Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tabletky Wobenzym?

Maculíík

Dnes sa už naozaj nikomu nedá veriť a s liekmi sa nehodno zabávať. Ja som vo štvrtok kupovala 40 ks balenie wobenzymu za 7,23 eur. Beriem ho už druhý rok po operácii žíl.

1Silvia

Ja na nikoho neútočím a nikoho neohováram, ale napísala som svoj názor ako niekoľko ďalších ľudí.
Som budúca lekárnička, viem, čo sa deje na trhu a aj to viem, že W. sa mnohokrát nesprávne skladuje a predáva sa aj v papierových vrecúškach a kdejako. Takisto spôsobuje oranžové farbivo alergické reakcie a všeličo iné. Súčasťou by mal byť návod na použitie.

ferihitka

silvia čo tym chces povedať ? za 9 € som kúpila IBA 40 tabletiek ! nič si nevymýšľam a preboha nikoho nepresviedčam, ale chcela by som aspon polku penazí späť. pre mna,ako pre študentku, ktorá si musí sama kupovať potom iné lieky je skoro 10 € dosť! a kedže mínam mesačne na lieky 50 €, to je pre mňa staršne veľa, kedže nezarábam. a wobenzym bol krok mimo- pretože mi robil zle, mám alergicke reakcie po ňom. nie je to žiadny šmejd, pretože je kupovaný vv lekárni ! mám aj účet od neho...a okrem toho tovar sa dá vrátiť, ak by sa niekomu predsa nepáčil,i ked nemá prečo, kedže je kupovaný týžden aj čosi a je nový a zabalený ! ešte k tomu aj...takéto ohovoránie mojej osoby nie je na mieste, že tu s niečím kupčím, alebo čo! chcem sa toho iba "zbaviť ",,lebo mi to robí zle,a chcem niekomu pomôcť. nič viac.
keby som mala vo svojom okolí dakoho, kto to bere jemu to dám,ale žiaľ nepoznám takého.

1Silvia

Nechcem sa miešať do obchodu, ale určite by som cez net nekupovala lieky. Dnes sa už falšuje všetko, takže nemáš záruku, že kúpiš to, čo Ti ponúkajú. Ja som už videla W. aj v papierových sáčkoch, popritom sa predáva riadne balený v krabičke, síce nie po 20 ks. Kde máš záruku, že to nie je nejaký šmejd a nedostaneš alergickú reakciu a ani nebudeš vedieť načo. 9 eur je veľmi lacný peniaz za W. a myslím, že prísť o 9 eur nie je nič mimoriadne, to by zakladateľka predýchala.

ferihitka

klara ano,predávam stále, ešte nikto ich nekupil odo mna.

tak ja uz uzivam profizym...snad mi pomáha, pretoze je nekrestansky drahy..a neverím moc inym vyrobcom a liekom, co nie su na nasom trhu...

Zuzana_C

Wobenzym sú výborné lieky, ale je tam dosť vysoké dávkovanie, začína sa 10 tbl., trikrát denne a po pár mesiacoch sa prechádza na nižšie dávkovanie. Ja som ho užívala vyše 2 rokov, mala som problémy s uzlinami. Mne tiež núkali náhradu, ale ani jeden sa nevyrovná W.. Ja som ho užívala už dvakrát, prvýkrát niečo cez 4 mesiace a teraz 2 roky.

SadP

Neviem ako vam to mam napisat, ale davkovanie je vo vacsine pripadov 15-30 tabliet denne... ne fakt si nerobim srandu:

www.wobenzym.sk

to chcete platit 9 eur za 1-2 dni brania enzymov?

Kupte si toto radsej:
www.amazon.com

To mate za 30$ tak na 1-2 mesiace, staci brat 2-4 tablety. (1 tabletu po jedle 2x denne, a 2 nalacno)

K tomu este nejaky supersilny bromelain
www.amazon.com
Toho tak 2 tablety denne.

ferihitka

igork všetko ak chces ti poviem, aj dávkovanie aj na kolko to je....a kontaktuj ma mailom
lauritkatinka@gmail.com

tam ti všetko poviem, za kolko ho dávam, aj kolko tabletiek sa ma brať a ako na čo.

nie je to "ziadny podfuk" alebo co,ale mam s tym skusenosti.pomáha to. ale ja to nemozem brat.

MAGDAlena500

Ja wobenzym uzivam kvoli tlmeniu zápaul a otoku a pre rychlejsie hojenie po operacii kolena. Mozem odporucat, velmi mi pomaha