Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatelka sa chce so mnou rozísť

Príspevok v téme: Priatelka sa chce so mnou rozísť
matus1234

Zdravím.chcem vas poprosit o radu.mam priateľku s ktorou som 8 mesiace.priatelka ma 17 rokov ja mam 20.nie je to dlha doba no za ten cas som sa na nu neskutocne naviazal.travili sme spolu vela času.predstavila ma rodičom.chodil som k nim domov..boli sme spolu štastný.a viem ze stale sme.no vcera mi priatelka napisala ze ju to so mnou nebavi.ked som sa jej spýtal ci sa chce rozísť povedala ze nevie.chcem vas poprosit o radu co robit teraz.viem ze cez vsetko sa da preniesť no nechcem ju stratiť.viem ze ma stale miluje.nedokazala mi povedat do oci ze nie.a jej oci hovorili za vsetko.neviem ci jej mam pisat sms tak ako do teraz alebo ci jej mam dat voľnosť alebo neviem co este.bojim sa ze ked jej prestanem pisat bude si mysliet ze mi je ľahostajná alebo nieco take.je to pre mna velmi takze teraz ked mi pomaly ani neodpisuje.ked si piseme ako by sme spolu ani neboli.predtym sme boli v kontakte stale.volali sme si písali.priatelka je trosku zložitejšia povaha.ked som sa rozpraval s jej mamkou tak sama mi to povedala ze to mam tazke s ňou.ze ona je zložitá povaha.prosim vas poraďte mi co robit aby som si priateľku udržal a aby bolo vsetko take krasne ako predtym.dakujem

adr1a.

Jedna sedemnastka tu pisala ohladne vztahu, ze ona ma 17r a on 29r. A presne toto som myslela ohladne vztahu, ze v 17r a este baba?, proste tazka zlozita povaha, puberta s nou este plieska, vykyvy nalad ofuky, nevie co vlastne chce ai. Akoze naaa je super)) ale vztah? Pozri. Netlac teraz na nu. Vsak ona sama nevie co chce. Nepis a nevolaj jej. Cim viac by si teraz tlacil, tak ona by bola horsia, robila by ti prieky. Hod trosku spiatocku a uvidis ci sa z toho nevyspi, alebo ci jej nezacne chybat hracka)) dobre nervy ti prajem. Ty sa skus dako zamestnat - praca zaujmy zaluby priatelia sport ai. Aby si to zatial dako pretrpel vydrzal

Tomino333

Nauc sa pravopis. Ked jej pises podobne spravy, tak sa ani necudujem, ze ju to nebavi citat. 20 rocny chalan a pises ako dieta zo zakladnej skoly.