Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vôbec ma nepriťahuje

Príspevok v téme: Vôbec ma nepriťahuje
abbakraw

Ahojte pred časom som spoznala cez net veľmi milého chalana, stretli sme sa a v pohode sme sa porozprávali. Dobre sa mi s ním kecalo len tak..ale zistila som že ma vôbec fyzicky nepriťahuje a moc sa mi nepáči, aj ked nie je škaredý, len proste nie je môj typ. No inak mu rozumovo nemôžem nič vytknúť. On ma dosť veľký záujem volá píše mi, tak kamarátsky odpovedám ale neviem čo robiť. Niekde som počula že niekedy príťažlivosť príde časom resp. zamilovanosť nie je hneď, ale bojím sa že tým že mu budem odpisovať len spôsobím, že on sa namotá ešte viac a mne sa možno vôbec nezačne páčiť.
Zatiaľ sme to nepomenovali ani ako vzťah len sa spoznávame, preto neviem či sa ho priamo spýtať aby som sa moc nestrápnila.
Neviem čo robiť.

sob rudolf

abbakraw, zisti, či ten chlapec má záujem o vážny vzťah s tebou. Ak áno, povedz mu čo cítiš, to o "fyzickej neprížťažlivosti" čo si napísala aj sem. Spýtaj sa ho na názor, či je ochotný počkať na prípadné neskoršie preskočenie iskry. A pokračuj podľa situácie. Držím palce. :)

ANGEL-DEMON

a to znamená že akonáhle o teba nejaký prejaví záujem si povinná mu hned roztiahnuť nohy?!! lebo fakt mi tak daktoré/väčšina pripadáte...
tak logicky ked to tak necítim, ked nie je chémia bohuzial...
nemusíš trtkať s každým...s každým "riešiť" ja neviem či v dnešnej dobe existuje ešte niečo také čo sa volá tzv. kamarátstvo
že ked si rozumovo sedíte, máte sa o čom baviť... tak logicky z vas možu byť kamaráti... a to je všetko.. a tak mu to aj povedz...
povedz mu "ze si rada ze si spoznala nového kamaráta..." že čo ti na to povie... ak zacne s tým ze on by chcel nieco viac... tak mu povedz ze ho beries iba ako kamarata... bodka.

Kýčera

@ MP, v Tebe tuším drieme duch nejakého starého filozofa! : )

@ Adr1a, a v Tebe asi duch nejakého starého spisovateľa/básnika! : )
Ešte sa tak naučiť to najdôležitejšie pre život! Nevieš? Napoviem Ti - čiarky, cica, čiarky... ; )

@ Abbakraw, rozhovor! Čo nie je, môže byť, ak tomu dáš, dáte šancu. : )

fialova_fialocka

Svojho terajšieho partnera som tiež spoznala cez net. A tak isto zo začiatku ma moc nepriťahoval, ale výborne sme si rozumeli, a sedel mi povahovo. Stretávali sme sa aj naďalej čisto iba kamarátsky, a časom z toho bola láska ako hrom, a je tomu tak doteraz :) Musím povedať, že teraz ma neskutočne priťahuje, a som rada, že na začiatku som to hneď nezavrhla.
Ale je aj rozdiel, že ako ho vnímaš teraz. Ak ťa len nepriťahuje ale vnímaš ho fyzicky ako muža len neutrálne, tak tam istá šanca je, že by sa to časom mohlo zmeniť. No ak ťa už teraz náhodou vzhľadovo odpudzuje, alebo je niečo na ňom, cez čo by si sa nevedela preniesť, tak to asi moc zmysel nemá. Ak si ten prvý prípad, skús sa s ním porozprávať. Vysvetli mu, že nechceš sa do ničoho hnať, a navrhuješ aby ste sa ešte navzájom spoznávali, a časom by sa uvidelo, ako sa to vyvinie. Ak bude stáť za to, tak chvíľku počká. Ak nie, tak to asi nebol ten Pán pravý ;)

Mesačný princ

adr1a. - pekne si to napísala :)

No vieš aj to, že ten kameň v surovom , či opracovanom stave je presne taký istý? Čo ak potrebujú ľudia hľadať niečo iné, ako tie kamene? Čo ak hornina, v ktorej sú uložené im dá oveľa viac? Čo ak je to, čo je vôkol nás zaujímavejšie a my sa ako takí truľkovia sústredíme na jeden bezvýznamný kamienok. A keď ho nakoniec opracujeme, tak zistíme, že má mnohé praskliny či nedostatky, ktoré sme pred opracovaním a vybrúsením nevideli. Ak sa sústredíš na jednu vec, tak ti ich veľmi veľa v živote unikne a možno ešte krajších a vzácnejších ako ten diamant, ktorý si s takou námahou brúsila.

adr1a.

bagration, vies preco tak tomu bolo? Ze som ho este nevidela a uz som sa "zalubila")) Proste mne musi clovek sadnut dusevne povahovo naturelom, ze je Osobnost a tu citit z neho uz na mile daleko, byt spolu na jednej vlnovej dlzke, sediet si zmyslanim naturou zivotom odzitym, nazormi postojmi, comu veri a v co dufa, ake ma hodnoty priority ciele tuzby sny, co v zivote dokazal dosiahol a ako sa vie bit zapasit so zivotom problemami uskaliami, ci vie ist aj proti prudu proti vsetkym a aj proti celemu svetu nebu ci peklu ak je to potrebne, nebat a nevzdavat sa, ak padne ci vie vstat, no zaroven ci napriek vsetkemu ostava Človekom, ci dokaze aj slzu pustit a ludskost city prejavit, ci vonia clovecinou aj ked zvieratom sa pre inych moze javit a byt, aky ma rozhlad rozum srdce dusu humor sarm, co ma rad a co uz nemusi, co ho vie rozosmiat zabavit a co zas zarmutit ci vrasky na cele vycarit, ci vie aj davat a nielen brat, na mna uz musi vyzarovat charizma naboj sila moc nezlomnost nesputanost zivelnost vasen uz cez pismo ci hlas. Proste rovny rovneho si hlada)) cize ak ma niekto zaujme uz takto "sprostredkovane", tak fasadu uz vtedy fakt neriesim) a takto to bolo vzdy...
Je normalne, ze cloveka nahloda ci zmeni zub casu, pribudne postupne vek kila sediny vrasky ci choroby, ale povaha gro osobnost srdce ai je to, co ostava a vekom sa este viac kristalizuju zvyraznuju. Proste ak je niekto svina tak svinou ostane a vekom este neraz horsim byva sa stava, cest vynimkam...
To je ako s diamantom) ten sa neopracovany nelesteny tiez javi ako nezaujimavy kus skla. No az po opracovani vybruseni sa rozvinie do slavy a lesku) cize diamant treba najskor objavit vydolovat najst opracovat. Vsak keby bol hned viditelny v celej svojej krase slave, lahko k mani, mal by ho kazdy blbec)) Mozno sa javim z tohto tu ako magor)) newa) hlavne, ze tomu verim a funguje a vyxadza to)

abbakraw

Máte pravdu pre istotu sa s ním o tom skúsim porozprávať. Ak ma bral iba ako kamošku bude to ok..a ak niečo viac, tak aspoň mu nebudem dávať nádeje..

bagration

este dam priklad: mam jednu kamaratku, ktoru poznam uz par rokov a dajme tomu sa mi aj paci na pohlad, ma dobru povahu, je mila. Ale pri tom to v podstate konci. Lebo aj ked som sa akokolvek snazil, nevedel som najst ziadnu spolocnu temu. Sedeli sme v kaviarni dobru hodinu a uz mi to prislo tak, ze to z nej taham ako z chlpatej deky. Ale dal som tomu este sancu, stretli sme sa este, ale proste citil som s nou tak "napoly" prijemne, ale vobec nic z nej nevyzarovalo, co by ma uputalo.

bagration

adr1a.
pekne si to napisala, naozaj je to pochvalne, ze si mala tolko optimizmu a dala si mu sancu :) mne osobne sa nikdy nestalo, ze by sa nieco taketo rozvinulo do vztahu. Aj ked mam svoj typ zien, ktore sa mi pacia, v zozname priorit je to vzdy na spodnych prieckach. Ale ak ku zene uz po par stretnutiach nic necitim a vobec ma nepritahuje (pozor, nie kvoli vzhladu) tak to uz nezvyknem dalej riesit, lebo neverim, ze by z toho nieco este mohlo byt.