Ahojte, vcera som si pisala s bratrancom na facebooku spravy, pytal sa ma ako sa mam a na priatela....a ja som napisala,ze moj priatel je slubotechna ,lebo naslubuje kopec veci a nic nedodrzi. (co samozrejme moj priatel aj vie, odomna osobne) potom sme si zacali robit srandu ake su dnes tie vztahy plytke a ja som samozrejme zo srandy napisala, ze hej ved radsej budem mat len niekoho na sex a nebudem sa rozculovat ( a vela smajlikov) proste sme pisali kraviny o nicom a nic z toho nebolo myslene vazne. Nevedela som vsak, ze si vecer moj priatel vzal moj telefon bez mojho vedomia a vsetko si cital....nasledne mi vynadal, ze som kurva ,zbalil si veci a odisiel.....samozrejme snazila som sa mu vysvetlit, ze to bola sranda a nic vazne, ze ma to mrzi a bla bla....vraj mi neveri , ze mu je z toho zle a ze je koniec..... zostalo mi smutno, nereaguje na moje spravy a volania....bolo to ozaj take strasne?
som krava
Ja ti to teda napíšem z môjho pohľadu...(neberiem do úvahy to, že sliedil a čítal správy )....
Totiž všetky myšlienky sa skôr či neskôr v človeku aj zhmotnia ak ich daný človek nedokáže pochopiť a následne s nimi pracovať. už len pomyslenie na ,,neschopnosť,, by vo mne rozsvietila červenú kontrolku, nehovoriac o myšlienke na tie plytké vzťahy a ,,niekto len na sex,,...omg Súkromie je súkromie ale ak raz máš takéto myšlienky, tak to v tebe je a už máš naštrbenú svoju myseľ niečím čo očividne nedokážeš ovládať ak to máš potrebu rozoberať s druhými a nie s partnerom. Ja mu osobne tlieskam a nemal by sa k tebe vrátiť skôr ako si neuvedomíš, že aj ty máš chyby ktoré mu vadia a nerozoberá ich kade tade a nerobí si z vášho intímneho vzťahu a lásky srandu!!!
To nie je o ješitnosti. Dávam ľuďom len jedinú šancu a už by som sa dotyčnej neozval aj keby bola samotný anjel. Pretože je slabá a tie myšlienky, ktoré vložila do rozhovoru by aj tak časom zhmotnila.
Takže nie, nie si krava, to by bola urážka toho majestátneho zvieraťa a ja mlieko milujem :)
Bola si len slabá a svoju slabosť si nedokázala dostatočne skryť. v tomto svete musíš bojovať, tento svet je o pochopení, tolerancii a rešpekte a nie o tom, čo si predvádzala v tom rozhovore s bratrancom.
Nemáš vzťah a nikdy si ho nemala, pretože takéto niečo si ľudia vo vzťahu ak sa úprimne ľúbia nerobia! Možno si ho naozaj mala ,,len na sex,, a ani sa mu nečudujem, že sa zbalil a odišiel. Môžeš o ňom napísať aj niečo pozitívne??? Čo pekné si o priateľovi v tých správach s bratrancom napísala? Najskôr nič však? Vidíš a o tomto to celé je.
Aj mne sa čudujú prečo sa s ľu´dmi nebavím ak niekoho predtým šikanovali či ohovárali, ak mi nedôverujú, alebo sa mi neozvú...Ve´d načo aj.
Život je krátky na to, aby si strácala čas s takým ,,nespoľahlivým človekom, ktorý je navyše aj ješitný a vŕta sa ti v súkromí,,
Tak načo strácať čas. On ho nestráca a ja mu osobne tlieskam. Ak sa k tebe vráti a odpustí ti, tak to neznamená, že zabudne a dôvera medzi vami už nikdy nebude taká aká bola, ak teda nejaká bola.
Vzťah sa ti skôr či neskôr rozpadne.
Ma60, ked uz si tak potrpis na slovencinu, tak by si mohla vediet, ze slovo kebyze sa pise spolu.
Myslim si to iste co Servin, Messje.
Jeho skor dostala a dotkla sa ho ta slubotechna) Pravda o sebe (ak to pravda ozaj je), sa nepocuva dobre. Takze skor je dotknuta jeho muzska jesitnost, ako si sa o nom vyjadrovala pred bratrancom nez hento) Lebo on vie koho ma/mal za priatelku partnerku, a aka v tomto smere si/ci nie si.
Nekontaktuj ho uz, nevolaj, nedoprosuj sa ho. Uz si to urobila niekolkokrat. Bud to spracuje alebo nie. Uvedomi si to a bud s tym zacnete nieco robit alebo nie. Lebo mudry clovek by sa aspon zamyslel, ci to bola pravda alebo nie. A keby mu na tebe zalezalo tak s tym nieco robi (slubuje ti nieco a nic nesplni, predsa Slovo robi z chlapca chlapa... Dalej, uz to ze ti ide do mobilu a ma potrebu sliedit, kontrolovat ta ai). Mozno sa ti stalo tymto vsetkym len Dobre. Lebo clovek (hlavne muz), nie je do buducnosti, ak mu nemozes verit, spolahnut sa nanho, ak jeho slova a sluby nemaju vahu
Melian, ty si na hodine gramatiky chýbal, keď ste brali podmieňovací spôsob? Som zhrozená, ako tu diskutérom chýbajú základy zo slovenčiny. Ak by ťa to zaujímalo, tak sa nehovorí:"Keby že mám ......, keby že si toto prečítam, tiež sa balím a odchádzam." V našej krásnej slovenčine sa povie: "Keby som si toto prečítal, tiež sa balím a odchádzam". Dúfam, že sa neurazíš, ale sa zamyslíš nad svojím vyjadrovaním. Prajem pekný deň všetkým diskutujúcim.
Muži sú padavky, fuj fuj....nevydržia ani malé zranenie.... :)
No čo ti k tomu povedať? Najprv napíšeš niečo, čo je o ňom pravda a potom začneš srandovať. On zrejme nepostrehol, kde si skončila byť vážna a začala srandovať, tak sa urazil a odišiel.
Jedno ti poviem, spravil správnu a vec a ty by si mala byť rada, že to spravil. A prečo?
Lebo za nič nestál. Tvoje súkromie je mu jedno (ja v živote som si nedovolil nazerať na mobilov alebo emailov svojich priateliek) a namiesto toho, aby si uvedomil, že mu začína horieť pod gulami, tak sa pán veľkomožný urazí a odíde. Ak by mu na tebe záležalo a uvedomoval si, čo ťa trápi, tak by hodil s tebou reč typu "viem, že som taký a taký a chcem sa zlepšiť".
Nie si krava, nešťastnou náhodou sa niečo dozvedel a zareagoval ako buran. Dobre, že si na to prišla už teraz. Stál za hovno.
ja si neviem predstavit co by tam musela napisat aby som sa zbalil a odisiel... to bude nejaky histerik popripade sa xcel aj tak rozist a teraz ma zamienku...
toto je tak max na nejaky rozhovor a ne na oduvanie sa ako male decko....
Jednu vec si treba vždy dobre uvedomiť, vždy čokoľvek človek hovorí, tak vždy sa nájde niekto, kto to môže počuť a šíriť ďalej.
"Čo pošepnete do ucha, sa bude roztrubovať zo striech domov".
Keď sa mu ospravedlníš a počkáš nejaký čas, tak on sa k tebe vráti, ale druhýkrát si dávaj na reči veľký pozor, aj čo sa týka iných ľudí:-)
Je to velmi diskutabilné. Na jednej strane verim ze si to myslela ako srandu.Hlavne to ostalo v rodine.
Ale muzske ego utrpelo.
Skor sa zamyslam preco cital on tvoje spravy.To ti tak neveri?Mne moze nechat hocikto mobil cokolvek na stole a neotvorim to.Aj ked ja nemam co skryvat,prislo by mi divne keby niekto isiel do mojho mobilu.Ved nech ide ale...preco to urobil?
Druha vec...mozno by sa mal aj on zamysliet nad tym co si napisala o nom.Ak je naozaj taky...nemal by ma sebe nieco zmenit aby si to viac napisat nemusela?
Asi vam vztah celkovo nefunguje.On je slubotechna,ktora tebe neveri a preto ti smatra do sukromnych sprav a aby sa zamyslel a porozpraval,zduje sa jak baba a odide...
No...neni tam nieco v s kostolnym poriadkom.
Svedčí to o tvojej nevyzretej povahe.Ber to ako poučenie na vlastnej chybe.