ako dieta . Zivot je boj ale stoji rozhodne zato. Pozri sa na herecky a spevacky tiez niesu prirodzene stihle a krasne ale makaju vo fitku dietuju a vzdy je s nimi vsade aj team vizazistov :))) Radim ti aby si nadobudla v vztah k sebe samej . TO ze nieco nemas teraz neznamena ze to nebudes mat nikdy. Len treba naozaj bojovat o svoje sny a chciet. Ja som tiez drela pre svoje sny a nelutujem podarilo sa. Isla som aj cez sklamanie cez slzy a po padoch .

lLily

verim ti, nepoznam azda nic neprirodzenejsie, nez sa s niekym cielene zoznamovat a ked by toto clvek vedel uz pred rokmi, nemusel do ziadneho takeho zbytocneho vztahu investovat co i len kusok citu a nemusel skoncit takto vyprahnuto ako opisujes

kafe

človek, čo NEMÁ RáD sám seba si veľmi ťažko nájde partnera. A ak sa to aj náhodou podarí, ten vzťah stojí za hovno, alebo nevydrží dlho.
Pretože TY nemáš rada sama seba, nasleduje to - že nikto ťa nemá rád, ľudí od seba doslova a do písmena odpudzuješ a to nie len prípadného partnera ale kámošov, príjemných ľudí, lepšie platenú prácu tiež.

Čo by som robila na tvojom mieste? V prvom rade zmenila svoj pohľad na seba, naučila by som sa mať rada život, prácu a dosahovať pomaly postupne to, počom túžim. Toto video si pozeraj aspo 10x denne a prosím ťa, premýšľaj trochu! www.youtube.com Čo má on v sebe, v svojom pohľade na život, že dokáže byť šťastný? Čo všetko máš ty, čo prehliadaš (zdravie, mier v krajine, možnosť ísť si kde chceš bez toho aby ťa tam niekto musel dopraviť na vozíku) a NEdokážeš si to vážiť? Nauč sa ďakovať za bežné veci - za jedlo, za spánok, za prácu, za to že máš svoje nohy, že si dokážeš umyť zuby bez pomoci iného človeka...

Tento kriplík je tiež veľmi inšpiratívny: www.youtube.com Keď mal 20 rokov, začali mu postupne odchádzať všetky svaly. Chodil o barlách, potom na vozíku, potom ovládal už len pár tvárových svalov. Je to svetovo uznávaný fyzik. Aj keď sa mu zdravie úplne ale totálne posralo, mal neuveriteľnú CHUŤ ŽIŤ. Vieš mi povedať prečo? Ani len vysmrkať sa nemohol sám, alebo si utrieť zadok po veľkej potrebe. Mal manželku (rozviedli sa je o tom krásny film, tuším sa volá Teória všetkého), má 3 deti a jeho heslo je: Kde je život, tam je nádej. Pozeraj, premýšľaj o tom, daj si pár faciek a pomaly postupne zmeň niečo vo svojej mysli, začni si vážiť veci ktoré máš a pracuj na tom, po čom túžiš. Hlavu hore, ideš.

ANGEL-DEMON

rob so sebou niečo... najjednoduchšie je lutovať sa a teraz ma lutujte všetci.... nebavi ta práca? zmen ju,.. chod niekam na dovolenku,
s kamoskami si sadnut von.... hlavne sa o seba staraj.... lebo potom sa nečuduj...

ANGEL-DEMON

Ok... ja mam tendenciu ze pisem veci na rovinu,.... ktore sa mnohym nepáčia... ale myslene je to väčšinou dobre...
tak ti poradím...
Máš pocit že si škaredá?! tak kristepane so sebou niečo sprav! chod ku kozmetičke, kaderníčke,.. ak maš nejaky vyrazny "esteticky problem" chod na plastiku,.. dnes je to celkom cenovo dostupne aj pre bezne zeny... ak ti to zvyši sebavedomie... to je ten problem totiž,.. tcoje sebavedomie ktoré nemáš... lebo ked chodiš po ulici nenamalovana, s mastnymi vlasmi ktore umyvas 1x za 2 tyzdne,...ako socka! ubožiačka! lebo sa tak citis... ono to z teba vyzaruje...
a spavaju s ozranmi a bezdomovcami len socky a šlapky..! radšej by som bola panna ako sa tak ponizovat...
a TOP myslienka na záver.....
vieš...
ked si TY nevážiš samu seba ako si ťa može vážiť niekto iný..?

ssstriker

Pardon, ale toto píše 31 ročná žena?
Napríklad ja som ťa ešte nevidel keď píšeš že a muži nechcú lebo si škaredá, ale stačia mi tvoje príspevky a už si mi nesympatická.
Trošku viac sebavedomia, hlavu hore a pozeraj na svet pozitívne. Napriek tomu všetkému čo ti podľa teba chýba a nemáš, tak stále máš toho viac ako možno 50% ľudí na tomto svete, takže úsmev a pekný deň ti prajem

reallife11

V prvom rade by som sa prestala lutovat a zmenila by som vo svojom zivote co sa da. Lebo takto budes naozaj len plakat a stat na mieste nikam sa nepohnes a bude to este horsie. Ja by som v prvom rade v tvojom veku riesila vlastne byvanie. Nehnevaj sa aby 31 rocnej zakazovala mama psa. Ved nemas 13-. Osamostatni sa co najskor. Co sa vzhladu tyka vzdy sa vsetko da len treba chciet Kazda baba moze schudnut dnes mas aj na nete kopu tipov na spevnenie problemovych partii kopu doplnkov na schudnutie ako ti tu pisali mozes zacat chodit do fitka osobny trener ti rad poradi cviky a vhodne stravovanie :) Ked sa budes lutovat nikam sa fakt nepohnes najlepsia je tarapia sokom vtedy sa pohned dopredu!! :)

meet1

V koncoch poviem to tvrdo ale realisticky ber to ale tak ze ti chcem pomoct. Nic nieje horsie ako negativne naladeny clovek co len nad sebou place nadava na zivot taky od seba zarucene odozenie kazdeho v okoli . Ver tomu . Ludia maju okolo seba radi pozitivne naladene osoby a s takymi budu vzdy radi travit cas. Co sa tyka postavy naozaj kazda baba sa moze cvicenim a vhodnou stravou vyformovat moja sestra je tiez prirodzene baculatejsia po nasej mame ale zacala cvicit zacala zdravo jest a dnes je to uplna kocka. NIkto ju dnes nespoznava z rodiny. Ale isla na to uplne pomalicky malymi krokmi ziadne drasticke diety lebo to by k nicomu neviedlo. Dnes mas kopu tipov na spevnovanie postavy vyzivovych poradcov ktory ti poradia ako nato len nesmies proste ostat v zivote stat na mieste lebo to fakt nedopracujes nikam. Nic sa nezmeni a ja viem ze ty prave po tej zmene tuzis. Tak sa jej neboj.