Celebrita Facebookova ty si ta LMarika?
Celebrita Facebookova
Angel Demon v tejto teme napisala, ze priatelky z nej cez FB vytahovali info o tom, co robi ale na jej otazky neodpovedali, tak ich vymazala. A mam dojem, ze takuto istu skusenost, uz v jednej teme podrobne opisovala celebrita Facebookova.
www.zdravie.sk
Celebrita FB to sa asi vela ludi nudi v susednom rakusku pri robote :D
Celebrita FB píše často vtipné historky, má od seba odstup a nadhľad. LMarika písala vážne, moralizovala, jej texty boli ťažko čitateľné.
Ale však v pohodičke, ja sa nehnevám. A onedlho už bude v Rakúsku celé fórum. Alebo inde v zahraničí :)
Chápem ťa dúfam že sa nehneváš na mňa. A i ak aj ty si v Rakúsku? Lebo som čítala niečo podobné v témach čo si komentovala a aj preto som si myslela že si LMarika :D
Tak som sa radšej zaregistrovala pre pokoj na fóre a dala som to skrátene ako celebrita FB. Čudujem sa tomu, lebo keby som si mala ja sama tipnúť, s kým by si ma tu mohli pomýliť, tak by som dala, že s Angel-Demon, lebo ona má úplne na všetko rovnaké názory ako ja, dokonca to na mňa pôsobí tak, ako keby mi vytrhla z hlavy moje vlastné myšlienky, ako keby mi videla do hlavy a potom napíše presne to, čo si myslím ja a presne tak, ako by som to napísala ja :). Niekedy už ani neprispejem do takých tém, kde písala ona, lebo by som musela napísať to isté, čo ona a potom by som vyzerala ako opakovací papagáj :)
Aha to len preto sa pýtam lebo píšeš vždy to isté čo ona
Nie. Jedna prezývka mi stačí. Pre mňa za mňa si ju môžem aj zaregistrovať :)