Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatelka sa chce so mnou rozísť

Príspevok v téme: Priatelka sa chce so mnou rozísť
matus1234

Zdravím.chcem vas poprosit o radu.mam priateľku s ktorou som 8 mesiace.priatelka ma 17 rokov ja mam 20.nie je to dlha doba no za ten cas som sa na nu neskutocne naviazal.travili sme spolu vela času.predstavila ma rodičom.chodil som k nim domov..boli sme spolu štastný.a viem ze stale sme.no vcera mi priatelka napisala ze ju to so mnou nebavi.ked som sa jej spýtal ci sa chce rozísť povedala ze nevie.chcem vas poprosit o radu co robit teraz.viem ze cez vsetko sa da preniesť no nechcem ju stratiť.viem ze ma stale miluje.nedokazala mi povedat do oci ze nie.a jej oci hovorili za vsetko.neviem ci jej mam pisat sms tak ako do teraz alebo ci jej mam dat voľnosť alebo neviem co este.bojim sa ze ked jej prestanem pisat bude si mysliet ze mi je ľahostajná alebo nieco take.je to pre mna velmi takze teraz ked mi pomaly ani neodpisuje.ked si piseme ako by sme spolu ani neboli.predtym sme boli v kontakte stale.volali sme si písali.priatelka je trosku zložitejšia povaha.ked som sa rozpraval s jej mamkou tak sama mi to povedala ze to mam tazke s ňou.ze ona je zložitá povaha.prosim vas poraďte mi co robit aby som si priateľku udržal a aby bolo vsetko take krasne ako predtym.dakujem

bagration

tak ked pozeram jej vek.. necudujem sa nicomu. Poviem ti zaruceny recept. Uplne sa na nu vykasli, ignoruj ju. Max do tyzdna sa priplazi.. mam to otestovane. Sice na druhej strane.. otestovane na dospelych zenach :O

0vecka

hehe a celebrita maju pravdu... nerob zo seba debila... spravaj sa ako vzdy skus od nej zistit co jej vadi a zapracovat len na nejake normalne poziadavky typu : nikdy nechodime do kina.. tak s nou chod raz za dva tyzdne do kina.. proste prejav nejaku snahu ale urcite to nejako neprehanaj a uvidis ... ale uprimne toto uz vyzera na rozchod takze moc si od toho neslubuj

hehe1

zeny sa nemenia, netlac na nu, uplne ju ignoruj, ukonci kontakt, teraz je na koni, lebo za nou doliezas, tak robi, co robi.... ked tak urobis, zbadas, ze ci ta ma rada, alebo nie, ak nie dobre, ak ano este lepsie, hlavne si zachovaj sebauctu....

matus1234

Práveže ja to nechcem zhodiť na jej vek.viem ze ak to prekonáme budeme silnejší.ak by som s ňou nechcel byt tak uz x krat som mal možnosť to ukončiť aj ja.no neurobil som to lebo to co k nej citim nezmení jej vek ani nic ine.

Jax

Mas luxusnu moznost zhodit to na jej vek, no budes starsi a zistis, ze aj stare rakety sa spravaju rovnako a nebude ich vobec malo.
Si namotany, ale to budes este xyz krat. Ja by som s nou nestracal cas, pretoze s nespravnymi ludmi je to skutocne len stracanie drahocenneho casu. Clovek, co za nieco stoji sa k tebe bude VZDY spravat inak.
Poznam kurevsky zlozite osoby, vnutorne rozbite na prach, ale viem, ze spolu budeme v dobrom i zlom, ze ma nezhodia a nevymenia nech by sa dialo cokolvek. Hento len stracas cas...

matus1234

Ziadny problém nechce riešiť.na vsetko povie ze nic sa nedeje.alebo ak ano tak to chce zvládnuť sama.neviem ci je to tym vekom no je to velmi tazke.

matus1234

Dakujem pekne za rady.presne tak.jej povaha je uplne taka.dnes som sa s ňou stretol tak so so mnou skoro ani nerozprávala.bud bola ticho alebo povedala ze nevie.viem ze ma miluje stale.to clovek pozná.len sa bojim toho ze nebude počúvať svoje srdce ale urobí nejaké unáhlene rozhodnutie ktorým sa vsetko skončí.

celebrita facebooková

Zatiaľ zvoľ takú zlatú strednú cestu. Píš jej, ale nie tak často ako doteraz, ale trochu menej. Kľudne ju aj zavolaj von, ale pokiaľ by sa vyhovorila, že nechce, tak nepresviedčaj... Ale radšej skús pozvanie zopakovať o pár dní neskôr. Veci ohľadom rozchodu by bolo lepšie prejednať si medzi štyrmi očami. A v čom spočíva tá komplikovanosť jej pohahy? Že koná často pod vplyvom emócií, kedˇ sa vyskytne problém? Nevie byť premýšľavá a rozvážna a trpezlivá, ale hneď vybuchne a pod vplyvom emócií môže zvážiť aj nevhodné slová? Takí ľudia sú fakt dosť komplikovaní, čo sa vzájomnej komunikácie týka. Mne osobne lepšie sadne komunikácia s premýšľavými, rozvážnymi a trpezlivými :) Takže ak by bola taká prchká, cholerická, výbušná a nerozvážna, tak tie veci okolo rozchodu možno ani nemyslela vážne, len ju asi v tej chvíli niečo naštvalo... a po ruke bol iba mobil... a komunikácia iba s tebou... tak napísala niečo, čo jej asi len tak ušlo. Bolo by dobre dať osobné stretko a tam si to vydiskutovať.
...Tomino, on nemá zlý pravopis, skôr to vyzerá ako písané zo smartphonu. Ja som mala v škole z diktátov vždy len jednotky a ako píšem na fóre? Nie moc dobre, lebo v škole som sa pri diktátoch snažila, ale tu sa nesnažím a aj ťukám vedľa, nenapíšem čiarky, kedˇ sa mi nechce a hodím si smajlíkov, je mi to fuk :) :) :)