Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MBTI zoznamka

ENTP

Zoznamku som síce nevidel ale na FB sú MBTI fóra, ak sa tam náhodou nezoznámite tak je to minimálne zaujímavé ENTP Tíno. PS.. K entp sa hodí ok INTJ INFP ja mám za ženu ESTJ ale určite by som neroschodil žiadne INFJ... ale nikdy nehovor nikdy :)

Karkulienka2

Ahojte, ja som sa dočítala, že protiklady sa priťahujú, pričom by mali mať rovnaký druh vnímania :) Ja som ENTP, takže by môj ideálny partner mal byť INFJ prípadne INTJ a kedže ich je málo, tak neviem kde ich vyhrabem :D

orol1

Váš osobnostní typ:

INFP – „Empatik Vzácný“

Klidný nekonfliktní introvert s převahou cítění, nepříliš průbojný

5% nas je v populacii zien a 4% muzov

zajtra mi mozno vyjde ine, neviem

pytu

Mikky 20 je uplne v pohode, mas casu a casu a najdes si. Ja by som ti odporucil zacat rozvijat tretiu funkciu a to Fi. Ni a Te mas uz celkom dobre rozvinute, ale na fungovanie s ludmi a tiez najdenie priatelky bude treba Fi. Ono pravdepodobne nikdy nebudes preferovat uplne Fkove dievcata, ale rozvinutie Fi tak velmi mentalne obohati. Zorganizuj nejaku skupinovu aktivitu v oblasti ktora ta bavi. Dnes tie moznosti su, mame internet, zaloz na fb nejaky event a ziskaj ludi ktory by sa pridali. Postupne rozvinies Fi ked budes nuteni viac casu travis s ludmi. A hlavne pochopis svoje citenie kedze Fi je hlavne o tom.