Co mam robit?

Príspevok v téme: Co mam robit?
kelova

Dobry den. Spoznala som na jednej socialnej sieti muza,ktory mi bol hned odzaciatku sympaticky. Ja jemu rovnako. Dlhsie sme si spolu najskor pisali,potom sme si vymenili telefonne cisla. Stretli sme sa doteraz dva razy. Piseme si denne,volavame si. Mame sa znova stretnut. Obaja mame 35.rokov. On je bez partnerky 3.roky. Ja som bez partnera 4.roky. Minule mi ani neviem preco napisal,ze si s jednou slecnou pise uz dlhy cas. Este predtym,nez spoznal mna. Pisal mi o nej,ako ho klame a zavadza ho. Ze mu tvrdila,ze je sama,namotavala ho,potom ked sa mali uz stretnut,tak z jej strany nasledovali same vyhovorky,klamstva. Ze uz si zrovna niekoho nasla,je zadana,a podobne. On vedel o nej celu pravdu,pozna ju z reality,iba bol zvedavy,kam az daleko chce svojimi klamstvami zajst. Ze nemal zaujem sa s nou osobne stretnut. Ani nema o nu ako o zenu,zaujem. Napisal mi,ze medzi nami je to uplne inak. A ze citil potrebu,mi o tom vsetkom napisat. No a ako mi to napisal,zacala som mat pochybnosti. Lebo ked sme sa uz stretli,a obaja mame o seba zaujem,rozpravali sme sa o vztahu ohladne nas dvoch,ja som na tu socialnu siet prestala chodit. No ked mi napisal o tej zene,o stretnuti,zacali vo mne rast pochybnosti. Tak som si zacala vsimat,ako casto tam chodi. On tam chodi denne. Nakratko sice,ale chodi. Zdoverila som sa mojej kamaratke. Ze ked mi povedal to o tej inej zene-stretnuti,tak som sa az rozplakala. Prislo mi to luto. Vsetko. Lebo som si myslela,ze som nasla konecne dobreho muza pre vztah. Paci sa mi. Je mi s nim dobre. A ta moja kamaratka mu vcera napisala. Cez tu siet. Najskor nic. Ale dnes jej odpisal. Ona mu poslala spravu-ahoj.Chces si so mnou pisat? A on jej dnes odpisal-ahoj.Rad si budem s tebou pisat.
Neviem,co mam robit. Trapi ma to. Pozname sa zatial len par tyzdnov,mame sa teraz stretnu treti raz,ale pacil sa mi povahovo,nazormi na zivot,aj ako muz. A teraz mam o nom pochybnosti,ci dokaze byt verny,ci ma o mna vazny a seriozny zaujem? Neviem,co mam robit.

Prezyvka055

Este sa ani nepoznate ani ste sa nevidili a uz do neho drbes ze s niekym pise :D :D :D no tak si pise, ved je slobodny clovek.

bagration

nazorchlapa
je to presne tak.. najlepsie je osobne sa spoznat s clovekom, chodit spolu vela von, mat dobre vztahy.. nehovorim, aj si pisat a volat, ale je najlepsie cloveka najprv osobne spoznat. Lebo ak ta niekto neznamy oslovi "nechces si pisat?" to casto nevesti nic dobre. Moze to znamenat aj to, ze pre toho cloveka je to len zabavka, alebo proste v realnom zivote nema na to, aby nejaku oslovil "nazivo". Alebo to moze znamenat aj to, ze si naozaj chce len nezavazne si pisat. Vtedy je predsa len vyssia sanca na to, ze clovek natrafi na podvodnika.

nazorchlapa

kelova.........

V dnesnej dobe a od isteho veku, ked clovek pretrha rozne kontakty, byva casto problem najst si partnera/partnerku. Zeny maju vela napadnikov, ale muz sa musi snazit podstatne viac. Druha vec je kvalita napadnikov/napadnicok. Niekto to robi tak, ze si zacne s niekym pisat a snazi sa o toho cloveka. Lenze prilisna snaha je citit a tak povacsine dostane kosom i ked umysly moze mat dobre.

Ale da sa to robit aj inak, s vacsim uspechom. Clovek komunikuje s viacerymi partnermi/partnerkami a neupina sa na jedneho. Je uprimny, povie o tom. Nic sa nedeje, pokial s tymi ludmi nic nema. Ale po case si mozu najst dvaja ludia k sebe cestu a vytvorit vztah. Tento sposob je omnoho rychlejsi, ako ten prvy. V prvom hladas vztah a tlacis na pilu. V druhom hladas ludi, kamaratov/kamaratky a s vacsim poctom ludi je vacsia sanca na najdenie si vztahu, kompatiblity, atd. Kamaratsvo sa moze zmenit na viac a potom uz nepotrebuje hladat, ked nasiel. Sam som volakedy dlhe roky fungoval prvym systemom a nedarilo sa. Potom mi niekto poradil druhy system - sice sa mi to tak nepacilo, ale skusil som sa odosobnit. Nehladal som partnerku, aj ked som dufal. Spoznal som viacero zien /ale nic som s nimi nemal/. Az jedna, ktora chcela byt iba kamaratka, suhlasil som, ze ostaneme iba kamarati. No a onedlho bol z kamaratstva vztah, ked sme sa blizsie spoznali. Hovorili sme si, kto bol na akom rande a ako to dopadlo. Ani sme nevedeli, ako sme sa zblizili. To je vsak ta lahsia cast. Ovela tazsie je na vztahu pracovat stale.

adr1a.

Ahoj kelova. Velmi ma to mrzi a myslim si to iste co uz bolo napisane nizsie, ze je aj lepsie ze uz aspon vies co je zac, nez keby si sa neskor mala sklamat este viac a bolelo by ta to vacsmi nez teraz.
Mozno by si sa mala o tomto celom s nim este osobne porozpravat, ked sa spolu stretnete. Chces sa s nim este vobec stretmut? Tym rozhovorom nemas co stratit. Ujasnis si to, aby si sa mohla pohnut vpred. Vsetko dobre ti prajem

bagration

kelova
je to taky typicky "veriaci" akych su na Slovensku mraky.. vacsinou prave ti "najzboznejsi" su ti najviac skazeni a zli ludia :)

kelova

Dakujem vam. Mozno som na smiech,ze kolko mam rokov,a aka som naivna. Ja som mala za cely zivot dva vazne vztahy. On mi bol sympaticky,tiez je veriaci,myslela som,ze po 4.rokoch konecne niekto fajn. Ked sa ho kamaratka opytala,aku zenu hlada,napisal jej,ze slusnu..
Ja som az prilis uprimna.Cestna. Naco sa ma pytal,odpovedala som mu vzdy uprimne. O sebe tvrdil,ze tiez neklame a je uprimny.
Ja viem,ze sme nemali este oficialny vztah. Nechapem,naco sa ma pytal-ze ci si viem predstavit seba a jeho vo vztahu,naco mi vola,pise,chce sa stretnut. Viezol ma domov skoro 180km. Kupoval si dialnicnu znamku. Kupoval mi drahu bonbonieru,pozyval ma jest. Vraj sa mu pacim,som uzasna,zabavna,mila. Naozaj tomu nerozumiem a boli ma to. Aj ked bolo vidiet,ze ho pritahujem,vobec sa o nic nepokusal,bol slusny

Janno82

kelova, mrzí ma to a chápem ťa, že je ti na nič. V podobnej situácií by som sa cítil rovnako na nič a sklamaný. Ale ako ti to už nižšie napísal bagration, aspoň teraz vieš, na čom si a ušetrila si si podstatne väčšie sklamanie, ktoré by zrejme prišlo neskôr. Je vidieť, že tento chlap si vážny vzťah nehľadá, iba sa so ženami hrá.

kelova

Janno82,ahoj. Kamaratka bola teraz vecer na tej sieti,on tiez a napisal jej,ci si spolu popisu? Ona ma uvedene v profile,ze ma vaznu znamost. Pytal sa jej,preco si chce s nim pisat,ked ma vaznu znamost? Ona mu odpisala,ze vaznu znamost ma,ze s nim si chce len pisat. Suhlasil,ale ze mu to pojde tazsie,ked vie,ze je zadana. Ona tam ma svoju fotografiu,je velmi pekna.
No a kamaratka sa ho zacala pytat. Spytala sa ho,ci niekoho ma-znamost? Napisal jej,ze nie. Pytala sa ho,ci si hlada priatelku? Napisal jej,ze ano. Potom sa ho pytala,aku zenu hlada,ake zeny sa mu pacia? Proste ho poriadne otazkami vyspovedala. A posielala mi skopirovane ich spravy,celu komunikaciu. Je mi nanic..