Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mykoza posvy

sisulienka

analy : nie nemusi ist k urologovi staci ak kupis canesten a aj ty by si sa mal tym preliecit. uvidis ustupi to. v lekarni dostat aj cipky proti mykoze je to lepsie ked sa to prelieci cele lebo mozes to mat uz v pokrocilejsom stadiu. Ale asi najistejsie je ist ku gynekologovi a pouzivat neparfumovane mydla na intimnu hygienu mne to velmi pomohlo drzim prsteky pa

analy

ja mam taky podobny problem lenze mna nesvrbi vnutri v posve ale skor ma svrbja pysky a vyok mam sice belsi ale nemam tam hrudky ako vy vravite... tag moze to byt mykoza??
++ ked xcem preljecit partnera ma ist curologovi alebo staci nato njeco v lekarni kupit?? dakovala za radu

kelly3

adriaka:tiez ta trapi ta ista otazka ako mna ci musim navstivit doktora ked mam nejake podozrenie uz si sa pls nieco dozvedela ???ja chcem byt v poriadku ale necem ist ku doktorovi:O(((

Ivka 1

Candida albigans je kvasinka,ktorá žije v našom čreve od narodenia.Telo si za normálneho stavu kontroluje v akom množstve sa vyskytuje.
Problém nastane jej premnožením. Môžu to spôsobiť antibiotika,ktoré zničia vaginálnu mikroflóru.Môžu to spôsobovať aj parfémované
mydlá alebo sprchové gély. Tie narušia kyslé
prostredie v pošve. To nás chráni pred nepriaznivými vplyvmi. Nosenie bielizne z umelých
tkanív tiež nie je vhodné.Priznakmi kandidózy
sú: bolesť pri pohlavnom styku,močení, svrbenie,hustý biely niekedy až hrudkovitý výtok.
Čo teda s kandidózou či už akútnou alebo chronickou ? Lieči sa modernými antimykotikami,či už na vkladanie do pošvy alebo užívanými ústne v tabletkovej forme. Liečiť by sa mal aj
partner. Inak sa už vyliečená pacientka nakazí znovu.

Jedným z nápomocných riešení je aj protikvasinková diéta. Vyradiť z jedálného lístka sladkosti,výrobky z bielej múky,lúpanú ryžu,sladké malinovky. Obmedziť kávu.
Zaradiť by sme mali vo zvýšenej miere jogurty s probiotickou kultúrou / čím menšia trvanlivosť
jogurtu,tým väčšia pravdepodobnosť živých probiotických kultúr/,výrobky z celozrnnej múky,
bylinné nesladené čaje. Účinné je aj zvýšené konzumovnie čerstvej cibule a cesnaku.
Okrem klasických medikamentov existuje aj celý rad produktov na prírodnej báze,ktoré obnovia mikroflóru v pošve a eliminujú aj nepriaznivé účinky chemicky vyrábaných antimykotík.

Veľmi rada poradím účinné produkty na
prírodnej báze,ktoré Vás zbavia candidózy.

janka

PRE EDNU
Priznaky mykozy su svrbenie niekedy az neznesitelne v celom okoli ohambia niekedy aj vo vnutri, palenie, bolesti pri sexe, vytok biely hrudkovity bez aj so zapachom takym rybacim.

janka

Mna mykozy trapia asi 4 roky a opakuju sa asi kazdy treti mesiac cca. snazim sa obmedzovat sladke aj ked je to tazke, nepit alkohol. v antimykotickej diete je povolene iba biele suche vino.
kto bude mat zaujem mozem mu ju poslat. moja adresa je jana753@post.sk
Ked mate gynekologa, ktory vam nevyhovuje, tak ho zmente. ja mam uz tretieho. a som s nim konecne spokojna aj ked mykozy sa mi sem tam objavia hned za nim zajdem. mne osobne najviac zaberaju cipky MAXMIROR a masticka IMACORT.. viem, ze existuje autovakcina pri ktorej zoberu vzorky z posvy, hrdla a nosa a vyrobia specialnu vakcinu. osobne s tym nemam skusenosti.Ta hnusoba co to sposobuje sa vola Candida albicans a ma rada vlhke a teple prostredie, takze kupaliskam by som radila radsej sa vyhybat.
poviem vam som z toho castokrat zufala normalne citim kedy to na mna lezie ale ma aspon trosku utesuje, ze nie som sama. kazdej babe prajem skore uzdravenia a pocas liecby abstinovat.

lagunasa

dobry den. prispievam tu prvy krat tak asi budem troska neohrabana.
nieco cez pol roka ma trapi mykoza pozvy. u gynekologicky som s tym bola len dva krat lebo na druhy krat ma jednoducho odbila. teraz mam ist na preventivnu prehliadku. je mozne ze mi tam zisti ze ta mykoza co tam mam je dost vazna ( lebo fakt je) a bude sa mi venovat viac? alebo ako jej to mam viac naznacit ze ma to fakt trapi a nech sa snazi viac sa starat?
som uz zufala a neviem ako to riesit lebo mam pocit ze ked sa s priatelom istu dobu nemilujeme tak to ustupi. posledne mi na to dala Canesten a cipky neviem uz ake. tie som douzivala a canesten som si kupila uz druhy a natieram si to s tym. myslite ze by som to mala dat natierat aj priatelovi? a ako zistim ze aj on ma mykozu? pytala som sa ho ci ma nejake problemy s tym a tak a on ze nic ale docitala som sa ze nemusia byt ziadne priznaky. tak ako to zistim lebo lekarovi ho zbytocne nechcem tahat a tiez je tazke ho tam dostat.
dalsia otazka: co je to probiotikum? ja viem ze som tu mykozu chytala koli dlhemu uzivaniu antibiotik a nevedela som ze z toho mozem chytit toto.
myslite si ze by som mala prestat uzivat aj antikoncepciu yadine? sladke obmedzujem a snazim sa jest zdravo.
prosim poradte mi. kludne aj na mail.
dakujem.

bejby

ahojte, na mykozu pomaha nejaka dieta, len si newiem spomenut jaka..neviete mi pomoct? mna trapila mikoza asi stvrt roka vkuse, a gynekolog mi newedel pomoct, ale ta dieta mi pomohla tak keby ste vedeli bola by som moc vdacna...dakujem

RNG

V prvom rade si zozen dobre probiotikum, ktore obsahuje minimum tieto kultury:acidophilus, bulgaricus bifidum. Najdes v doplnkovych obchodoch lacnejsie, ako v lekarnach
Zrejme tam nieco je, ale testy to nevedia zistit(mykoplazmy, vitusy...
Dobre probiotikum z mnoho kulturami ti vyrobi hromadu obrannych latok v tele.