S priateľom som 4roky ja mám 19 a on 21. Včera sme boli u priateľa doma a začal mať nervy lebo jedna akcia na ktorú sme mali ísť mu nevyšla tak začal byť nervózny na každeho nadával že vždy všetko menia.No lenže potom prišla jeho mama a keď sa ho spýtala,že čo mu je.. povedal Laure jebe lebo nejde jej kamaratka na tú akciu a jej sa zrútil celý svet.Všetko to hodil že ja som ho vytočila.A potom mi začal pred jeho MAMOU vykrikovať že som spuchnutá piča a jeho mama najprv sa robila že to nepočuje a keď povedal že sa mám pojebať,že mám isť do piče tak potom mu len povedala nech sa mi ospravedlní a on že nemá dôvod že ja som ta najväčšia piča na svete akú pozná. No mala som dosť,pisala som mojej mamine spravu nech pride pre mna a v tom si sadol ku mne a jaj láska moja prepáč ja som to tak nemyslel a ja som pisala dalej spravu a nevšimala som si ho a v tom jeho mama začala kričať po mne ,že aspoň sa mu kukaj do oči keď sa ti ospravelnuje. Ja nechápem,sú normálny? Veď toto nieje.normálne?? Ja vlastne ani neviem načo som sem písala,len som sa potrebovala vyrozprávať lebo sa to hanbím aj povedať niekomu.
Nadávky od priateľa!!
akoze ne ze by to bola tragedia co sa stalo ale ver tomu ze je to jeho povaha ktora sa tazko meni a taketo histericke zachvaty sa budu opakovat...
Nie, nie su normalni. Dufam, ze sebou nenechas takto zametat a posles ho niekam. Frajer ti nema co nadavat a jeho matka po tebe kricat, ked nemaju dovod. Oni budu obaja nejaki vadni.