Mlade zeny na pokeci a FB moje skusenosti

Príspevok v téme: Mlade zeny na pokeci a FB moje skusenosti
Rado9999

Vsimol som si ze vela zien na socialnych sietach je lahko zbalitelna uz len na to ake ma chlap auto a popri tom moze vyzerat ako Homer Simpson a spravat sa k zenam neuctivo a ponizovat ich. Hlavne chlapci s drahymi peknymi autami (audi, bmw atd...) maju kamaratky s vyhodami ktore im ochotne roztahuju nohy aspon usetria chlapci na prostitutkach :-D ked mlade krasne dievcata sa sami ponukaju bez hanby. Staci mat krasne audi alebo Bawo :-D alebo ine drahe krasne auto. Strasne nieco kolko je takych mladych zien a predbiehaju sa medzi kamaratkami, ktoru pretiahne viac chlapov s pokecu a v akom aute :-D osobne poznam take netajili sa ze sa jedna vyspala s 40timi chlapmi a druha uz so 70timi pritom ich vek je okolo 20 rokov :-D a ked im niekto povie ze su kurvy tak sa urazaju. A okrem toho si este citaly knizky ako 50 odtienov sedej a podla toho chcely mat aj sadomaso sex tak to uz je podla mna chore a poznam viacero takych pripadov kde takato kniha ovplyvnila sex mnohym mladym zenam aj u 16rocnych dievcat uz im sex nestaci chcu bdsm praktiky ponizovanie, bolest. Mnohe chcu zazivat to co je v knihe a ked to nenajdu tak dalej skusaju preto asi tolko chlapov striedaju. Neviem kam to speje a ci spravny smerom ale je to ich zivot. Preto o tom pisem lebo su to moje skusenosti s pokecom a FB tam to je vidno a je tazke si najst priatelku ked niekto chce klasicky vztah s laskou. Zial casto vo velkej miere najdete neuprimne falosne vztahy zalozene na tom ake ma kto auto byt dom pracu peniaze, sex a casto maju kratku trvacnost. Viem ze to tak bolo uz od pradavna majetky atd. ale dnes je to si myslim este horsie internet ovplyvnuje vztahy hlavne socialne siete tak ako nam zivot ulahcuju tak ho aj komplikuju, mnozstvo nevier vzniklo na socialnych sietach ale je to na ludoch ako sa budu spravat voci sebe :-)

Sunandsmile

Vidím, že toto je už stará diskusia, napriek tomu verím, možno môj komentá niekomu podobnému pomôže. Zlatko, never tomu, že "vzťah" s tvojím "priateľom" je láska. Skutočný priateľ ťa nebude ťahať ku dnu zlými život ohrozujúcimi vecami (drogy, alkohol atď), ale bude sa snažiť ťa z toho dna dvíhať. Skutočný priateľ ak ti nemôže pomôcť, nebude ti škodiť... Realita je, že život je ťažký... Potrebuješ sa dať dokopy, ujasniť si čo chceš a čo viac nechceš a ísť si za tým. Nepočúvaj druhých ľudí, ako sa z alkoholom a drogami budeš cítiť dobre. Sú to ľudia, ktorí zarábajú na nešťastí iných. Vieš ak nemáš pri sebe nikoho absolútne nikoho kto by ťa podržal a neťahal ku dnu, musíš ísť životom sama so sebou. Musíš sa spoliehať na seba, veriť si, možno sa budeš cítiť opustená, večer budeš plakať, budeš mať pocity zúfalstva a beznádeje. Ale musíš vedieť rozlíšiť kto je tvojím skutočným priateľom a kto ním nie je. Ak by krstným s ktorými si vyrastala nezáležalo na tebe, skončila by si v detskom domove. Naopak tvojim "priateľom" je to úplne jedno čím sa nadávkuješ a kedy zomrieš. Poradila by som ti prerušiť všetky kontakty s kamarátmi aj s tým priateľom čo s ním si. Nikdy si neskúšala zavolať krstným... určite by ti pomohli aspon s tým, že by si na čas mala kde bývať. Ja viem, ste pohadaní atď ale musíš si uvedomiť, že pravdepodobne len oni by ti dokázali reálne pomôcť. Neskôr si nájdeš prácu, normálnych kamarátov a aj priateľa, ktorý sa ti bude snažiť pomáhať a nie naopak škodiť... To všetko ešte môžeš mať, môžeš mať skuzočnú rodinu a deti, môžeš študovať, len musíš začať od seba, zanechať doterajší "život". Poradila by som ti tiež, aby v tých chvíľach, keď si len sama so sebou, hľadaj útechu v bohu. Ak nezvláš svoju závislosť, daj sa hospitalizovať, a upriam pozornosť k bohu. Veľa sa modli za seba, za tvojich kamarátov aj za priateľa. Boh je láska a s ním nikdy nebudeš sama. Bude ťa viesť a ukáže ti cestu ako žiť, len ho musíš vyhľadať. Garantujem ti, že s Bohom ťa čaká krásny život, Boh je slnko a život, to ako žiješ je tma a smrť. Vyhľadaj Boha, choď do komunity kde sú veriaci ľudia (pozor nie sekta). Katolícke alebo evanjelické kostoli majú vlastné spoločenstvá veriacich. Odpusti krstným a požiadaj ich o pomoc. Neskôr si nájdeš prácu, napríklad keď už iné nezoženieš, do výroby ako operátor je veľa pracovných miest. Časom začneš žiť a nie umierať... Na záver, ak ťa napadlo čo za p.i...c.o.v...i.n...y píšem, vyrastala som tak nejak podobne ako ty, tiež mi mamka zomrela, keď som mala 8r (spáchala samovraždu), neskôr otec. Súrodencov nemám. Vyrastala som u starých rodičov. Je veľa takých ľudí ako my dve. Musíš si veriť. Budem na teba myslieť, spomen si na mňa čo som ti tu písala, keď sa budeš cítiť smutná a opustená prečítaj si znovu tento príspevok. A nezabudni ak máš rada život choď a hľadaj Boha. Mám ťa veľmi rada a je mi ľúto, čo sa ti stalo, ale nič nie je stratené :)

Ja888

Vrana k vrane sada ... to co hladas (co ta zaujima a sa ti paci) to nachádzaš. Chlapci dnes maju pokrivene idealy z porna, casakov, medii celkovo. Idealy krasy. Chceli by putky domave co ich budu obskakovat (ano to maju asi v génoch ) ale aby zena vyzerala ako z plagatov a časopisov. No lenze tie dve veci proste nejdu dokopy. Pretoze bud sa zena stara l3n o seba a svoj vyzor alebo sa stara aj o druhych a o seba. Vy chlapci co take umele kosti hladate sa zamyslite trochu nad svojimi narokmi anad tym co vy môžete konkretneho ponuknut zene, ci jej viete dat tu lasku,zdielat s nou svoj svet a pomahat si v dobrom a zlom, ktory aj uprace hehe aspon po sebe...
Treba zmeniť nastavenie a nevsimat si tolko umelych vymalovanych barbie a zraxu zbadas ze svet je plny prirodzene krasnych sivych mysiek ktore nechce uputavat pozornost dlhymi pazurmi baby jagy, uemelymi prsiamy a vystrihmi po pas ale svojou charizmou.
Chlapci znete len to co sejete.
Vyzor je dolezity ale vy mate proste pokrivene očakávania ohladom neho. Odporucam pozriey na youtube nejake videjka pred a po makeupe a uvidite ze pod tym makeupom sa casto sktyva nieco co bys te nečakali a nespoznali!!!! Haha

len tak bez mena

Katka 155, Matosvojdovod, Hugo Capet
presne ako píšete. Chlapi chcú sexice s veľkými kozami a zadkom ktorá by im bola nadovšetko verná, vášnivá, vedela sa starať o domácnosť a vychovávať deti a starať sa aj o nich, ktorá by bola do koča aj do voza. Lenže to je len ich hlavou a penisom vytvorený ideál ktorý neexistuje. Tak ako neexistuje dokonalý chlap ktorý by bol sexi a zároveň vedel sa starať o domácnosť, mal moderné auto, dom, a bol verný jednej do smrti.
chlapi si zato všetko môžu sami keď sa nechcú vzdať tejto predstavy. Penis ten ich malý kamarát schovaný v nohaviciach piští po sexici ale ten ich malý mozoček sa ich snaží zúfalo presvedčiť že dokonalé telo neznamená dokonalá ženská. A potom keď sa popália raz, druhý, tretí, štvrtý a neviem koľkykrát zistia že je lepšie si za ženu vziať menej peknú s nie práve super sexi telom ale zato ochotnú a vernú žienku ktorá im dá stokrát viac lásky ako tá s vábivými sexi krivkami.
Vy traja hore menovaní, super ste to vystihli. Palec hore!

katka155

ma to svoj dovod presne ako pises hovoris mi z duse. Zapadam medzi tie obycajne baby (pozor ani nie pretucnele ani skarede aby bolo jasne) a kazdy ma chce vzdy len za kamaratku ku ktorej sa chodi vyplakat ked ho nejaka kraska oserie. Najviac ma bavi fakt ako muzi hovoria o hodnotach o tom ako chcu vazne vztahy o tom ako tuzia po laske ale jedine co chcu je dokonala zena s vysportovanou postavickou stihla vzdy usmiata a tej odpustia aj to ze ich podvedie vyciciava a na zaklade takej baby hodnotia vsetky zeny.. Sranda ze mam vsetko kamaratov ktory maju baby ako cez kopirak a kazdy z nich sa v tom vztahu neciti dobre. Preco asi.

matosvojdovod

rado taku skusenost mas preto lebo si vsimas len tie krasky ktore idu presne po takych sponzoroch... normalnu babu si samozrejme nevsimnes ako vacsina dnesnych povrchnych chlapov... potom placete a hodnotite tak vsetky baby ze su kurvy ale ja vam to doprajem je to skusenost ktorou si clovek potrebuje prejst aby sa mu otvorili oci

adr1a.

Loli ale zas keby si tam prisla, je jedno kedy, ukaze ti momentalny stav, pocet ludi, kolki su tam prave aktivni alebo aspon prihlaseni.
Ale zas je blbost zovseobecnovat ze su tam len ko a ku. To ako keby niekto o www.zdravi tvrdil, ze su tu na forume vsetci fyz.ci psych.chori)) vsak jasne, ze za zivot bolo uz kazdemu nieco, ci choroba virus infekcia tazsie lahsie ochorenia choroby diagnozy. No zas tvrdit ze kazdy jeden je tu chory ai je pritiahnute za vlasy, ako aj hento s pokecom. Vsak vsetko je o konkretnych ludoch. Nie o pohlaviach. O ludoch

lolinka

adr1a na pokeci som zaregistrovaná aj ja ale zrovna chatovať tam nechodím, využívam ten nick keď chcem pridať niekde do diskusie pod nejaký článok čo sa inak nedá. Mnohí tam majú zrejme aj viac nickov, potom sú tam aj roky mŕtve nicky, takže koľko je tam registrovaných vôbec nevypovedá o tom, koľko ľudí chodí denne na pokec. Niekoľkonásobne menej ako tu uvádzaš.

adr1a.

Pokec.sk je najväčší komunitný portál na Slovensku. Denne Pokec navštívi viac ako 410 000 ľudí, mesačne viac ako 1 388 000. Momentálne je na Pokec.sk zaregistrovaných cez 2 830 000 nickov, v priemere tu strávia užívatelia viac ako 40 minút denne. Na Pokec.sk chodí polovica používateľov slovenského internetu. Za deň sa odošle 8,5 milióna správ Rýchlej pošty. Počet obnovení zobrazenia príspevkov sa za deň blíži k 21 miliónom.

Zdroj: AIM Monitor, október 2012, interné zdroje Azet.sk

O Azet.sk
Skupina Azet.sk je jednotkou v dennej a mesačnej návštevnosti slovenského internetu. Denne služby prevádzkovateľa Azet.sk využije v priemere viac ako 781 000 reálnych užívateľov zo Slovenska, mesačne viac ako 2 400 000 užívateľov. Portály Azet.sk zasahujú viac ako 80 % užívateľov zo SR.
Zdroj: AIMmonitor - IAB Slovakia - Mediaresearch & Gemius, September 2012

* Zdroj: TS – Rok vo vyhľadávaní: Globálny Google Zeitgeist 2012

A to su starsie infa z 2012))
Takze kazdy den takmer pol az tristvrte miliona Ku a Ko tam podla vas akoze chodi?)) som nevedela, ze na tak malom SK mame az tolkych na m2 :D
Zaujimave, ze ja tam take skusenosti ako vy nemam)) cim to je? :D