ake su pls priznaky mykozy posvy?? ako spoznam ze mam tuto chorobu a co mam urobit pre vyliecenie? diky
Mykoza posvy
ahojte aj mna trapi mykoza uz dlksiu dobu..co si mam dat nato mala som uz aj tabletky od gynekologa ale po case sa to vratilo aktualne beriem wobenzym mam aj krem a stale sa to vracia co mam robit?porate mi
runo, chlamidiu aj kandidu albikans treba vynicit, nie udrzovat nizko dietami.
Na chlamidiu su okrem probiotik dobre sirokospektralne antimikrobialne latky, spminal som viackrat GSE, koloidnu striebornu vodu, extrakt z olivovych listov a ine.
Na kandidu nepomoze nic ine, nez niekolkodenna(3-4 dni) dieta absolutne bez sacharidov, len zeleniny(okrem mrkvy) a kokosovy olej-niekolko lyzic denne.
Kokosovy olej sa lahko vstrebava a da nam plno energie, ale kandida ho nevie pouzit, takze "zvadne" a vlakniny zo zeleniny ju vymietnu von.
Potom treba masove nasadit probiotika, aby ju zatlacili na jej spravne miesto, tj kompletne prec alebo podstatne potlacena.
Pre istotu pokracuj z nizkosacharidovou dietou este aspon tyzden a ber kokosovy olej a probiotika na donicenie zvyskov kandidy a inych premnozenych kvasnych.
Pre Adriku: Adka, skoc do lekarne a kup si mast CANESTEN, ten je ma svrbenie ako vysity. Ver mi, ze po 2 - 3 dnoch ziadne svrbenie a palenie nebudes citit. A skus pouzivat specialne mydla na intimnu hygienu - ja pouzivam LACTACYD, a som spokojna. Ale na ten Canesten sa mozes spolahnut, kedysi mi to davala moja gynekologicka, bravala som aj vseliaje lieky, ale nebola som spokojna. Teraz, co pouzivam to intimne mydlo, ktore tiez vyrovnava kyslom intimnych partii, je super. MAX kazdy druhy rok ma trocha zacnu palit vonkajsie rodidla, ale mast CAnesten mi pomoze za 2 -3 dni. Mozno aj menej. Skus, a uvidis, Mne to vyhovuje. PS. Mala rada, nenos tangace, to vsetko zhorsuje. Radsej prirodnu bavlnu. Aby mohlo telo dychat. Vela stastia.
Ahoj.aj ja mám candidu albicans komplex+ Chlamýdiu pn. držím dietu bez cukru, bielej múky, a droždia.Potrebovala by som radu. Mám pekáč na chleba, ale neviem čo môže nahradiť droždie, ak máte skúsenosti, prosím o pomoc. Ďakujem
Ja som tiež zufala uz niekolko rokov. Aj teraz sedim za pocitacom a nemôzem spat pre svrbenie, ktore neviem zastavit. Mikozu dostavam a uz vôbec neviem z coho. Prvy krat som ju dostala z samponov na telo, odvtedy si umyvam hlavu - vlasy zvlast a telo zvlast. Citliva som i na Lacalut, ten uz tiez nemôzem pouzivat. Jogurt mi uz tiez nezabera, probiotika beriem, ale nepravidelne, s nimi zacnem asi na stalo. A ked idem ku gynekologovi ten najprv zoberie vzorky a pre lieky si mam prist o tyzden....a ja čo mám robiť týžden???????!!!! Vie niekto definitívne riešenie??? Asi by som chcela vela.....Možno kombinácia jogurtu, neparfemovaného mydla, diety, abstinencie, nemilovania????
Mykozu treba preliecit u oboch partnerov.
Na muzovi to tak nevidiet, ale skodi to aj nam
Podľa vlastných skúsenosti zo svrbením viem poradiť: tampón na chvíľu namočiť do bieleho jogurtu/jogurt musí obsahovať živú kultúru/ a zasunúť.Tampón je nutné meniť aspoň 4x denne na umývanie používať Intima /AVON/ funguje to a po pár dňoch to upraví kyslé prostredie v pošve,pocit svrbenia ustúpi po pár minútach čo je v tomto prípade oslobodzujúce.
Poviem vám ako mne pomohol môj gynekológ: Dlhé roky som mala problémy s mykózou, stále som sa preliečovala aj manžel,a znova sa to o mesiac - dva vrátilo, až kým mi lekár neporadil, aby manžel používal kondóm. Odvtedy som mala mykózu len po užívaní antibiotík. Skúste to aspoň na nejaký čas, či to zaberie aj vám.
jaaaaj nemala zacoooo :D
sisulienka: dakovalaaaaaaa velmi pekne :-*