Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nadávky od priateľa!!

Príspevok v téme: Nadávky od priateľa!!
Titiana

S priateľom som 4roky ja mám 19 a on 21. Včera sme boli u priateľa doma a začal mať nervy lebo jedna akcia na ktorú sme mali ísť mu nevyšla tak začal byť nervózny na každeho nadával že vždy všetko menia.No lenže potom prišla jeho mama a keď sa ho spýtala,že čo mu je.. povedal Laure jebe lebo nejde jej kamaratka na tú akciu a jej sa zrútil celý svet.Všetko to hodil že ja som ho vytočila.A potom mi začal pred jeho MAMOU vykrikovať že som spuchnutá piča a jeho mama najprv sa robila že to nepočuje a keď povedal že sa mám pojebať,že mám isť do piče tak potom mu len povedala nech sa mi ospravedlní a on že nemá dôvod že ja som ta najväčšia piča na svete akú pozná. No mala som dosť,pisala som mojej mamine spravu nech pride pre mna a v tom si sadol ku mne a jaj láska moja prepáč ja som to tak nemyslel a ja som pisala dalej spravu a nevšimala som si ho a v tom jeho mama začala kričať po mne ,že aspoň sa mu kukaj do oči keď sa ti ospravelnuje. Ja nechápem,sú normálny? Veď toto nieje.normálne?? Ja vlastne ani neviem načo som sem písala,len som sa potrebovala vyrozprávať lebo sa to hanbím aj povedať niekomu.

Laurora

Tatiana, s takymto chlapom si znicis zivot a nebudes nikdy stastna. Uz len to, ze je jedinacik robi vela...samozrejme su vynimky, ale vela jedninacikov je rozmaznanych, lebo im rodicia dovolili vzdy vela...kricat na mamu?? to kde sme? tak ako k mame sa bude spravat k tebe a bude to uz len horsie a horsie... a nadavat ti, ze si pi*a to co je toto?? Ja byt mama a syn povie nieco take priatelke, pridem k nemu a dam mu taku facku, ze mu stena da dalsiu. A je mi jedno ci je dospely alebo nie.... nevychovane decko hlupe. A ty nebud naivka a skonci to kym je este cas...

celebrita facebooková

Angel demon, úplne super príspevok, ako všetky, velikánska pochvala a máš úplne vo všetkom pravdu. Ja síce moc temperamentná nie som, ale s takýmto typom intrigána, čo si dovolí drzo predo mnou o mne klamať iným a ešte sa v tom vyžívať, som sa už tiež stretla a nie raz, uraziť nechcem a konflitky vyvolávať tiež nechcem a keď už si neviem otvoriť hubu, tak si zlého človeka aspoň len vymažem zo života, lebo keby som si ho z toho života nevymazala, tak by ako odmenu odo mňa za všetky klamstvá očakával snáď asi ručiteľstvo na hypotéku, tak to už asi vyzerá. Neskutočné, akú až ľudia dokážu mať drzosť, toto by som nestrpela od frajera. Keby mi to urobil, ešte v ten deň by som mala zmenené telefónne číslo a na ulici sa radšej od neho odvrátiť, ako sa pozdraviť a nepoznáme sa už viac. Asi tak. Sú veci, ktoré sa proste odpustiť nedajú a kto si na mňa dovoľuje, nech sa nečuduje, že sa mu vyhýbam ako čert krížu a nedokážem sa naňho už viac ani len pekne usmiať, ale už iba pohľadom plným nenávisti pozrieť. Na tvojom mieste volím jednoznačný definitívny rozchod. Od tohto ešte aj nevera je menšie zlo. Podľa mňa. Jednému páru som raz v určitej veci veľmi pomohla. Za odmenu na mňa kydajú po meste také intrigy, že sa mi z toho žalúdok dvíha. Keby sa im to aspoň len chcelo od osudu minimálne 1000 násobne vrátiť, na to často intenzívne myslím.

denisaf.

angel-demon ma uplnu pravdu spravila by som to iste preboha ako mozes vydrzat s takym clovekom? ved to nema uctu k nikomu...

ANGEL-DEMON

ked ti povedal že maš ist do piče... mala si sa zdvyhnuť a povedať "ok"
tresla by som dvermi a zbohom! skončili sme...
nemá k tebe žiadnu uctu... a toto je len zaciatok, ked s nim neskonciš bude ta ponizovat aj dalej... na verejnosti, v buducnosti pred detmi..
akoze neviem na čo su ludia v takychto vztahoch...
ja som príliš temperamentná na to aby som strpela niečo take keby mi chlap povedal.. by som mu papulu rozbila! nech s tak bavi so svojimi kamošmi v krčme ale nie so mnou! vyžadujem od chlapa uctu k zene..!
moj brat s frajerkou tí tiež sa bijú nadavaju si...tiez nechapem na čo su spolu...teda od nej viem na čo je s nim uplne ju financuje , vydrzaiva ju.. tak je na nom nalepena ako ploštica.. chodí do skoly, veci jej kupuje, riť jej navaza na aute...u neho spí, u rodičov, umyva sa, perie, žerie,...a ju to nestojí ani korunu, už 3 roky.. no to je už ina tema...

Sevrin

Si príliš mladá, aby si sa viazala na toho jedného chuja. Inak sa to nazvať nedá. Ak máš pochybnosti o tom vzťahu, tak neváhaj a ukonči to. On je tiež ešte mladý sopliak.