Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stara dievka

Príspevok v téme: Stara dievka
Luba12al

Ahojte.len tak ma napadla taka otazka.Kedy sa podla vas zo zeny stava stara dievka?taka ktora napr v 30 este nikoho nemala?prečo sa niektore zeny ked maju 28 rokov stazuju ze nikoho nemali este.je to podla vas normalne nemat nikoho v 28 30 rokoch?aka može byť chyba v žene ked si nedokazala nikdy nikoho najst?

ANGEL-DEMON

nickyBA.... presne .... ja som tiez lezba asexual..a co ja viem čo... :-D pritom o chlapov nudzu nemám, chcú ma... kamoš 40roční mi povedal že nie je problem že by ma chlapi nechceli... problem je že ja nechcem chlapov... :-D :-D ...boli a su aj takí čo stále skusali ci nezmením nazor... jeden mi naposledy na valentina cokoladu a kvet kupil... no neviem... chlapec cakal ze zmenim nazor alebo co..normálne ma počkal po skončeni pracovnej doby... pekne som podakovala, ze je to velmi mile od neho,..samozrejme že tie jeho reči...."vzťahové" boli sme sa prejst, pokecali sme a tym to skoncilo... a chlapec si uz nasiel frajerku (konečne) :-)

Nicky ba

Presne tak. Mam v rodine babu, ktora sa stala matkou v 24 a uplne ju to znicilo, samozrejme chlap zduchol. To bol tiez taky vztah akoze kamarat s vyhodami. Baby su velmi hlupe v tomto. Vzdy si to odnesie len ta zena, chlap ma len tie vyhody. Nespala by som s chlapom, ktoreho si neviem predstavit ako potencialneho otca mojich deti, lebo dokonala antikoncepcia neexistuje.

fosterova

uplne suhlasim s niky lepsie je nech zena spozna lasku neskor a kvalitnu nez by mala mat v 20tke 3 deti a o rok by mala skoncit sama lebo muzovi sa zacnie po slobodnom zivote tak sa na nu vykasle.

Nicky ba

Vesele. Aj mna sa pytaju, preco nikoho nemam, no preto :) Pre niekoho som lesba, asexual, atd. Ale vlastne si myslim, ze tie detne zenicky mi zavidia ten klud, ktory mam. Nemala som este ziaden vztah, budem mat 29.
Ja by som sa aj chcela inak vydat, ale len za spriaznenu dusu, nie preto, aby som nejakeho (hociakeho) manzela mala. Najst si chlapa je strasne lahke, ale proste to musim tak citit, ze toto je ono, nebudem s chlapom len tak, oporu mam v sebe, spolocnost druhych mi netreba casto, ja som introvert, aj ked mi to malokto veri a celkovo som stastna vo svojom svete.
Zatial som poznala len jedneho jedineho chlapa, ktoreho som chcela, pri nom som citila, ze som akoby doma, ale zial, nebolo nam dopriate. Naco budem budovat vztah s nejakym chlapom, kde to tak necitim? Ved je to nefer voci nemu, nech je radsej s takou, ktora ho bude mat uprimne rada. Viaceri co boli do mna zalubeni uz maju svoje rodiny, som rada, ze su stastni a som rada, ze nemam s nimi tu rodinu ja :) Deti zatial nechcem, necitim biologicke hodiny, ani trochu. Chcem byt proste len stastna, tak nech neriesia ini, co potrebujem alebo nepotrebujem, ja to viem asi lepsie. Ps: A mam 2 kamaratky "stare dievky" okolo 50 a obe su stastne a spokojne, proste im to tak v zivote vyslo a neriesia. A nie su ani frustrovane a obe vyzeraju velmi pekne a mlado, ked uz, na rozdiel od strhanych zenskych, co lietali zo vztahu do vztahu.

Stanislav z nitry

Vydlacka palec hore fakt!
Na svk je stale dost este konzervativna spolocnost co sa tejto temy tyka. Ak sa nejaka slecna ci mladenec rozhodnu inak hned sa na nich pozera cez prsty a odsudzuje. Ja sa vsak musim priznat ze takychto ludi ktori odmietaju zit podla zauzivanych kodexov milujem a pacia sa mi takyto rebelove a rebelky :-D
Zi a nechaj zit !

ANGEL-DEMON

a čerešnička na torte! ked sa ma niekto spýta či som slobodná alebo vydatá.... a ja poviem "slobodná" ...tak mi na to povie "..ešte si mladá.." alebo "ved máš ešte čas" akože to čo má byť!!!! do boha!
no tak o tom snád rozhodujem ja na čo mám čas a na čo si ten čas v živote nenájdem! ako keby to bola moja povinnosť, nie nie je a rozhodujem o tom ja! by som po tej hláške "ved máš kedy..." poslala dotyčnú do piče.... lebo väčšinou alebo teda iba ženy davau take hlasky... ked sa ma spýta chlap ci som slobodna alebo vydata a posiem slobodna....dalej to nekomentuje... a to nehovorím o detoch... ked mi niekto poviem že mám čas... vtedy si hryziem do jazyka aby som nepovedala že ja deti mať nebudem LEBO !!!!

Katka bez veku

si jedna z tych zakomplexovanych chudier ktore sa kazdodenne nabijajú energiou rozpitvavanim zivotov druhych zien.
lutujem ta, najdi si zmysel zivota asi sa dost nudis.
smeruj svoj zivot zmysluplnejsie

..............................................

tieto nazory su in lebo na slovensku zabera len lutost. Ludia su najradsej ked mozu niekoho polutovat. Slobodna spokojna zena je tercom v oku nespokojnych a nestastnych ludi. Ludia u nas by boli najradsej keby mala kazda v 20tke deti a mohli by ju lutovat jak sa zderie pri nich.