Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stara dievka

Príspevok v téme: Stara dievka
Luba12al

Ahojte.len tak ma napadla taka otazka.Kedy sa podla vas zo zeny stava stara dievka?taka ktora napr v 30 este nikoho nemala?prečo sa niektore zeny ked maju 28 rokov stazuju ze nikoho nemali este.je to podla vas normalne nemat nikoho v 28 30 rokoch?aka može byť chyba v žene ked si nedokazala nikdy nikoho najst?

Nazdar ty vydláčka z valalu!

Tak moja, ty kde žiješ? V akom predpotopnom čase si zaostalo že ešte živíš okolo seba takéto predpotopné názory o kvázi starých dievkach? A čo tak starí mládenci moja? Si sa sama vydávala v 19stich že tu ideš slobodné devy odsudzovať? Určite si otehotnela s prvým ktorému si dala a tak ťa rodičia vydali že je tak? Alebo patríš k tým snílkam ktoré od 13 snívajú že sa skoro vydajú a v 20 už cupotajú pred oltár?
Zlatko, dnes nazývať staré dievky slobodné ženy môže tak akurát zakomplexovaná krava ktorá neuznáva iné hodnoty ako len rodina a svadba. To je asi tvoj celoživotný cieľ skoro sa vydať a rodiť a rodiť a vyciciavať plat manžela že?
No tak moja, zvykaj si že dedinské názory už dnešný mladý človek neuznáva a čo bolo kedysi dnes už v modernom mestkom svete neplatí. Myslíš že svadba a rodina urobí šťastnou každú slobodnú ženu? To by potom nemohla existovať nevera, rozvody, vraždy a násilie na ženách. Dnes sú ženy tak vyzrelé že radšej budú žiť ako slobodné než by sa mali viazať na prvého ktorý im skrýži cestu a padne pred ne nakolená aby si ho vzali. Aspoň štatisticky znižujú počet rozvodov a domáceho násilia na ženách. A to že sú slobodné neznamená že nikoho nemajú alebo nežijú vo vzťahu s nejakým mužom.
Takže moja zlatá choď si pretrieť tie svoje očičká od dedinskéj atmosféry nasiaknutej predsudkov a odsudzovania. Zbav sa tých starobabských povier a klebiet a začni žiť vo svete slobodnejších a toleratnejších názorov na druhých ľudí. Príjmi že ľudia majú právo žiť ako chcú oni nie ako chce okolie. Že majú právo žiť slobodne a nie podľa nejakej šablóny len aby bolo okolie šťastné.
Lebo je lepšie žiť ako slobodná podľa teba stará dievka než žena v domácnosti kde ju manžel týra, bije, kričí na deti a bije aj ich, žene bráni sa stretávať s ľuďmi, znásilňuje ju, uráža, bráni jej slobodne žiť.
Dnes sú už ženy dostatočné mnohé uvedomelé a nenosia ružové okuliare ako ty. Nechcú žiť podľa nejakých zauživaných pravidiel dedinských báb ktoré im od mala vtlkajú do hláv že hlavných božím poslaním ženy je nájsť si čo najskôr frajera, vadať sa a sedieť doma pri deckách. Že len takáto žena bude spasená a na radosť Pánovu. Že voľbou ženy v živote je buď sa stať mníškou a žiť v kláštore alebo sa čo najskôr vydať a mať rodinu.
Zbav sa tých predsudkov a povier a prestaň závidieť slobodným ženám ich slobodu, voľnosť a rozlet, a budeš aj ty šťasnejšia, A hlavne nezáviď im že ešte stále majú tú možnosť flirtovať s mužmi lebo ich neviaže manželský sľub.

janka288

ahoj Luba ja zapadam do kategorie zien o ktorych pises v prispevku . Mam 28 a som sama.Mala som 3 rocny vztah ktory bol uz da sa povedat pred svadbou investovala som do neho vsetky uspory ,lasku, cas a energiu. Uz sme spolu aj byvali v jednom byte . A par mesiacov pred svadbou sa stala taka vec ze drahy zacal kluckovat uz nebol taky mily ako dovtedy a nakoniec sa priznal ze to uz nevladze tajit ze ho obtazuje byvala zena a ze ma decko. po 3 rokoch vztahu sa mi to odvazil povedat ze ma decko a bol zenaty.Dovtedy to uspesne utajoval no vyhrazala sa mu ze mu dojde na nasu svadbu spravit peklo . Nakoniec sme sa rozisli a ja uz som si ani nikoho nehladala lebo po tomto zazitku ma presla chut na vsetko. Do vztahu investujete vsetko co mate myslite si ze je to ten pravy a zrazu zistite ze ste ani nevedeli s kym zijete. JA neodsudzujem nikoho kto nema vztah ze je divny a neakceptovatelny pre spolocnost. NIkdy totiz neviete co si ten clovek prezil a verte ze kazde preco ma svoje preto. Toto by sa mali nasi slovaci naucit pochopit inych a nie ich hned odsudit lebo nikto kto si neprezil to co ty nema pravo ukazovat na teba prstom. Jana

ANGEL-DEMON

a že vraj slobodne ženy su slabe osobnosti... hahahahaha práveže sú silné osobnosti, lebo vedia žiť a užívať si život aj bez závislosti na niekom inom.....čo sa o ludoch "vo vztahoch" povedat nedá...
lebo taká/ý čo ked sa rozide s jednym do tyzdna je vo vztahu s inym a kazdy mesiac lubi niekoho ineho... je podla mna uboziak/uboziačka... ktorá nevydrží sama so sebou... ani chvílu...
a nie každý ma šťastie že stretne toho preveho....alebo že im osud dopraje byť spolu.... a normálny človek, ktorý nie je sebecký a má sa dosť rád na to, že nebude vo vzťahu s nejakým "náhradníkom" škodil by tým hlavne sebe a aj tomu druhému... aby sa do niečoho na silu nutil, len preto čo povedia iní....nejakí prijebaní ludia... čo nič nevedia...a človek nie je ochotní cudzím ludom vysvetlovat a ani nemusí, prečo nikoho nemá...

ANGEL-DEMON

radšej sama ako s nejakým debilom... tiez mám kamošky slobodne mamičky... jedna 25 ročná a 2 deti,
chlapi zaplatia vyžívne a tým to končí... chlap si robí čo chce,.. ide si von kedy chce... žena s 2 detmi ma problem isť aj do obchodu na nákup... a nie to ešte ked by chcel ist niekam von... kde da deti?
chlapi maju silne reci ze chcu rodinu... a ked príde tá rodina... tak si myslia že je to niečo čo odložia do vytríny ked sa zunuje ako bábka... a nič sa nedeje.... chlapov neobmedzuje nijakym sposobom ked maju deti... tie deti su vždy na krku zeny...

chlap314

Treba si hľadať sebe rovného. Ak ste slušný, hľadajte si slušného partnera. Ľudia sú rôzny, hajzli aj slušní, treba hľadať.

bodovka.

a ja sa ani necudujem ze v dnesnej dobe su zeny radsej stare dievky ako manzelk.y Lebo dnesne vztahy su uplne na hovno. Poznam neskutocne mnozstvo slobodnych mamiciek este pred 30 tkou ja sa necudujem ze sa zeny boja ist do vztahu lebo ked sa nieco stane tak dieta a starosti ostanu len a len jej a muz sa tvari ako keby ani deti nemal. Mam kamaratky co su slobodne matky jednu opustil hned ako sa dozvedel ze je tehotna a druha kamoska ostala sama so syncekom a jej ex priatel si normalne vymyslel ze ma rakovinu len aby nemusel na dieta platit ani cent. Takze sa nedivim ze ludia radsej seru na vztahy lebo dnes najst niekoho kto zato stoji je seredne tazke. Samozrejme kto je stastny tomu to prajem.

romantik84654

sub rudolf: Súhlasím, dobre si rozmysli s kým sa zosobášiš, je lepšie zažiť sklamania vo forme rozchodu ako rozvodu.