ake su pls priznaky mykozy posvy?? ako spoznam ze mam tuto chorobu a co mam urobit pre vyliecenie? diky
Mykoza posvy
ako pise rng. mam vsetky tie veci objednane a pri dodrziavani dvojtyzdnovej kury je po mykoze...
Ahojte. Mala som mykozu dva roky- nemohla som sa jej nijako zbaviť, opakovala sa mi rez mesačne.Bolo to už na nevydržanie, ale teraz som už šťastná- nemám ju už tri mesiace. Kúpila som si v lekárni mycomax 150, jednorázovo som užila tú tabletku a z bio obchodu som si kúpila 100% bio kokosový olej, užíva sa na vnútorné aj vonkajšie použitie-má silné antibakteriálne, antivírusové účinky.Je veľmi dobrý aj na suchú pokožku, akné.............Dúfam,že aj Vám pomôže, tak držím palce
a mas aj ostatne priznaky mykozy, ci len to zacervenani?
caute, chcem sa vas opytat. pred dvoma mesiacmi som mala priznaky mykozy, bola som aj u gynekologicky, ta mi dala vag. cipky macmiror, ta sa povedat ze pomohli. ale stale to mam zacervenane , ziadne masticky mi na to nepomahaju. myslite ze tam ta mykoza este stale je ked to mam cervene? diky
naozaj uspesne liecia mykozy v bratislave u doktorky luby albertovej mam informaciu z prvej ruky.
a neviete mi niekto poradit ako sa robí výplach pošvy koloidným striebrom...??.treba ten roztok čo mám, nejak riediť..?.ak áno tak čím ?...dík..
Ešte sa chcem spýtať, ako často a v akom pomere by som mala tie výplachy koloidným striebrom alebo GSE opakovať. Môžem namiesto citricidalu použiť kvapky z lekárne citrovital?
misicka, jednoznacne ti odporucam centrum alternamedica v blave. vselijake babske recepty su len docasne riesenie. tiez som vyskusala a pomohlo len nakratko. ani gynekologicka to nevyriesila, bola som aj na urologii. az liecba v tomto centre urobila konecne vsetkemu koniec. nemas preco odkladat, lebo chronicky problem sa riesi horsie. a narobi vela starosti, ved to nie je iba vonkajsia zalezitost, lezie to na vnutorne organy a to uz nie je sranda.