Ahojte pred časom som spoznala cez net veľmi milého chalana, stretli sme sa a v pohode sme sa porozprávali. Dobre sa mi s ním kecalo len tak..ale zistila som že ma vôbec fyzicky nepriťahuje a moc sa mi nepáči, aj ked nie je škaredý, len proste nie je môj typ. No inak mu rozumovo nemôžem nič vytknúť. On ma dosť veľký záujem volá píše mi, tak kamarátsky odpovedám ale neviem čo robiť. Niekde som počula že niekedy príťažlivosť príde časom resp. zamilovanosť nie je hneď, ale bojím sa že tým že mu budem odpisovať len spôsobím, že on sa namotá ešte viac a mne sa možno vôbec nezačne páčiť.
Zatiaľ sme to nepomenovali ani ako vzťah len sa spoznávame, preto neviem či sa ho priamo spýtať aby som sa moc nestrápnila.
Neviem čo robiť.
Vôbec ma nepriťahuje
vaporwave
viem, ze to tak vyznieva :D ale ja naozaj mam kamaratky, s ktorymi nic nemam a nic som nikdy ani nemal.. len preto, lebo sa s nejakym dievcatom kamaratim, este neznamena ze po nej idem :) a podla mna vobec nie som typ, ktory by nejak velmi pritahoval zeny :D
ja mám takého kamaráta,.. s ktorým máme veci ujasnené...
nejaký čas sme si písali, potom sme sa stretli asi po polroku, pričom som stále zdoraznovala že len kamarátstvo...
samozrejme že on by bral aj niečo viac,.. mi to neraz povedal, ale že je rád že má má aspoň ako kamošku,.. a fungujeme normálne, ale on je taký že strieda ženy stále má nejakú.. píšeme si, stretneme sa, pokecáme a to je všetko... takže môže to fungovať...
lenže aj žena si za tým musí stáť...
a nie kadejaké brzdy čo trtkaju s kamošmi len tak z nudy,..lebo sú ubožiačky... kamarátim sa s typmi chlapov ktorí ma absolutne nepritahuju, takze tak... a kamaratov mam v mojom veku prípadne mladších o 3-4roky.. kým chlapi ktorých "riešim" su o nejakych 10 rokov starší, kedze som na starších, takze tak..
abbakraw netráp sa kvôli tomu. Úprednostnila si úprimnosť pred pretvárkou a tak je to správne. Je príjemné páčiť sa tomu, kto sa páči nám. Človek sa vtedy cíti byť chcený a prijatý. Ak ten chlapec nebol ochotný zariskovať a počkať, nechaj ho tak. Ak máte byť predsa len spolu, tak si k sebe jedného dňa nájdete cestu iným spôsobom.
ja si tipujem ze bagration je ten typ co pritahuje zeny a dievcence velmi lahko, preto asi ma vela kamosiek a moze si z nich vyberat, cize nutne vela ich konci len ako kamosky .. :) :D
bagration, tie zeny, ktore mas ako kamosky, su nimi preto, ze ta nepritahuju a nepacia sa ti vyzorovo?
a este doplnim k tej predoslej teorii :D nesnazim sa ziadnu "dostat" a uplne normalne sa kamaratime. Kamaratok mam priblizne tolko ako kamaratov.
podla mna si spravila tazku, ale spravnu vec. Je omnoho lepsie, ze si bola k sebe a k nemu uprimna. Podobne rozhovory su vzdy tazke, ale podla mna aj on si casom uvedomi, ze tvoja uprimnost bola myslena v dobrom a nedavala mu zbytocne nadeje. Ja som chlap a mam vela kamaratok a dalo by sa povedat, ze aj moj najlepsi kamarat je- dievca.
Si ma nepotešila Fantasyi..tak to potom radšej žiadnych kamošov ani neskúšať mať...
Mam vela muzskych kamaratov, ale vsetci dufaju, ze ma raz dostanu.
Ľudia tomu chlapcovi som to tak nejako opísala a ostal veľmi smutný..myslím že viac sa mi neozve..je mi z toho ťažko ale je to asi takto lepšie..
Chcem sa spýtať myslíte si že nemôžu byť chalan a baba kamaráti? Vždy ked sa chalanovi fyzicky páči baba tak buď vzťah alebo nič? Nemáte skúsenosť s tým žeby mohli ostať kamoši? Nedá sa to? Rada by som mala chlapcov kamarátov, dlho ich nezáväzne spoznávala a do ničoho sa nehrnula..ale mám pocit, že všetci muži chcú mať hned jasno a kamarástvo odmietajú..alebo sa mýlim?