Čo by ste robili na mojom mieste lebo ja túžim už lne po smrti

Príspevok v téme: Čo by ste robili na mojom mieste lebo ja túžim už lne po smrti
v koncoch

mam 31 a uz som stratila vsetku nadej na lepsi hodnotnejsi zivot. Doteraz som nemala frajera, som skareda a muzom nepritazliva chcu ma len opilci ked maju vypite, nikdy ma nikto nepobozka. nepomiloval, nikdy nepocitim co je to byt tehotna aj ked toto by nebol asi problem nechat sa nabuchat nejakym alkoholikom ci bezdomovcom ze? Ale potom netuzim az taka zufala po dietati niesom. Ako viem aj ja poznam zeny ktore maju viac ako ja rokov a su stastne aj tak aj ked nemaju rodinu cize muza a deti, su stastne lebo nasli zmysel zivota v nicom inom alebo ich taky slobodny zivot bavi ale ja medzi tieto stastne zienky nepatrim a tuzim uz len zomriet. Nikto ma nema rad, nikto po mne netuzi, nikdy ma nikto nepozval na rande, nepritiahol ma k sebe, neobjal okolo pasa tak milenecky, vasnivo nepobozkal a nestrcil jazyk do ust, nepovedal milujem ta a chcem si ta vziat. Nikdy nikto a teraz viem ze ani sa to nikdy nestane. Som proste nie idealna zena najma vzhladom pre muzov. Nikdy ani na skole som nikoho nepritahovala. Mam 31 a som v koncoch. Uz nemam chut zit, nemam preco zit, nemam dovod zit, nemam buducnost, nemam perspektivu, nemam ciel. Skusala som zoznamky, pokec, FB, chodila som medzi ludi, na festivaly, podujatia, koncerty, zabavy, grilovacky, cestovala som, kupila som si bike, korcule, ze niekoho stretnem tam lenze vsetci akoby boli sebou zaujati a nik sa ku mne neozval. Chodila somsama a uz nechodim lebo samu ma to nebavi. Aj ked mi pohyb robil dobre ked som prisla domov opat ma obklucil smutok a zufalstvo zo samoty. Chcela som psa ale byvam s mamou a jej druhom a oni to neschvalili. Ani praca ma uz nebavi, chodim ako bez duse, len smutok je mojim spolocnikom. Nebavi ma rano vstat a mat silu sa obliect do prace, nebavi ma to uz ani tam. Najradsej by som dala vypoved lebo mam strasnu nechut do prace a to tam robim uz 6 rokov. Hm co bolo pred 6 rokmi... to som bola este plna nadeje ze sa moj zivot zlepsi k lepsiemu. A teraz? Som na dne. Nik ma nema rad. Nikomu nechybam. Preco mam este zit? Ved ani vlastna matka ma nema rada podla toho ako sa ku mne casto sprava. Ja uz vazne nemam ziadny dovod tu ostat. Pomyslala som nad samovrazdou ale nemam odvahu to urobit. Najlepsie keby existovali najomni vrahovia aby ma niekto rychlo zabil. Tak velmi by som to ukoncila. Len toto je uz moj ciel. Poviete si mas len 31 ale nie, nic sa uz nezmeni, po tolkych snazeniach vidim ze sa veci nepohli dalej. Nic sa nezlepsilo. Je zo mna osamela troska ochotna zomriet. Kiez by ma niekto zabil. Ano surove a drsne napisane ale je to tak. Len v tom vidil ciel a riesenie. Teraz je vonku krasne a je piatok a ja? Sedim doma a premyslam nad smrtou. Druhi si ziju lebo maju dovod a ja som sama so svojou samotou. Ani pes po mne nestekne lebo aj tomu som ukradnuta. Nedavajte mi falosne nadeje. Uz v ziadnu neverim. Zisitila som ze nikomu niesom dost dobra.

sviatok

Podla ma je chyba v tom ze kde pride ma vaznu tvar alebo skor smutnu a tak aj vazne posobi na svoje okolie.
Ked sa tvari stale s plnou vaznostou tak odmerane a nezaujato posobi na vsetkych
Peto mnohi by najradsej zpachali samovrazdu ale to chce dost velku odvahu sa zabit

Peter96

V koncoch: Prečo teda neurobíš samovraždu? Ak ti niečo bráni to urobiť, asi máš pre čo žiť. Nenarodili sme sa preto, aby sme boli smutný, bez života. Začni hľadať svoj pravý zmysel života.
Kúp si túto knižku prosím: www.martinus.sk
Vopred ďakujem :)

Peter96

V koncoch: Veľa ženám chýba ten fíling uspokojenia, ako tak čítam.
Lenže láska nie je pocitoch, ale o dobrých činoch, skutkoch, o obetovaní sa pre druhého. Keď chcete muža snov, tak hľadajte. Všetko je možné tomu, kdo verí. Ste smutné, bo vieru nemáte. Teraz si celá nešťastná, že si to ešte nemala, no keď to budeš mať za sebou, tak zistíš, že chceš ešte o trošku viacej. No potreba rastie a rastie a keď dostaneš úder pod pás, tak tvoje sebavedomie dostane na frak. Kdo verí v niečo, má pre čo žiť. Mimochodom, odporúčam túto knihu: www.martinus.sk

Monami

Ahoj. Ako povedala Helena Rubinstein - Neexistuje škaredá žena, iba lenivá žena. Existuje milión spôsobov, ako sa môže žena skrášliť: líčenie, vhodné oblečenie, náušnice, šatky, topánky, doplnky....dneska sa dá naozaj zohnať vhodny kúsok pre každý typ postavy. Problém by som videla v dvoch veciach: 1. Vzťah s matkou. 2. Vzťah k sebe samej. Ono to spolu súvisí. Píšeš, že ani vlastná matka ťa nemá rada, a preto sa nemôžeš mať rada ani ty sama, a nechceš už žiť. Je to ťažké prijať sa a nájsť si vlastnú hodnotu na tomto svete, keď nám naši najbližší nevyjadrujú svoju podporu, práve naopak. Viem o čom hovorím, zažívam niečo podobné. Preto by bolo možno vhodné naozaj začať uvažovať o vlastnom bývaní a vziať život do vlastných rúk. Ak si chceš naozaj nájsť vhodného partnera, musíš sa začať mať rada. Pretože najskôr musíme byť my sami tým, čo hľadáme. Pokiaľ sa budeš sama cítiť ako troska a myslieť si , že nič lepšie si nezaslúžiš, budeš priťahovať iba samé trosky...Na tvojom mieste, by som sa určite snazila nájsť si v živote niečo čo ti robí radost, nejakú záľubu, niečo na čo by si sa tesila, a to ti pomôže prekonať ten každodenný smútok a zaženie to zle myšlienky. A mohla by si skúsiť aj návštevu psychológa, porozprávať sa o tom a možno by ste spolu prišli na veľa vecí, ktoré by sa dali zmeniť.

mojemeno

Som ako popol-kebyŽe ja nemám chuť žiť, čo teda neni pravda, po prečítaní tcojho prıspevku som sa i tak dobre pobavila a si mi zdvihla naladu ktoru mam u aj tak velmi dobru :). Dufam ze pomoze aj ostatnym ten tvoj prispevok

som ako topol

a co mam ja povedat, mam vysku 187 cm a trci zpomedzi ostatnych ludi ako drabina. Vsade kde pridem vytrcam z davu a vsetci na mna upriamuju pozornost. Vyzeram vzrastom ako chlap a nie zena. Poviete si ty so svojou postavou mozes byt modelka ale niesom. Od puberty rychlym vzrastom som zacala mat problemy s chrbticou a kolenami. Chodim nahrbena lebo kazdy je nizsi odomna s kym sa rozpravam takze si to odniesla moja chrbtica. Kedysi som na strednej hravala basket ale pre zdrav. problekmy som s tym prestala. Mam problem si najst frajera aj oblecenie na seba. Vsetko je mi male. Aj cislo topanok mam vacsiu ako bezni ludia. Vytrcam z davu ci sedim alebo stojim. Na skole ma volali zirafa. K tomu som este aj chuda a mam male prsia. Niektore sproste decka na ulici tie drzejsie po mne ked idem tiez kricali aha zirafa ide, obor. Je mi trapne ked sa bavim s muzmi a na vsetkych sa divam z hora. Este aj hlas si to odniesol lebo od puberty fajcim z frustracie a mam z toho prekureny hlas. Znie tak hrubo muzne prekurene. Takze kto ma nepozna si povie ze som chlap po operacii pohlavia. Tiez ma takyto zivot nebavi. Pritom surodencov mam nizsi od seba. Neviem po kom som zdedila take geny a to sme traja surodenci. Ani otec ani mama niesu taki vysoki mama ma len 162 cm a otec sotva 175cm
Sa niekedy smejem ze ma zamenili v porodnici :-D Ale to by som sa nepodobala na svojich surodencov vsak? Takze nizsi je podla mna u zien bezny priemer ako byt drabinou ako ja.

Pixel235

Zamiluj sa do seba a máš všetky problémy so vzťahmi vyriešené. Keď budeš milovať samú seba, tak ťa budú chcieť aj iní, ale potom to už bude pre nich neskoro.

happynesss

v dnesnej dobe ozaj nieje nic nemozne a kazdy problem sa da vyriesit na postave sa da popracovat vždy a naozaj sa daju spravit zazraky kolky silnejsi ludia schudli uplne ze extremne a tiez si mysleli ze sa im to nikdy nepodari co sa tyka okuliarov keby ti to nejako exta vadi daju sa nosit kontaktne sosovky alebo mozes ist na operaciu oci :) len sa prosim ta tak nezahadzuj ale chapem u nas na Slovensku ludia budu vzdy vyplakavat a nebudu radsej namiesto toho bojovat. Pisem z vlastnej skusenosti tiez som bola najskaredsia z rodiny mam uplne krasnu sestru stihla vysoka ako modelka ja som bola vzdy taka mala gulicka nenamalovana kratkovlasa nikto o mna ani nezakopol potom som sa jedneho dna uz nahnevala a zacala som sa stravovat zdravsie schudla som isla som si kadernicke dat spravit novy uces a poradit si licenie lebo tam ma aj vizazistku :) Bohuzial je pravda ze muzi su velmi zalozeny na vyzor a bez toho sa v dnesnej dobe nepohnes :/

nocadeň

a napadlo tu vôbec niekomu že jej problém môže spôsobovať telesný vzrast? Poznám jednu ktorá je v tvári ako obrázok krásna, pekná blondínka teraz sa síce dala ostrihať nakrátko ale je nízka, má len 153 cm, je štíhla narozdiel autorky témy ktorá má aspoň črty dospelej ženy krv a mlieko, a táto problém lebo keby ju človek nepoznal tak povie si že chodí na strednú a má 17 rokov najviac 19. A pritom má 28. Starší od nej o ňu záujem neprejavujú lebo si myslia že je dosť mladá a zase občas sa jej stalo že ju začali baliť 17-20 roční mladíci.
to že je autorka témy tlstá a nosí okuliare by nebol myslím problém lebo okuliarnatý a tuční ľudia sú a majú partnerov, veď koľké ricaté, pupkaté, stehnaté ženské majú manželov a decká že niekedy sa človeku rozum zastavuje že taká tučná buchta a našla si muža. Ale u tejto vidím skôr výškový problém. Aj keď zase poznám aj nízke ženy a majú mužov aj deti tak neviem.