Ahojte pred časom som spoznala cez net veľmi milého chalana, stretli sme sa a v pohode sme sa porozprávali. Dobre sa mi s ním kecalo len tak..ale zistila som že ma vôbec fyzicky nepriťahuje a moc sa mi nepáči, aj ked nie je škaredý, len proste nie je môj typ. No inak mu rozumovo nemôžem nič vytknúť. On ma dosť veľký záujem volá píše mi, tak kamarátsky odpovedám ale neviem čo robiť. Niekde som počula že niekedy príťažlivosť príde časom resp. zamilovanosť nie je hneď, ale bojím sa že tým že mu budem odpisovať len spôsobím, že on sa namotá ešte viac a mne sa možno vôbec nezačne páčiť.
Zatiaľ sme to nepomenovali ani ako vzťah len sa spoznávame, preto neviem či sa ho priamo spýtať aby som sa moc nestrápnila.
Neviem čo robiť.
Vôbec ma nepriťahuje
Mne sa to uz stalo. A bola z toho napokon velka laska) Ja neviem, ale mna moc vzhlad nevie oslovit. Ked je daka zena ci muz krasna/krasny, pritazliva/pritazlivy ai, tak jasne ze to uznam pochvalim ocenim. Ale nic viac. Ja viem najst neraz krasu aj v ohavnosti)) ked milujes, divas sa na tu bytost uz srdcom, nie ocami....
Čupakabra, to je o chemii, nie vzhlade..
a vraj na vzhľade nezáleží, táto doba je totálne chorá, každá chce dokonalého, rozumovo je fajn bla bla dobre sme pokecali, nie je škaredý, ale no červenám sa nie je môj typ, lebo ja som princeznička a chcem dokonalého princa!
tak buď aspoň férová a priamo a čo najskôr mu to povedz, že nie je ten tvoj dokonalý, lebo aj chlapi majú city, akokoľvek to naťahovať bude z tvojej strany len hnusné svinstvo
takto otvorene ako si to tu napisala mu to povedz
ahoj,
v kazdom pripade by si mu to mala povedat. Prave preto, ako si spomenula- aby sa este viac nenamotaval. Vzdy je najlepsie sa k inej osobe zachovat uprimne. Ak by si mu to totiz nepovedala a nechala by si ho v tom, ze jeho city su opatovane, pravdepodobne by si mu tym velmi ublizila. A to asi nechces. A ci zamilovanost pride casom? Never tomu. Nevravim, ze to nie je mozne, ale to by muselo nieco sakramentsky silne prist, aby si sa zalubila do osoby, ktora absolutne nie je tvoj typ a vobec ta nepritahuje.
normálne mu povedzte čo ste sem napísali ... že je fakt super, dobre si rozumiete, ale prosto že to je ten vztah, ktorym Vam funguje a mate sa takto radi :)
nie viac, nie menej ... presne takto :)
je lepsie byt k ludom uprimny, lebo inak problemy zacnu naberat na obrátkach a mala neuprimnost na zaciatku je velky problem na konci :D
hlavne nerobte z toho vedu, berte to normalne s humorom a úsmevom, aby aj on videl ze je vsetko v poriadku a netreba nic silit :)