Zdravím.chcem vas poprosit o radu.mam priateľku s ktorou som 8 mesiace.priatelka ma 17 rokov ja mam 20.nie je to dlha doba no za ten cas som sa na nu neskutocne naviazal.travili sme spolu vela času.predstavila ma rodičom.chodil som k nim domov..boli sme spolu štastný.a viem ze stale sme.no vcera mi priatelka napisala ze ju to so mnou nebavi.ked som sa jej spýtal ci sa chce rozísť povedala ze nevie.chcem vas poprosit o radu co robit teraz.viem ze cez vsetko sa da preniesť no nechcem ju stratiť.viem ze ma stale miluje.nedokazala mi povedat do oci ze nie.a jej oci hovorili za vsetko.neviem ci jej mam pisat sms tak ako do teraz alebo ci jej mam dat voľnosť alebo neviem co este.bojim sa ze ked jej prestanem pisat bude si mysliet ze mi je ľahostajná alebo nieco take.je to pre mna velmi takze teraz ked mi pomaly ani neodpisuje.ked si piseme ako by sme spolu ani neboli.predtym sme boli v kontakte stale.volali sme si písali.priatelka je trosku zložitejšia povaha.ked som sa rozpraval s jej mamkou tak sama mi to povedala ze to mam tazke s ňou.ze ona je zložitá povaha.prosim vas poraďte mi co robit aby som si priateľku udržal a aby bolo vsetko take krasne ako predtym.dakujem
Priatelka sa chce so mnou rozísť
Ale nejaký dôvod na to má..len tak sa nezmenila. A 17ročná to už by mala byť dosť vyspelá na to aby sa nechovala ako nejaká pojašená 13ka!! Tak sa jej spýtaj prečo s tebou chodí vonku keď s tebou byť nechce? A ešte s teba robí sprostého že ty si iný?! Si nenehaj skákať po hlave.Posledný krát ju zavolaj vonku posaď si ju a nech ti vysvetlí čo sa deje. A ak ti povie že s tebou byť nechce tak nech ide a život ide ďalej.Načo ti bude také dievča? Keď nechce byť s tebou to znamená ,že ťa neľúbi. Niekde čaká dievča ktoré by ťa ľúbila tak ako aj ty ju a ty s touto stráčas čas.
Ale nejaký dôvod na to má..len tak sa nezmenila. A 17ročná to už by mala byť dosť vyspelá na to aby sa nechovala ako nejaká pojašená 13ka!! Tak sa jej spýtaj prečo s tebou chod
Súhlasím s Jax-om. Nestrácaj s ňou čas. Asi už má iného, a teba má len v zálohe. Potrebuješ slušnú ženu, takže hľadaj ďalej, možno zažiješ ešte pár sklamaní.
Deannka iny chalan v tom isto nie je.to som si isty.no dnes sme boli spolu vonku tak sa so mnou skoro ani nerozprávala.a tak mi napisala ze ja som bol cely cas nejaky iny.neviem co mam robit.je tazke nepísať jej a nebyť s ňou v kontakte ked ju milujem a som naviazaný na nu :/
No v tomto som sa našla.Pred pár rokmi keď som mala aj ja 17 som bola k priateľovy(doteraz sme spolu) taká istá a vieš prečo? Lebo som si sním bola istá.Vedela som že ma ľúbi.Tak ako ona vie že ľúbiš aj ty ju. Vždy keď sme sa pohádali vždy prišiel on ako prvý.. A čo sa stalo potom?? Spravil to čo radia tebe tu! Ignoruj,občas napíš a netlač na ňu.Ona si musí sama uvedomiť že ak ťa ľúbi takto sa správať nemôže!! Niesi hračka.Ale ber to tak má 17 možno sa jej zapáčil niekto iný ,to už musíš ty vedieť či by ťa takto vymenila alebo nie.Ale nehaj jej priestor netlač na ňu! Ale nevyser sa na ňu úplne lebo si bude myslieť,že ju nechceš a že ti je ukradnutá.Jednoducho nebuď k nej taký dobrý keď si to neváži!!
DontWorry
je to tak, zvacsa to funguje. Ci uz na jedno, alebo na druhe pohlavie. Nikto (ani zena, ani muz) nesmie dovolit, aby nim partner maval. Ak toto s nim robi uz po 8 mesiacoch, tak su len tieto moznosti: a) chlapec ju naozaj zacal nudit a zunovat a s tym sa neda v podstate uz nic spravit.. b) zacala robit drahoty, lebo zistila, ze chlapec je az prilis dobry na nu a chce nad nim ziskat "vacsiu kontrolu".. c) ani jedno z predoslych a je to len proste nevyzreta pubertiacka, ktora zistila, ze prve lasky nebyvaju na cely zivot. A matus1234 toto by si si mal uvedomit aj ty.
A bagration ma pravdu. Tiez som v minulosti skusila tento sposob, ked mi zrazu nejaky chlapec povedal, ze to nepojde. Stiahla som sa a nechala ho tak, jeho rozhodnutie. Vacsinou sa ozvali a chceli zas nadviazat kontakt, ibaze uz bolo trochu neskoro, lebo ja som nemala zaujem.
Bud ta dakto chce a vazi si ta alebo nech je radsej sam a ty si pojdes svojou cestou.
Matus, tvoja priatelka si ta nevazi, to je cela skutocnost. Ty by si sa nemal nejak vyrazne snazit i ked to bude tazsie jej nepisat a nevolat. Uvedom si ale, ze ked ti toto napise blizka osoba, tak preco ty mas doliezat a robit zo seba handru? Ak ona nevie, tak nech pride pocas tychto dni na to, co vlastne chce. Ked ty zacnes okolo nej skakat ako pajac, ona bude s tebou mavat este viac.
Ak napise, tak jej s usmevom normalne odpis, nebud podrazdeny.
Ono to cloveka mrzi a zaboli, ale je to v skutku jednoduche riesenie. Ty si nic nepokazil, nemas sa preco snazit...
pozri, viem ze je to trochu drsne chlapce... ale kalkuluj. Ty sa snazis, chovas sa ku nej najlepsie ako vies. Chodis s nou von, pozyvas ju niekam, staras sa o nu. Ona ta v podstate ma rada, ale od tolkej rozkose ani sama nevie co vlastne chce. Zacne sa "nudit". Dobre, to ze nevie co chce, moze suvisiet aj s vekom, to nemozeme uplne vylucit. Ale ak uz rozmysla ako zena, tak to je pre nu len taka kratochvila, ktorou ti ma dat najavo, ze aj ked sa velmi snazis, pre jej "standard" este musis pridat. Ale to nie.. si chlap a mas svoju hrdost. Ak si na nu dobry a pozorny.. a napriek tomu to nejde po dobrom, musi to ist inak. Samozrejme je tu ista sanca na to, ze to nezaberie, kazda zena je totiz ina. Ale vek a skusenosti ma naucili, ze ked ti po nejakom case dava najavo, ze "chlapce, snaz sa viac, lebo sa mi zacinas zunovat".. musis zahajit frontalny utok. Premysli si to samozrejme, zvaz pripadne nasledky... ale ver mi, velmi casto to zabera. Bud skus "light formu" a odpisuj sporadicky, davaj najavo aj ty, ze ti uz nieco nevyhovuje, nech aj ona vie, ze je nahraditelna. Alebo rovno "hard formu" a to je ignoracia. Ak sa priplazi, mas to iste. Je ista sanca, ze nie.. ale ak nic nespravis a nechas sa takto masakrovat, stale sa to bude len zhorsovat a nakoniec aj tak ostanes sam.
bagration co pise je tiez pravda a plati to))
Matus. Ved jej odpis) jasne ze ano) no nie hned, potrap ju chviilu)) pr.ak ti napise piatok, ty sa jej akoby nic ozvi v nedelu))