S priateľom som 4roky ja mám 19 a on 21. Včera sme boli u priateľa doma a začal mať nervy lebo jedna akcia na ktorú sme mali ísť mu nevyšla tak začal byť nervózny na každeho nadával že vždy všetko menia.No lenže potom prišla jeho mama a keď sa ho spýtala,že čo mu je.. povedal Laure jebe lebo nejde jej kamaratka na tú akciu a jej sa zrútil celý svet.Všetko to hodil že ja som ho vytočila.A potom mi začal pred jeho MAMOU vykrikovať že som spuchnutá piča a jeho mama najprv sa robila že to nepočuje a keď povedal že sa mám pojebať,že mám isť do piče tak potom mu len povedala nech sa mi ospravedlní a on že nemá dôvod že ja som ta najväčšia piča na svete akú pozná. No mala som dosť,pisala som mojej mamine spravu nech pride pre mna a v tom si sadol ku mne a jaj láska moja prepáč ja som to tak nemyslel a ja som pisala dalej spravu a nevšimala som si ho a v tom jeho mama začala kričať po mne ,že aspoň sa mu kukaj do oči keď sa ti ospravelnuje. Ja nechápem,sú normálny? Veď toto nieje.normálne?? Ja vlastne ani neviem načo som sem písala,len som sa potrebovala vyrozprávať lebo sa to hanbím aj povedať niekomu.
Nadávky od priateľa!!
Len raz a by išol ;-)
tak týmto pádom by chlapec u mňa skončil.
Ja ti mozem poradit z vlastnej skusenosti. Taky muz co ti nadava a je hystericky sa nezmeni. Bude ti nadavat aj pred dietatom, dieta sa na zaklade toho bude k tebe spravat zle abude pouzivat jeho slova na teba. Takze za mňa, akokolvek ho lubis, nenechaj sa zalsepit laskou a sladkymi recickami, kto miluje, sa takto nesprava. Takže najdi silu a rozid sa s nim, ak teda nechces trpiet. A ak chces mathodnotu pred vlastnymi detmi. Lebo toto sa bude opakovat a stale častejšie.
ovecka, ale ona nepovedala, ze sa jej ma ospravedlnit. on sa jej uz ospravedlnovat, ona ho ignorovala a mama na nu skrikla, ze nech sa mu do oci pozera ked sa jej ospravedlnuje.
no hysteéria u frajera sa dá ospravedlniť, no nadávky a takéto otrasné nie. to je príšerné.
mala by si to prehodnotiť, ale jedna vec ti poviem z vllastnej skúsenosti, ktorú zažívam, že KED SI TO DOVOLIL RAZ, DOVOLI SI TO AJ DRUHYKRAT AJ STYKRAT vzdy, ked bude príležitosť ti povie, ti jebe alebo že si piča,a ešte k tomu aj ked sa ofučíš,alebo mu budeš dohovártať, tak on ti povie, že čo riešiš, že to sú bežné slová, že on ich používa bežné, že normálne je to to isté,ako krava a že jeho to nezaujíma. taký je prístup chlapov, alebo teda aspon ja mám takú skúsenosť. je jedno,či to bola hysteria, či hnev čo z neho hovorili, ale zvaliť na teba takúto vec a ešte aj povedať bezdovodne, že si piča opuchla, to je čo akože za prejav ? si mu mala dať facku.za také jednanie..
toto sa naozaj nerobí.
ak ti nevadia nadávky, a takéto ponižovanie-ostan s ním.
no vedz že toto neni poslednýkrát, čo ti takto otrasne povedal.
môj chlap mi tiež ked mi raz povedal, že som jeblá, tak som skoro odpadla, potom povedal, že už nebude a neviem čo, a zase to isté, pri akejkolvek hádke mi nemá problém mi povedať, že mi jebe alebo že som sprostá, alebo že som neviem aká, také prívlastky ani nepoznám. a dokonca raz mi povedal, že som piča.ako tebe...(pred rokom) čakám, kedy to povie ešte raz ale potom už úplne skončil.
to "jebe " v hádke ešte občasne pochopím, niekedy sme naozaj vytočení príliš, ale tiež sa mi to nelubi, no aj ja jemu poviem dobre teda, po tom..
no hentaké nadávky už nestrpím...piča mi povedal prvy aj poslednykrat, to som mu garantovala.tak snááááááááád sa umúdri, asi mam svätu trpezlivosť pri nom, ale jedna vec vážne: nenechaj si toto, toto sú už hrubé urážky.
Titiana ked povie ze sa jej ma ospravedlnit tak sa jej zastala... kludne ich mohla nechat hadat sa a nepovedat nic
Jeho mama nedržala stranu nikomu. Snažila sa robiť akože tam nieje. Ale keď je nejaký problém tak je na jeho strane je jedináčik a tak to aj vyzerá.Ja by som si v živote nedovolila pred rodičmi takto hovoriť a on kričal aj na mamu nie len na mňa len mne tie nadávky povedal. Na začiatku vztahu mi povedal že som pi*a a teraz po 3rokoch toto?.Ja na takéto niesom zvyknutá mne rodičia nenadávajú. A dosť ma to zaskočilo. Ked mi teraz takto hovori čo bude o pár rokov???
Filip TT ja som to pochopil tak ze ona sa zastala jej...
Skonči to. Okamžite.
hm...svokra drzi stranu synovi - to nie je dobre. Mala bud syna brzdit alebo to nechat cele na vas.
Syn ju do tej hadky zapojil tym ze jej to "vysvetlil". Mal povedat nieco neutralne alebo poziadat mamu nech vas necha osamote. On s podporou mamy pocital a pytal si ju.
Velmi zle.....