Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tabletky Wobenzym?

nikola.stein

SadP lenže je rozdiel brať lacné výživové doplnky, ktoré tožvie koľko enzýmov obsahujú a ako sú spracované a je rozdiel brať lieky, ktoré sú priamo na liečbu určené. Nemôžeš výživový doplnok porovnávať s liekom. Výživový doplnok ešte nikoho v živote nevyliečil ;)

SadP

Najhorsie na nom je, ze za tu cenu si poriadite celu skalu ucinnych doplnkov vyzivy, ktore spravia niekolkonasobne viac, nez wobenzym.

Vacsinou stoji jeho uzivanie takych 40-50 eur mesacne. Za 50 eur mate celu skalu ucinnych doplnkov od a po z, pokial sa teda vyznate.

Ad ucinnost enzymov od inych vyrobcov... velke americke firmy na doplnky uz davno predbehli wobenzym co sa tyka kvality, aj obsahuju sirokospektralne enzymi, a za ovela nizsie ceny, ako som tu demonstroval. Proste ludia su klamani a oblbovani za ucelom zisku, az to nieje pekne.

Za 20 eur by som radsej bral serapeptazu, a tie enzymi co som spomenul, aj bromelin. A este by mi ostalo dalsich 20 eur na ine doplnky, co spravi ovela viac, nez wobenzym. Ale jasne... spravit monopol na nieco v lekarni, a urobit megakampan, je vzdy dobry biznis. A ako vidno, ludia to stale hltaju,

Kaťuš_001

Úprimne povedané, nechápem reakcie zakladateľky tejto témy. Ľudia sem píšu názory, nikto na ňu osobne neútočil a jediný, kto útočí je ona. Však, o.k., ak sa niekto rozhodne za kúpu, tak je to jeho vec, ale padli tu názory, ktoré boli užitočné a slúžia pre ľudí, keďže je to tak, ako aj písal Maculíík, že dnes je už riziko zobrať čokoľvek.
Ja som Wobenzyn užívala viac ako 6 mesiacov, mala som oslabenú imunitu a kupovala som si Wobenzyn v lekárni a veru mala som problém, lebo už bol automaticky rozdelený do papierových sáčkov. Okrem toho mali len mega veľké balenie za necelých 100 eur, menšie nie, takže som za tým chodila aj pol dňa. Je to výborný liek, ale zase nie na všetko a dosť ťažký na žalúdok, čo som počula od viacerých. Mne doriadil trávenie, takže preto ho už neužívam a ešte mnohí aj pribrali od neho.

ferihitka

maculik akože už tu toho mam dost..
pokial si myslite, ze klamem, a som ho kupila za 9 € tak je to vasa vec vysostne, nezaujíma ma to, asi teda viem,kolko mA STAL a mam blok,co ho mam odfotit ? a pokial nechcete kupiť tak sem nepiste blbe komentáre a nespochybnujte moja slova a peniaze, ktoré som do toho dala.dakujem

kýčera no konečne aspon niekto zmysluplny a normalny koment napísal....

Kýčera

@ Ceny liekov a doplnkov sa v jednotlivých lekárňach aj v tom istom meste líšia. Osobne som videla, ako lekárnička vyšla v ústrety zákazníkovi, kt. nemal toľko peňazí, aby si kúpil to najväčšie a najvýhodnejšie balenie a odsypala mu do papierového vrecúška toľko Wobenzymu, koľko si mohol dovoliť. Keď videla môj pohľad, tak mi začala vysvetľovať, že je to dlhodobý a spoľahlivý zákazník, kt. sa snaží takto pomôcť, vzhľadom na jeho finančnú situáciu. Ja som jej gesto ocenila.

@ Tak ako iné lieky a doplnky, tak aj tento enzým spúšťa nežiaduce účinky a alergické reakcie pri precitlivenosti na účinné alebo pomocné látky. A jeho užívaniu by sa mali vyhnúť aj ľudia, u kt. je zistená neznášanlivosť cukrov.

Maculíík

Bežne sa predáva za 7, dokonca aj 6 eur. Beriem ho dlhodobo, takže ceny mám zmapované.
Neviem inak odkiaľ beriete, že vám niekto napísal, že z toho bude prášok, ale to čo napísala sem tá slečna je 100% pravda, aj ja som už videla predávať Wobenzym v papierových sáčkoch a vo fľaškách, ale to, že predávate prášok vám určite nenapísala.

ferihitka

silvia nikto ti neberie tvoj názor, ani to, že budeš farmaceutka, božechrán, ale sú ešte stále na svete normálni ludia,ako ja, ktorí normálne to predávajú a dobre skladajú a nie je ztoho práášok ježisi...

tak to máte šťastie, že ste ho kupili Wobenzym za 7 eur.ja za 9,asi sa cena lidi od lekární,asi som mala smolu

Ludka27

Ja som si teraz kupila W 200 tabletiek za 33libier zacinam brat od zajtra 4 krat denne po 3 tabletky tak uvidime co to somnou urobi :D mam vaginalnu mykozu