Prosím vás, už som v koncoch, najprv si zistil vdaka e-mailu moj fb, potom sa mi priznal, že ma kamaráta policajta a dal si zohnať moje čislo, hned som si ho blokla, lebo ma zasypával denno denne mnoho správami, pred tým sme si písali normálne, no potom stále len písal aká som úžasná perfektná a neviem čo, samé zalubene smajliky a mňa to otravovalo. Teraz mi ráno prídu červené ruže aj so srdiečkom a ešte nejakým dalším izbovým kvetom, musel za to asi vysoliť dosť a chce aby som mu odpisovala, ale ja s ním nechcem písať. Predtým aj videl, že som tam a že mu neodpisujem a druhým áno, tak nechápem, že to nechápe, dobre vie, že kebyže chcem, tak napíšem. Cítim sa strašne, vôbec sa z tých kvetov neteším, neviem čo robiť.
Neodbytný nápadník mi poslal 50 ruží
dadfsf, z mojich skúseností dosť pomáha konfrontovať takéhoto "posadnutého" človeka pred svedkami a tam mu jasne vysvetliť, že nemáš záujem. Konfrontácia medzi štyrmi očami zvyčajne nepomôže, tam je to len medzi vami a akoby to ani nebolo. Ak máš pocit, že ťa ten človek ohrozuje, rieš to cez políciu, stalking vie potrápiť.
čo by som za to dala :-D
a neviem aky maš prbolem povedat mu na rovinu, nech ti dá pokoj, ze nemáš o neho záujem ani mať nikdy nebudeš...!
tak to bude nejaky psycho maniak...sa radsej od neho drž dalej...
a take ako nastavenia fb nepoznas? vies ho tam zablokovat...alebo priamo v jeho profile je taka moznost vedla "správa" su tri bodky na tie ked kliknes tam je moznost zablokovat,... nebude ta moct vidiet ani ti napisat.. zmen tel.č. alebo ak sa da zablokuj ho neviem asi na niektorych mobiloch sa to da...
ved si kludne pis s kym chces, ano, mas na to pravo, ale toto je presne riziko. tak si zvaz, ci ti stoji za to. novych ludi mozes spoznavat aj inym sposobom, cez kamaratov vonku napriklad, a je tam troska nizsia pravdepodobnost, ze sa medzi nimi potom vyskytne takyto psychopat.
Holka lenze niektori muzi najma ti ktorym tikaju biologicke hodiny a chcu sa uz stat otcami svojich deti reap. im rodina a okolie vyhadzuje na oci ze by sa uz mali usadit a zalozit si rodinu tak splasia a ponahlaju ze by brali kazdu ktora sa nich pekne usmeje a je mila a oni to hned v tom osamelom srdiecku pochopia tak ze a dana slecna do nich zamilovala rovnako ako oni do nej. Takemu co chce partnerku stoj co stoj tazko vysvetlis. A ak si k nemu stale kamaratska aj ked ho odmietas on to moze brat tak ako hru kto z koho a ze casom predsa len povolis ked bude dobiedzavy. A tak si stale robi nadej ze ty raz povolis a zalubis sa tiez. Alebo ze tu odmietavu len hras a chces ho tiez.
Kokos to čo sa tu zišlo za tupé názory. Sa smejem.
Klystir: Teba asi každá doteraz odmietla, tak sa čertíš na každú ženu, čo niekedy niekoho odmietne. Neznášam túto chlapskú sebaľútosť, urazené ego či to, ako hrozne neznášate, ked vám niekto povie "chcem ťa len ako kamaráta", akoby ste si vy sami ženy nevyberali len podľa vzhľadu, chcem vidieť či sa s nejakou, čo sa ti nepáči dáš dokopy ty, len kvôli tomu, že ťa chce ona. Ja mám len smolu, že nie som sviňa a nechcem niekoho uraziť. Lenže asi začnem byť, vy si to úplne zaslúžite. S takými názormi ako máš ty, to sú teda prípady, čo si myslia, že žena NEMÁ PRÁVO odmietnuť chlapa, inak je ku..., špina, zlatokopka, čo hľadá pracháča a neviem čo. Ale tak vám treba. Neurážajte sa, ked sú aj ženy, čo si vyberajú LEN podľa peňaženky, kedže vy si vyberáte LEN podľa vzhľadu a to môže byť aj tupá ako poleno. Každému ide o iný tovar a inú výhodu, no nie? Vy ste len urazení, že si ženy v posledných rokoch vôbec dovolia urobiť niečo, čo robíte vy už od nepamäti, takže si zavri láskavo ústa a nepíš tu svoje priblblé komentáre.
neviem: Ja som tie ruže neprijala, prišiel balík a prevzali ho mama s bratom. Mama má totiž rovnaké meno ako ja. A to s kým si píšem je moja vec, rada spoznávam nových ľudí, čiže je celkom logické, že občas sa medzi nimi vyskytne aj niekto takýto. A ja som si ho blokla.
bič: Tupec si ty, ked ani nevieš ako to bolo, a že ja som mu viackrát predtým písala, že je len kamarát. Ale nechcel to chápať zrejme, tak som mu prestala odpisovať a nakoniec si ho blokla. Keby mal aspoň trochu rozumu, tak mu dopne, že nemám záujem, lenže ako spomínam vyššie, veľakrát sa stretávam so stupídnym chlapským názorom, že žena nemá právo odmietnuť chlapa. A aký som mu dala náznak ? Že som si s ním písala v kamarátskej rovine?? To čo je akože za náznak?? Nepotrebujem sa chváliť na anonymnom fóre, na čo by mi to bolo? Toto je len to tvoje sprosté urazené ego, iste si zažil niečo podobné a teraz nadávaš na každú, čo si vôbec dovolí odmietnuť vaše nadradené pohlavie, že?
Boze ty si hlupa s prepacenim. Ved mu napis, ze nie, nemas zaujem, ze ho nikdy nebudes chciet a bodka. Ale ty to riesis tak, ze mu neodpises, a druhym odpisujes, ze si to musel vsimnut, tak co ma stale bali,, ach ale hlupe kks. Ved on nevie ci mlcis, a zatym sa radujes, ved sa nechavas balit, tak to tu mas, co si si pripravila. Natahovat chalana, dat mu naznak, ze ma u teba sancu, a teraz tu places. Alebo sa tu mozno len chvalis, akeho mas super napadnika, cize ukazujes, ze aka musis byt uzastna, ze takeho napadnika mas,, chvalenkarka
Stalo sa mi niečo podobné. Akurát, že som dostala darček v hodnote 300 € + kytica. Síce nebol až tak moc otravný ako popisuješ ty, ale taktiež som nemala záujem. Keď mu to nestačilo slovne, postarala som sa o to, aby sa mu tie dary vrátili naspäť a to stačilo :-)
nevypisuj si s cudzimi ludmi a mas po probleme. uz minule sme ti pisali, ze si ho mas zablokovat, no stale si tak neurobila a cudujes sa. bloknut na mobile, bloknut na telefone, informovat policiu o tom, ze niekto z nich zneuziva svoje prava, a NEPRIJAT ruze, ked mi ich posle preboha. ziaden kurier ta nasilim nedonuti si nieco prevziat. nepreberiem, nepodpisem, vratte to, dakujem.