Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mykoza posvy

moniicka

Ahojte. Mala som mykozu dva roky- nemohla som sa jej nijako zbaviť, opakovala sa mi rez mesačne.Bolo to už na nevydržanie, ale teraz som už šťastná- nemám ju už tri mesiace. Kúpila som si v lekárni mycomax 150, jednorázovo som užila tú tabletku a z bio obchodu som si kúpila 100% bio kokosový olej, užíva sa na vnútorné aj vonkajšie použitie-má silné antibakteriálne, antivírusové účinky.Je veľmi dobrý aj na suchú pokožku, akné.............Dúfam,že aj Vám pomôže, tak držím palce

mhm

caute, chcem sa vas opytat. pred dvoma mesiacmi som mala priznaky mykozy, bola som aj u gynekologicky, ta mi dala vag. cipky macmiror, ta sa povedat ze pomohli. ale stale to mam zacervenane , ziadne masticky mi na to nepomahaju. myslite ze tam ta mykoza este stale je ked to mam cervene? diky

lurina

ahojte mam problem ktoreho sa po porode nemozem zbavyt mam mikozu a strasne to svrby ..potrebujem dobru radu cim sa to da liecit okrem liekov ..napriklad ako by sa to dalo liecit po domacky...plss

lurina

a neviete mi niekto poradit ako sa robí výplach pošvy koloidným striebrom...??.treba ten roztok čo mám, nejak riediť..?.ak áno tak čím ?...dík..

streptokok-b

Ešte sa chcem spýtať, ako často a v akom pomere by som mala tie výplachy koloidným striebrom alebo GSE opakovať. Môžem namiesto citricidalu použiť kvapky z lekárne citrovital?

petruška

misicka, jednoznacne ti odporucam centrum alternamedica v blave. vselijake babske recepty su len docasne riesenie. tiez som vyskusala a pomohlo len nakratko. ani gynekologicka to nevyriesila, bola som aj na urologii. az liecba v tomto centre urobila konecne vsetkemu koniec. nemas preco odkladat, lebo chronicky problem sa riesi horsie. a narobi vela starosti, ved to nie je iba vonkajsia zalezitost, lezie to na vnutorne organy a to uz nie je sranda.