Prosím vás, už som v koncoch, najprv si zistil vdaka e-mailu moj fb, potom sa mi priznal, že ma kamaráta policajta a dal si zohnať moje čislo, hned som si ho blokla, lebo ma zasypával denno denne mnoho správami, pred tým sme si písali normálne, no potom stále len písal aká som úžasná perfektná a neviem čo, samé zalubene smajliky a mňa to otravovalo. Teraz mi ráno prídu červené ruže aj so srdiečkom a ešte nejakým dalším izbovým kvetom, musel za to asi vysoliť dosť a chce aby som mu odpisovala, ale ja s ním nechcem písať. Predtým aj videl, že som tam a že mu neodpisujem a druhým áno, tak nechápem, že to nechápe, dobre vie, že kebyže chcem, tak napíšem. Cítim sa strašne, vôbec sa z tých kvetov neteším, neviem čo robiť.
Neodbytný nápadník mi poslal 50 ruží
Odohnat takeho neni velmi zlozite.
Staci, ked mu povies, nech ti da pokoj, lebo pojdes na policiu a nahlasis na neho trestne oznamenie, ze ta prenasleduje a zaroven trestne oznamenie aj na neznamu osobu /kamarata policajta/, ktory zneuzil pravomoc verejneho cinitela. Uz ten kamarat, keby sa to od kolegov dopocul, by sam dozrel na to, aby ti dal pokoj, lebo by sa dostal sam do pruseru, ak by sa presetrovalo zneuzitie pravomoci.
A ak chces pokoj od telefonatov, kup si dualsim mobil a daj si tam druhu SIMku, ktoru nech si kupi na seba nejaka kamaratka, alebo niekto z rodiny /na svoje meno/. Potom tak lahko nezisti mobil, ked nebude mat meno osoby. Pripadne jeho darceky hadz rovno do kontajnera a nenechavaj si ich. Bez ohladu na to, kolko to stalo.
zavolaj policiu... akoze nic extra nespravia ale uz mu bude jasne ze to prepiskol... ak ho to neodradi ide zrejme o psychicky naruseneho cloveka napr erotomana atd...
Tak toto presne by mu mal niekto vysvetlit, koho uznava. Ze toto u teba k cielu nevedie. Tebe neuveri, to musi byt niekto treti.
Ked ma utajene cislo, tak neposiela.
Áno, desí ma tým, ako sa správe ku MNE. Ako po mne ide, proste je to tak nepríjemné ako ked ťa niekto prenasleduje a nechce ti dať pokoj a ty cítiš až, ako ti dýcha na krk. Takéto "baliace metódy" by odo mňa odohnali aj toho najatraktívnejšieho chlapa, lebo je to vrcholne odpudivé, ked sa niekto zaujíma o teba až príliš veľmi, denne ti píše kopu správ, smajlíkov, zveličenín a čím viac chceš od neho mať pokoj, tým viac dobiedza.
Napísala si mu už slušne a otvorene, že o neho nemáš záujem? Nie vždy je to o tom, že on nechápe, ale ženy sa tiež nevedia vymáčknuť a povedať nie.
Už si tu písala, že?
pocuj, ako moze mat on na teba cislo, ale ty nanho nie? Ved, ti pise, nie? Kazdy mobil zobrazuje cislo odosielatela.. to je nejaky nezmysel.
Desí ťa tým, ako na teba ide, alebo celkove jeho správanie aj voči iným ľudom?
No Filip, ale ja ho nechcem, svojim správaním ma desí a odpudzuje, navyše vôbec nie je môj typ, bohužiaľ, ja za to nemôžem. Je mi smutno, že na mňa minul toľko peňazí, ale ja som ho o to neprosila. Navyše nemám na neho číslo, len on na mňa.
Daj nam kontakt na neho, mi mu poradime, ako ta ziskat s citom. :)