Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mlade zeny na pokeci a FB moje skusenosti

Príspevok v téme: Mlade zeny na pokeci a FB moje skusenosti
Rado9999

Vsimol som si ze vela zien na socialnych sietach je lahko zbalitelna uz len na to ake ma chlap auto a popri tom moze vyzerat ako Homer Simpson a spravat sa k zenam neuctivo a ponizovat ich. Hlavne chlapci s drahymi peknymi autami (audi, bmw atd...) maju kamaratky s vyhodami ktore im ochotne roztahuju nohy aspon usetria chlapci na prostitutkach :-D ked mlade krasne dievcata sa sami ponukaju bez hanby. Staci mat krasne audi alebo Bawo :-D alebo ine drahe krasne auto. Strasne nieco kolko je takych mladych zien a predbiehaju sa medzi kamaratkami, ktoru pretiahne viac chlapov s pokecu a v akom aute :-D osobne poznam take netajili sa ze sa jedna vyspala s 40timi chlapmi a druha uz so 70timi pritom ich vek je okolo 20 rokov :-D a ked im niekto povie ze su kurvy tak sa urazaju. A okrem toho si este citaly knizky ako 50 odtienov sedej a podla toho chcely mat aj sadomaso sex tak to uz je podla mna chore a poznam viacero takych pripadov kde takato kniha ovplyvnila sex mnohym mladym zenam aj u 16rocnych dievcat uz im sex nestaci chcu bdsm praktiky ponizovanie, bolest. Mnohe chcu zazivat to co je v knihe a ked to nenajdu tak dalej skusaju preto asi tolko chlapov striedaju. Neviem kam to speje a ci spravny smerom ale je to ich zivot. Preto o tom pisem lebo su to moje skusenosti s pokecom a FB tam to je vidno a je tazke si najst priatelku ked niekto chce klasicky vztah s laskou. Zial casto vo velkej miere najdete neuprimne falosne vztahy zalozene na tom ake ma kto auto byt dom pracu peniaze, sex a casto maju kratku trvacnost. Viem ze to tak bolo uz od pradavna majetky atd. ale dnes je to si myslim este horsie internet ovplyvnuje vztahy hlavne socialne siete tak ako nam zivot ulahcuju tak ho aj komplikuju, mnozstvo nevier vzniklo na socialnych sietach ale je to na ludoch ako sa budu spravat voci sebe :-)

mhysa01

No, ja mam kamaratky aj také aj take (som vekova kategória okolo 20, resp. Tesne nad 20). Mam par takých ake autor popisal a aj také co mali doteraz 1 partnera. Ja osobne som spala doteraz s dvoma a nemali ani audi ani bavorak :P to je ako s chlapmi, tiež existujú kurevnici, ale nie sú takí všetci.

Filip TT

Doménou ženy, ktorá vyrástla v normálnom prostredí sú vzťahy. To je oblasť, kde sa jej prirodzenosť realizuje, čomu dobre rozumie, kde prežíva svoje úspechy a pády. To je to, na čom jej záleží, z čoho môže byť šťastná alebo zúfalá.

Dievčatá, ktoré bez vzťahu spávajú s desiatkami mužov, majú nejaký problém. Niečo zažili, možno niečo ako toto:
www.zdravie.sk

Na druhej strane áno, všetci vieme a poznáme príbehy, keď ženy sú na VIP. Tiež ale vieme, že to je téma na dlho :)

,...........,

Rado neries ty... je to ich zivot.. ked si ho doseru nejakou pohlavnou dozivotnou chorobou svojim zivotnym stylom oni budu plakat... za hviezdu sa da byt ale len chvilu...potom ta zivot tak prefacka ze az.. ver mi...

lombardo1981

Veď o tom to je. Obe skupiny vedia, že to na určitú skupinu funguje, tak to skúšajú i tam, kde sú na smiech, kde ich správanie vyvoláva pohŕdanie, pobúrenie, iritáciu a ja neviem ešte čo.
A práve preto vznikajú podobné témy.

vaporwave

mne sa stalo ze na pokeci mi raz toho roku jeden informatik napisal ako prvu spravu ze zaraba 2000e v cistom :D

lombardo1981

Máš pravdu princátko. Ak chlap len tak, ako prvú správu, pošle žene "toho svojho počas či po akcii", tak je na tom svet skutočne zle. :D

Nejako sa nám tu v poslednom čase rozmohli témy, že "ženy sú princezničky a muži mamine sukne". Slušne povedané.
Bože ľudia, kde na takéto fuchtle a blbečkov chodíte?