Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stara dievka

Príspevok v téme: Stara dievka
Luba12al

Ahojte.len tak ma napadla taka otazka.Kedy sa podla vas zo zeny stava stara dievka?taka ktora napr v 30 este nikoho nemala?prečo sa niektore zeny ked maju 28 rokov stazuju ze nikoho nemali este.je to podla vas normalne nemat nikoho v 28 30 rokoch?aka može byť chyba v žene ked si nedokazala nikdy nikoho najst?

sob rudolf

Aj mne už ťahá na tridsiatku, no zatiaľ som nestretla muža, s ktorým by som si chcela založiť rodinu. Dvakrát meraj a raz strihaj platí aj v partnerských vzťahoch, vlastne v nich predovšetkým. Manželstvo ovplyvní veľa ľudí, nielen tých dvoch, ktorí sa zoberú.

satanáš

Synku (romantik84654) takto sa rúhať proti božím spolupracovníkom (kňazi, mníšky) ktorí ti tu svätú rodinu zveľaďujú, sa nepatrí, daj si pozor, aby boh na teba a tvoje pokolenie hriešnikov nezoslal veľké nešťastie ..

romantik84654

Nájsť si príjemného partnera a založiť rodinu je viac ako vrajspokojnosť v samote. Staré dievky a starí mládenci sú nezrelé osobnosti.

celebrita facebooková

Aj ja som stará dievka a som takto šťastná. Samota je šťastie, samota je dar, samota je istota, že mi v súkromí nebude nikto ubližovať. Načo hľadať ihlu v kope sena? Keď tú kopu sena prehliadnem a obídem a idem si svojou cestou ďalej, tiež nedopadnem zle a v podstate ma to urobí šťastnou.

ANGEL-DEMON

to je každého osobná vec..ako si zariadi život tak bude mať...
niekomu vyhovuje radšej byť sama ako s nejakym debilom...atd...
kazdy ma svoje dovody... každy by sa mal v prvom rade starať o seba...
ja poznám v mojej obci rodnej zenu, ktoru označuju za staru dievku, lebo sa nikdy nevydala, ani deti nemala...je v dochodkovom veku...
a žeby pôsobila ako nejaká chudera, že by vyzerala zakomplexovane....? nie!!! žiadne následky na nej nevidím, ktore by to malo na nej podla niektorych ludi zanechať....
mne to pride tak ze nazov "stara dievka, stary mladenec.." pravdepodobne vymysleli ludia ktorí su frustrovaní v manzelstve a pod papucou a závidia slobodným ich "bezstarostnosť" a volnost... alebo moja 90 ročná prastarká ktorá je ešte stále FIT, vitálna,... bola mladá ked jej zomrel muž... chlapi by ju aj chceli... ale mi povedala ze co by s nim asi robila?! ze ona nemieni nejakemu chrenovi riť vytierať :-D ze daky starý ze sa jej furt prihováral, jej dvoril... :-D že na čo by jej to aj teraz uz bolo na stare kolená,. aj ked mladá bola poradila si aj bez chlapa,...tiež tu máme aj také o čom sa nehovorí... nešťastné lásky... ze clovek bol, je zalubeny do niekoho a moze to trvat cely zivot... tak by bolo nefer a ani sa to neda aby bol s niekym vo vztahu... a este ked je taka povaha ze niekomu nevyzná lásku ked to tak neciti... a o čom by bol vztah taký ze... "no OK mozme spolu chodit ale ja ta lubit nikdy nebudem lebo lubim ineho..." a mnoho dalsich dovodou... ked niekto nestretne toho praveho... a nema chut riešiť ľavých.. atd...atd... ale hlavne kazdeho osobna vec.... nehasím čo ma nepáli a staram sa len o seba.. ale iste ze niektorí ludia maju nudne zivoty tak musia inych riesiť...

psych0

to je len take hanlive oznacenie od niektorych heterosexualov kt si ziju vo svojom vlastnom hetero svete .. na zaklade neho potom aby kazda lesba bi alebo asex a iné bola kvoli nim stara dievka...

normalnz

divne uvahy. Stara dievka mohla mat aj milencov a je stara dievka. Ci zena, ci muz nemaju sexualneho partnera, hoc aj po 30tke, je ich volba. Predsa nemusia pretiahnut uplne kazdeho, ak hladaju vazny vztah a nie flirt.