Vsimol som si ze vela zien na socialnych sietach je lahko zbalitelna uz len na to ake ma chlap auto a popri tom moze vyzerat ako Homer Simpson a spravat sa k zenam neuctivo a ponizovat ich. Hlavne chlapci s drahymi peknymi autami (audi, bmw atd...) maju kamaratky s vyhodami ktore im ochotne roztahuju nohy aspon usetria chlapci na prostitutkach :-D ked mlade krasne dievcata sa sami ponukaju bez hanby. Staci mat krasne audi alebo Bawo :-D alebo ine drahe krasne auto. Strasne nieco kolko je takych mladych zien a predbiehaju sa medzi kamaratkami, ktoru pretiahne viac chlapov s pokecu a v akom aute :-D osobne poznam take netajili sa ze sa jedna vyspala s 40timi chlapmi a druha uz so 70timi pritom ich vek je okolo 20 rokov :-D a ked im niekto povie ze su kurvy tak sa urazaju. A okrem toho si este citaly knizky ako 50 odtienov sedej a podla toho chcely mat aj sadomaso sex tak to uz je podla mna chore a poznam viacero takych pripadov kde takato kniha ovplyvnila sex mnohym mladym zenam aj u 16rocnych dievcat uz im sex nestaci chcu bdsm praktiky ponizovanie, bolest. Mnohe chcu zazivat to co je v knihe a ked to nenajdu tak dalej skusaju preto asi tolko chlapov striedaju. Neviem kam to speje a ci spravny smerom ale je to ich zivot. Preto o tom pisem lebo su to moje skusenosti s pokecom a FB tam to je vidno a je tazke si najst priatelku ked niekto chce klasicky vztah s laskou. Zial casto vo velkej miere najdete neuprimne falosne vztahy zalozene na tom ake ma kto auto byt dom pracu peniaze, sex a casto maju kratku trvacnost. Viem ze to tak bolo uz od pradavna majetky atd. ale dnes je to si myslim este horsie internet ovplyvnuje vztahy hlavne socialne siete tak ako nam zivot ulahcuju tak ho aj komplikuju, mnozstvo nevier vzniklo na socialnych sietach ale je to na ludoch ako sa budu spravat voci sebe :-)
Mlade zeny na pokeci a FB moje skusenosti
Chlape spamataj sa, na pokeci normalnu babu nezbalis ak chces normalny vztah. Tam su bud zufalky, ktore nik nechce, radodajky ktore nema kto pretiahnut, alebo idu za peniaze, skarede baby a ak sa najde nejaka pekna tak bohvie ci tie fotky su vobec jej.
Ak hladas na nespravnych miestach normalnu babu na tych miestach nenajdes. To mas ako jeden moj kamarat, tiez stale vyplakaval ze si nemoze resp. nedari sa mu najst normalnu babu a vsetke su kurvy. Lenze kde robil chybu? Hladal na zlych miestach, hladal prave tam kde tie kurvy boli. A to? V barovych podnikoch, na zabavych, na diskach okolo polnoci kedy uz slusne baby spia a neslusne leju do seba piaty poharik a tancuju na barovom pulte, hladal na letnych festivaloch a ozraleckych vecierkoch pod otvorenym nebom. Potom sa cudoval a nadaval na vsetky zeny ze su kurvy a normalne baby vymizli. Nie, normalne sa este stale daju najst len on ich nevidel lebo hladal zle. Jasne, bol to ten typek, ktory sa rad bavi, uziva si, rad si vypije a oslavuje ale ked sa on rad zdrziava na takychto miestach nemoze cakat ze tam najde tu spravnu ktora by mu pasovala a navyse ked sa bude spravat tak ze normalne baby od seba odplasi. Takze ak aj ty sa zameriavas prave na tie ktore ti sposobuju erekcie v nohaviciach svojimi prednostami a zameriavas sa len na ich krasu tela necudus sa ze tie druhe nevidis, Potom to dopadne takto
www.youtube.com
lolinka tak ti gratulujem k objaveniu ameriky.. to tvoje pocudovanie nad pokecom je asi take ako keby som isiel (asi to uz ani nefunguje ale za mojej puberty to bola znama krma) do spidera a cudoval by som sa ze su tam gayovia.... proste na pokec sa chodi za virtualnym pobvenim popripade nezaveznymi stretnutiami...
Rado9999 mne pride zase dost uchylne tu riesit kto s kym za akych okolnosti a na aky sposob... postav sa k tomu ako chlap a nevyplakavaj tu ze sisi dlho nevrzol...
Sam si zato mozes ked hladas na zlom mieste na pokeci v baroch...
Poznám takých čo majú najnovší smartfón, zánovné "drahé" auto ... a pritom bývajú u rodičov:)
Kafé, súhlasím s Tebou až na tú poslednú vetu! Zadok mu v tomto vonkoncom nepomôže! : D Pohnúť by mal inou časťou tela! Tuším hlava sa to volá a to, čo v nej má! : D
Nejakú osobnú skúsenosť, podotýkam overenú, s tým mám. A vznikli z toho dlhotrvajúce manželstvá. Radšej sa spraviť malým a chudobným, a tak si overiť city dotyčnej. To, či zbožňuje partnera alebo jeho majetok. Veď chudoba cti netratí...
Tak keď hľadáš vážny vzťah a úprimnú dobrú ženu nehľadaj na pokeci. Neviem aké tam chodia ženy, ale s mužmi som tam nemala dobrú skúsenosť a preto som tam už dávno prestala chodiť. Nepáči sa mi spoločnosť ktorá sa tam zgrupuje. Povrchné vzťahy, sex ako aj ty hovoríš. Skús nejakú zoznamku, je ich viacej a presne tam napíš aký si, čo ponúkaš a čo hľadáš. Zrejme aj tam budeš musieť preberať, zrejme nenájdeš dokonalú ženu podľa tvojich predstáv hneď na prvý krát, ale tam máš aspoň väčšiu šancu. Z mojich skúseností, na zoznamky chodia ľudia rôzni, nájdu sa tam aj povrchní ale keď budeš hľadať, môžeš tam nájsť aj veľmi kvalitného človeka na vzťah.
počkaj počkaj chlapče. Toto sú tvoje skúsenosti? A neni ti divné, že sa chlapi vedia prezentovať iba tým čo majú - auto, postavenie v práci a plat... a potom sa divíš, že odozva je iba radodajná? Tie baby si predsa necucajú z prsta že chlap MÁ audi, ten chlap sa svojimi peniazmi a mejetkom PREZENTUJE. Lebo to asi inak nevie. Ja keď som videla chlapa odfoteného v/pri aute, okamžite nezáujem, znechutenie. Bože zase žebrák, čo má len to auto. Nik zaujímavý.
Ak chceš normálnu babu, tak jej nevešaj na nos čo všetko máš hneď na prvom rande. Bavte sa o živote, politike, náboženstve :D provokatívne a tabu témy, o svojom byte hovor, že je to podnájom, ktorý zdieľaš so spolubývajúcim, na rande chodievaj na bicykli (alebo celé rande si dohodnite na bicykľoch) a namiesto toho, že si riaditeľ povedz, že robíš vrátnika alebo nejakú úplne najnižšiu pozíciu vo firme kde pracuješ. Cudziemu človeku proste nemáš prečo hovoriť holú a úplnú pravdu. A ja osobne byť chlapom, ani svojej frajerke po 5-tich rokoch by som nehovorila čo všetko vlastním. Načo? Jachta sa dá aj požičiavať, nemusí kočka vedieť, že je tvoja. Stanovačka a stopovanie je tiež sranda, prečo sa trepať všade so zadkom v aute. Vytiahnuť babu na turistiku je však ťažké ak ty poväčšine len posedávaš a kávičkuješ v meste. Veď používaj mozog trochu. Ísť na kone zajazdiť si s takým malým bonusom - vykydať hnoj zo stajní, to je problém?
Nájsť normálnu babu je ľahšie než si myslíš. Len by ste chlapci museli trochu pohnúť zadkom pri tom.