Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som krava

Príspevok v téme: som krava
meryme5

Ahojte, vcera som si pisala s bratrancom na facebooku spravy, pytal sa ma ako sa mam a na priatela....a ja som napisala,ze moj priatel je slubotechna ,lebo naslubuje kopec veci a nic nedodrzi. (co samozrejme moj priatel aj vie, odomna osobne) potom sme si zacali robit srandu ake su dnes tie vztahy plytke a ja som samozrejme zo srandy napisala, ze hej ved radsej budem mat len niekoho na sex a nebudem sa rozculovat ( a vela smajlikov) proste sme pisali kraviny o nicom a nic z toho nebolo myslene vazne. Nevedela som vsak, ze si vecer moj priatel vzal moj telefon bez mojho vedomia a vsetko si cital....nasledne mi vynadal, ze som kurva ,zbalil si veci a odisiel.....samozrejme snazila som sa mu vysvetlit, ze to bola sranda a nic vazne, ze ma to mrzi a bla bla....vraj mi neveri , ze mu je z toho zle a ze je koniec..... zostalo mi smutno, nereaguje na moje spravy a volania....bolo to ozaj take strasne?

neviem111111

mesacny princ, tak je hadam normalne, ze ked spolu ziju mladi ludia, na najom sa skladaju, alebo minimalne aspon ten druhy prispieva. zase si tu situaciu vztahujes na seba

celebrita facebooková

Čo bolo, bolo a bývalý frajer sa už aj tak k tebe nevráti, tak nech si ide do čerta a hotovo. Načo sa bojovať o niekoho, kto ťa nechce, ponižovať sa a prosíkať o odpustenie tam, kde nie je čo odpúšťať?
Už len urobiť hrubú čiaru za všetkým, čo sa stalo a vziať si z toho ponaučenie do budúcnosti, že už nebudeš písať také veci, lebo vieš, aké to môže mať následky.
Potencionálnemu záumemcovi o vzťah už na začiatku povieš, čo a ako, aby poznal pravdu a do nového vzťahu vstúpiš s čistým štítom, s čistým svedomím.
Niekedy v živote niečo stratíš iba preto, lebo osud si pre teba pripravil za tú stratu novú, lepšiu náhradu.
Mne sa napríklad v dávnej minulosti stalo, že ma vyhodili z roboty. Ale bez toho, že by som niesla na tom nejakú vinu. Napadlo ma, že to sa mi asi preto stalo, lebo mi bolo súdené ísť do niečoho lepšieho, dokonca som tomu na 100 % verila, že to tak je, a tak aj bolo. Potom prišla nová, lepšia robota.
U teba to bude nový, lepší chlap. Uvidíš.

0vecka

Mesačný princ nevim ci si niekedy byval sam ale ja si napr neviem predstavit ze by som kvoli kvapkajucemu kohutiky volal opravara... ten si zauctuje min 50 len za to ze pride... proste normali ludia investuju tak 15min a opravia to samy...

Mesačný princ

Neviem si predstaviť ak by som mal priateľku a pozval ju so mnou bývať, aby mi dávala peniaze ,,nájomné,,! Možno ak by sme boli manželia, to by bolo o niečom inom ale by sme sa dohodli kto financuje to a kto ono a nie dakto ako teliatka.

Ja sa mu osobne nedivím, že sa zbalil. Možno ťa mal on na ten sex a ty si o tom ani netušila.

Asi som naozaj divný ja, ale ak to neopravil hneď na druhý deň, tak prečo si nezavolala opravára???

meryme5

Ok stalo sa, napísala som čo som napísala, chápem, že sa mohol uraziť ,samozrejme som sa ospravedlnila, to s tým sexom to ho raniť mohlo, ale bol to žart...či už mi uverí,alebo nie to už neovplyvním,čas už nevrátim,ale ľúto mi to samozrejme je.....ale na to, že chalan u mňa býva tri mesiace a keby ten hajzel nevedel spraviť tak mi to hádam ani nesľubuje.... Vie to spraviť jasné , že vie....nič od neho nechcem nič od neho nevyžadujem....ale ak mi niečo dokola sľubuje, očakávam potom, že to aj spraví...to že tam býva "zadarmo" ok možno to nepekne znie,ale je to holý fakt, nepýtala som od neho peniaze, možno som len chcela aby mi v byte (keď už tam teda býva) pomohol urobiť veci, ktoré neviem spraviť sama...len tak pre mňa a hlavne keď to teda už asi 5 krát sľuboval....lebo ak niečo nedokážem splniť tak nesľubujem predsa...preto som ho nazvala slubotechnou a smola ,že si to prečítal

Messje

No takeho chlapa mat...
Nepodiela sa na majomnim,v dime muzske roboty neurobi,sacije v sukromnych spravach,zduva sa jak baba...Este taka otazka...ty robis aj nakupy co sa tyka jedla?Lebo keby ty platis najim a on stravu...tak je to v pohode.Ale jeden chlap sa nastahovat ku babe a neprispiet...Tu nejde o tu robotu...tu ide o princip..."Sakra,nic odo mna nechce,aspon toto jej urobim".
Ale je to ženská....hlavne ze navari :-)))