Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dieťa chce, ale svadbu zatiaľ nie

Príspevok v téme: Dieťa chce, ale svadbu zatiaľ nie
Morielee

ahojte, mám taký "problém", s priateľom sme sa bavili o dieťati a svadbe a dieťa by sme chceli budúci rok a keď som sa ho spýtala, že či to stíhame, lebo chcem najprv dať náš vzťah "naporiadok" keďže už aj spolu bývame. Som zástancom toho, že najprv svadba potom dieťa, ale zaskočil ma tým, že svadbu zatiaľ nie. budem s ním ešte hovoriť na túto tému len nerozumiem tomu prečo chce svadbu odkladať na neurčito, keď už zázemie máme, funguje nám to, obaja pracujeme, ja mám 25, on 31...nerozumiem tomu...do svadby ho nútiť nechcem, ale v tomto som dosť zásadová, ak voľný vzťah, tak žiadne dieťa, ak dieťa a svadba, tak s radosťou.
....a prosím, argument, že načo ti je "papier" je u mňa niečo také ako načo ti je výplata keď máš robotu.
ďakujem za každý názor, radu, pochopenie aj za všetko ostatné :)

Lilyen

všetci tvrdíte, že načo svadba, načo papier....no tomu chlapovi na nič, načo by sa aj ženil keď ma full servis aj bez toho no nie? je iné keď sa na tom obaja dohodnú, ale takto...
ak muž miluje ženu tak by jej mal preukáže toľko úcty, že chcem pred celým svetom vyznať že ty si tá, s ktorou chcem prežiť svoj život, veď preto do toho vzťahu vstupujeme nie? myslím, že svadba dáva aj jednému aj druhému takú istotu v tom, že ma ten druhý neopustí "len tak"...
...už vôbec nerozumiem tomu, že dieťa s priateľkou chce, ale nato aby si ju zobral mu už nie je dosť dobrá či ako?
...celý svet je naopak a takto aj potom vyzerá.

sati25

ahoj tiež mám 25 rokov ale v dnešnej dobe by som sa nevydávala ani za nič na svete... pretože poznám fakt aj veľa prípadov že spolu chodili roky a ako sa zobrali do roka bol rozvod... je to zvláštne ale je to tak :) a ked príde k rozvodu tak veľa ľudí svojho partnera ani nespoznávalo podaktorý by si zo spoločného bytu ešte aj kachličky a podlahu delili na polovicu...

kkkkkk

Stoj si za svojím a hotovo. Ak chce svadbu niekde v budúcnosti a ani nevie povedať v akom časovom horizonte, tak to znamená u muža len jedno - svadba nikdy nebude.

neviem111111

celebrita facebookova - touto cestou by to mohla dosiahnut? no mne tusim oci vypadnu z hlavy... a to by mala aky vyznam taka vydupana a vyprosena svadba?

0vecka

Morielee a na co ti je papier?... ja by som sa napr v zivote neozenil...presvedcilo ma to ze ked je moja zena na materskej tak si zapocitam jej nedanitelnu ciastku a to robi velmi podstatny rozdiel o ktory by sme prisli... inak by som sa tiez v zivote nezenil... robi to len zlobu ak by doslo k rozvodu a ak k rozvodu nepride tak je to aj tak na nic...

akoze podla mna tato snaha zien mat na chlapa papier je velmi iracionalna popripade im ide o peniaze ak by doslo k rozvodu tak mozu chlapa pumpnut...

celebrita facebooková

Tak sa ho spýtaj na dôvod, určite je rozumná diskusia najlepšia cesta, ako to z neho dostať. Asi by mal radšej veľkú svadbu a na takú ešte nemá peniaze. Alebo sa bojí zodpovednosti a necháva si otvorené zadné dvierka. Zahraj naňho romantickú pipku túžiacu ukázať sa v plnej kráse v bielych šatách, túžiacu pozerať si svadobné fotky, túžiacu vystatovať sa na FB, aká si ty bola pekná nevesta, ukáž mu na FB svadobné fotky niekoho, zapišti pred ním, aké je to pekné, urob psie očká a nahoď prosebný pohľad, nezabudni mu zdôrazniť, ako veľmi ho ľúbiš a ako veľmi by ťa uroilo šťastnou, keby si aj ty už mala svadbu..., a tak nejako :) :) :) :) :) :) touto cestou by si to mohla dosiahnuť :)

Mesačný princ

Tiež by som sa už v dnešnej dobe neženil!!!

Voľné vzťahy bez toho pomyselného papiera vydržia často oveľa dlhšie ako tie s ním a aj deti v nich bývajú šťastnejšie.

Ak si zásadová ok. Ale trošku sa nad týmto zamysli. Hlavne prečo tak ľudia žijú.

Druhá možnosť je, že je to typ ,,Boris K.,, a chce len zanechať potomstvo bez akýchkoľvek záväzkov. Pán K. si ich síce plní ale možno sa bojí bezpodielového vlastníctva, rozchodu atď....