Prosím vás, už som v koncoch, najprv si zistil vdaka e-mailu moj fb, potom sa mi priznal, že ma kamaráta policajta a dal si zohnať moje čislo, hned som si ho blokla, lebo ma zasypával denno denne mnoho správami, pred tým sme si písali normálne, no potom stále len písal aká som úžasná perfektná a neviem čo, samé zalubene smajliky a mňa to otravovalo. Teraz mi ráno prídu červené ruže aj so srdiečkom a ešte nejakým dalším izbovým kvetom, musel za to asi vysoliť dosť a chce aby som mu odpisovala, ale ja s ním nechcem písať. Predtým aj videl, že som tam a že mu neodpisujem a druhým áno, tak nechápem, že to nechápe, dobre vie, že kebyže chcem, tak napíšem. Cítim sa strašne, vôbec sa z tých kvetov neteším, neviem čo robiť.
Neodbytný nápadník mi poslal 50 ruží
nenápadník ale nie len poznám aj také slečny ktoré preberajú preberajú lebo im prítomný muž "nesiaha" ani po členky
i.perezhilton.com
A možno nie, možno je tá z normálnych ktoré majú "šťastie" na nesprávnych mužov proste smola no..
klystýr: Urazil ju svojou przdnou peňaženkou? :-)
Alebo nieje dostatočné prachatý tak si slečna vyberá...
Čo slečna? Ako je to? Nieje to jeho finančnou situáciou? Nieje dostatočne majetný? Čo?
Pošli ho zamnou keď budes starsia budes rada že ta vobec niekto bude chcet
Pošli ho zamnou keď budes starsia budes rada že ta vobec niekto bude chcet
Blokni si ho na FB aj tel.cislo jeho a ked neprestane tak si zozen dobreho kamosa nech mu napravi fasadu
Na polícii sa nezabudni obrátiť na toho jeho kamoša.
Nápadník : Mám 20 a nemám núdzu o nápadníkov, takže netrep. A ja nemôžem za ten počet ruží, o ten vôbec nejde.
50 ruží sa dáva k 50-ke, tak buď rada že o teba ešte má ktosi záujem.
To sme si písali na facebooku, nie cez mobil. Ale teraz som si ho na chvilu unblockla a poslala mu takú správu, že už dúfam dá pokoj navždy. Ak nie, tak sa už obraciam na políciu. Ďakujem za Vaše reakcie.