Celebrita Facebookova

Cerviky

Celebrita poradis mi prosim ta?
Kde si potom odniesla to ku akemu dr? Spominas aj nejaky rtg, kde by vraj parazity videli. Mne ale na ct, sono aj ultrazvuku povedali, ze tym sa nic vidiet neda, kazdy sa tomu vyhyba... Vies mi prosim pomoct?

celebrita FB

... to s tou pásomnicou je pravda.
...Tá LMarika má také dlhé príspevky, že neviem, či si mám vziať dovolenku, aby som to prečítala. Alebo sa radšej priznať k niečomu, čo som neurobila:) Tá druhá možnosť sa mi zdá pre ušetrenie času vhodnejšia :)
...majte sa fajn :)

mascha

prečo by písala kraviny, veď každý človek je iný, nemusí pomôcť každému to isté, môžu to ovplyvniť rôzne faktory

Poradte

Mne osobne je to jedno kto si len prosim povedz raz pravdu, ozaj sa ti to podarilo s tou pasomnicou a papajou?? Nie je to vymyslene? Lebo ja to skusam a nic... Dakujem.

celebrita FB

Áno, ja som tá LMarika. Som zlý človek, lebo stále klamem, podvádzam, manipulujem ľuďmi, nikomu nedôverujem, nad každého sa vyvyšujem, odmietam prijať pomoc od iných a odmietam ju iným aj poskytnúť. Som pyšná, namyslená, falošná, lakomá, praktizujem sebaukájanie a veľmi často, prežieram sa, som veľmi závistlivá, zloprajná, veľa žeriem, často a dlho sa hnevám a neviem s tým prestať, neviem odpustiť a som strašne lenivá.