Dobry den. Spoznala som na jednej socialnej sieti muza,ktory mi bol hned odzaciatku sympaticky. Ja jemu rovnako. Dlhsie sme si spolu najskor pisali,potom sme si vymenili telefonne cisla. Stretli sme sa doteraz dva razy. Piseme si denne,volavame si. Mame sa znova stretnut. Obaja mame 35.rokov. On je bez partnerky 3.roky. Ja som bez partnera 4.roky. Minule mi ani neviem preco napisal,ze si s jednou slecnou pise uz dlhy cas. Este predtym,nez spoznal mna. Pisal mi o nej,ako ho klame a zavadza ho. Ze mu tvrdila,ze je sama,namotavala ho,potom ked sa mali uz stretnut,tak z jej strany nasledovali same vyhovorky,klamstva. Ze uz si zrovna niekoho nasla,je zadana,a podobne. On vedel o nej celu pravdu,pozna ju z reality,iba bol zvedavy,kam az daleko chce svojimi klamstvami zajst. Ze nemal zaujem sa s nou osobne stretnut. Ani nema o nu ako o zenu,zaujem. Napisal mi,ze medzi nami je to uplne inak. A ze citil potrebu,mi o tom vsetkom napisat. No a ako mi to napisal,zacala som mat pochybnosti. Lebo ked sme sa uz stretli,a obaja mame o seba zaujem,rozpravali sme sa o vztahu ohladne nas dvoch,ja som na tu socialnu siet prestala chodit. No ked mi napisal o tej zene,o stretnuti,zacali vo mne rast pochybnosti. Tak som si zacala vsimat,ako casto tam chodi. On tam chodi denne. Nakratko sice,ale chodi. Zdoverila som sa mojej kamaratke. Ze ked mi povedal to o tej inej zene-stretnuti,tak som sa az rozplakala. Prislo mi to luto. Vsetko. Lebo som si myslela,ze som nasla konecne dobreho muza pre vztah. Paci sa mi. Je mi s nim dobre. A ta moja kamaratka mu vcera napisala. Cez tu siet. Najskor nic. Ale dnes jej odpisal. Ona mu poslala spravu-ahoj.Chces si so mnou pisat? A on jej dnes odpisal-ahoj.Rad si budem s tebou pisat.
Neviem,co mam robit. Trapi ma to. Pozname sa zatial len par tyzdnov,mame sa teraz stretnu treti raz,ale pacil sa mi povahovo,nazormi na zivot,aj ako muz. A teraz mam o nom pochybnosti,ci dokaze byt verny,ci ma o mna vazny a seriozny zaujem? Neviem,co mam robit.
Co mam robit?
ANGEL-DEMON, neber to prosím ako nejaký útok na teba, ale mám pocit, že buď si si poriadne neprečítala všetky príspevky od kelovej, alebo si celkom nepochopila tú pointu, podobne ako aj niektorí iní.
Ja to skúsim načrtnúť trochu inak. Spoznám ženu, na nete či v reále, to je jedno a stretneme sa párkrát. Nebavíme sa len vo všeobecnej rovine, ako ty s tým tvojim potencionálnym budúcim:). Ja tej žene poviem, že mi je sympatická, že sa mi páči a opýtam sa jej, či by si vedela predstaviť vzťah so mnou, pretože ja by som si to s nou predstaviť vedel. Ona odpovie kladne. Pobozkám ju, napr. Samozrejme, to neznamená, že sme vo vzťahu, alebo nejaký záväzok voči tej žene.
Ale o pár dní na to, sa zoznámim s nejakou inou ženou a ona sa ma opýta, či niekoho mám, či mám nejaký vzťah. Ja jej poviem, že vzťah síce nemám, ale som v kontakte so ženou, s ktorou sa niečo črtá a že sa to môže vyvinúť do vzťahu. A toto tento chlapík nespravil a podľa mňa mal a v tých príspevkoch je to jasne napísané. No neviem, možno som z inej planéty a nepatrím sem, ale mne sa to nezdá seriózne. Ak niečo riešim s nejakou ženou, ktorá mi je sympatická, ktorá sa mi páči, chcel by som s ňou ísť do vzťahu a ona to cíti rovnako, tak aj keď stále v tom vzťahu ešte nie sme, tak nemám potrebu toto isté rozbiehať s ďalšou ženou, resp. s ďalšími ženami. To samozrejme neznamená, že sa s nimi nemôžem zoznamovať, spoznávať ich v tej kamarátskej rovine, pretože ak by mi to náhodou nevyšlo s tou danou ženou, tak to časom môže vyjsť s inou z tých ostatných. Len by som mal mať ten seriózny prístup. Samozrejme, ja chápem, že serióznosť sa už v dnešnej dobe veľmi nenosí.
na chlapov zo socialnych siete pozor :-)
ANGEL-DEMON nieco podobne som zazil aj ja :D spoznaval som sa s jednou babou pred par rokmi.. no napisem "babou", ona mala vtedy asi 22-23, ja tak 26. Viem, ze som bol uplne jej typ, to sa proste dalo vidiet.. ked sme sa niekde stretli, bola hotova, ledva hovorila a cervenala sa jak rak. Cize komunikativnost "nazivo" nula bodov. Ale pre zmenu na facebooku bola az natolko iniciativna, ze mi neustale pisala, vzdy si nasla nejaky dovod. A tam vedela aj hodiny komunikovat. Az to po nejakom case zaslo az tak daleko, ze ma sprdla, lebo som si "dovolil" jej neodpisat. Kedze mam fb aj v mobile (prirodzene) a aj pc vela zapnute a nemal som naozaj cas, tak som jej odpisal "az" o cca hodinu neskor. Spravila uplnu tiradu, ze urcite ju "podvadzam", ze si pisem s inou atd, pritom sme spolu nechodili, ale v jej svete to mozno tak bolo, neviem. Tak som ju poslal do p-cka, az natolko ma vytocila, aj ked to nemam vo zvyku :D
prečo si stále myslíme, že ľudia čo nás nepoznajú vedia najlepšie, čo máme robiť?
a čo? písať si môže s kým chce... toto mi pripomenulo jedneho mojho ako ho nazvat byvaly potencionálny budúci :-D
1X sme sa stretli, mali sme sa o čom baviť, niekolko hodin sme sa rozprávali bolo mi s nim dobre, 36 ročný, rozvedeny, 2 deti...človek čaká že m rozum.. 1X som sa s ním stretla! a po tom čo sme si nejaky čas písali,..samozrejme dali sme sa aj na FB do priatelstva,..kde mam kamosky kamosov.. na pokeci som prihlasena stale aj ked tam nie som, casto aj doma nie som, bývam sama nemam dovod vypinať pc, občas zabudnem aj vypnut net, pokec.. no a už mi robil scény cez rp..že s kym si vypisujem do rana do 2,.. a kamo ake smajliky posielam na FB... akože to čo má byť?!! nedal si vysvetliť... pre mna je normalne ze v komente ale robia to aj iní ludia, ze na FB poslem smajlika pusinku kamoske, kamosovi..len tak... a nikto mi nebude za to robiť 2 týždne scény dokola... viac som sa s ním nestretla,..v momente sa mi sprotivil
@ Ovečka, ak nechceš rýpať, tak NErýp!!! Niečo alebo niektoTi chýba? Nikto Ťa nemiluje, nikto Ťa nemá rád? Nemá rád tak ako ja? Tak už sa nehnevaj, láska moja! : D A ja som to prvé!!!
www.youtube.com
@ Ad1a, ; )
@ Kelová, dopraj tomu čas a využi rady, kt. tu máš! A uvidíš...
Ovecka) a odkedy vlastne zacina vztah dvox ludi? - ked si obaja povedia odsuhlasia ze hej mame uz odteraz vztah? :D Alebo az ked sa spolu vyspia, ci od francuzakov, od zasnub svadby, od kolkeho vlastne stretnutia?) Lebo aj tu najdes temy ze sa dvaja hned pri prvom stretku vyspia aj potom zas a zaas a nie je z toho nic))
inak nechcem rypat ale ak to vzdy takto riesis tak sa nedivim ze si v 35 nezadana... fakt este spolu nechodite a ty uz ziarlis
co vam sibe? stretli sa len dvakrat.. pravdepodobne k nicomu nedoslo tak je normalne ze lovi dalej... ak sa daju dokopy a on napr pristupy na stretnutie s inou tak tam uz je to o inom ale toto je uplne normalne...
Dobry den. Dakujem vam za vase reakcie. A stretnut sme sa uz stretli. Teraz sa mame stretnut treti raz. Kedze som teraz odcestovana dalej,tak su to hodinove stretnutia,aj poldnove. Keby sme si len pisali,tak je to o inom. Boli vsak stretnutia,boli bozky. Mozno pre niekoho nic. Ja toto vsak bezne s inymi nerobim.