Tabletky Wobenzym?

majina TS

wobenzym ma vzdy pozbiieral po prekonanych chripkach,infekciach,strese,nasadim si ho aspon na mesiac a som fit ,kto neskusil,nech netvrdi opak...inak ja som ho kupovala v nasej lekarni sto kusov za 14eur,naposledy som objednala z ceskej lekarne bella,okolo 90 eur-800 tabliet,oplati sa

agnessca

Ako tak citam SadP tak zrejme tvoj clanok narazil na kamen urazu. Ja ti nebudem nic hovorit. Je to tvoje rozhodnutie, ze ho nevyskusas, len nedavaj tu ludom kaleraby o tom ako za lacnejsi peniaz zozenu nieco ucinnejsie. Sam vies, ze to nie je pravda :)

nikola.stein

SadP ...lebo som múdry... toto si myslel akože seriózne vážne? Vidieť, že argumenty zrejme dochádzajú. Nesúď niečo, s čím nemáš vlastné skúsenosti. Ak by si mal zlé skúsenosti, že by ti nepomohol alebo neviem čo tak tvoju reakciu pochopím. Ale takto? naozaj nechápem..

SadP

adaptogeny.sk

Nemusite mat skusenosti so vsetkym, aby ste vedeli, ze je to hlupost.

Priklad:
Ked mi niekto povie, zjedz hovno, alebo skoc z mosta a rozplesti sa na betone, bez akychkolvek skusenosti viem skonstatovat, ze je to hlupost. Preco? Lebo som mudry. Z rovnakeho dovodu, viem skonstatovat, ze wobenzym je hlupost.

Predsa si nenecham ukradnut peniaze, kvoli tomu, ze niekto si spravil reklamnu kampan a zaplatil studie, a teraz si pyta 3x viac.

klamira

SadP prečo potom píšeš o wobenzyme akoby to bolo niečo zlé a pritom nemáš s ním žiadne skúsenosti?...takéto veci má úplne zarážajú.. podľa mňa je najlepšie keď si sám na sebe vyskúša čo mu zaberie, čo mu pomôže sa vyliečiť. Pri zdravotných problémoch ja osobne na cenu vôbec nepozerám pretože mnohokrát ma výber podľa ceny sklamal.

meri.m

Výživový doplnok nikoho nevyliečil? Rozdiel je len v kategorizácii produktov, prípadne množstve "vedeckých" štúdií, čo nepreukazuje komplexné účinky jedných ani druhých. Btw. Wobeznym bol dlho vedený ako výživový doplnok - vtedy akože nefungoval? Ak niekomu zaberajú iba kategorizované lieky a výživové doplnky rovnakého zloženia nie, je to ilustratívny príklad placebo efektu. :)
Svojho času som bola dosť prekvapená, keď mi na akútny zápal močového mechúra náhodou zabrali pomarančové Tic-Tacy - oveľa rýchlejšie ako predtým antibiotiká. Bohužiaľ, ani niektorí lekári nevedia, že na E. coli môže stačiť vyššia dávka vitamínu C.